Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας έχει end game και ας είναι με συνδρομή. Όλα τα F2P έτσι και αλλιώς έχουν πάει άπατα και σαν μοντέλο sucks (αφού όλα έχουν πακέτα να αγοράσεις που στην ουσία είναι cheats). Θα προτιμούσα GW2 style B2P αλλά ας παίξουμε τον πρώτο free month και αν αντέξουμε τότε θα δούμε.

Khajiit και Aldmeri Dominion πάμε λέμε!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

We hope that just about every one of you who have signed up for beta will get an invitation to play sometime between now and the weeks before launch.

Μακάρι. Να μπορούμε να κρίνουμε από πρώτο χέρι.

Ας έχει end game και ας είναι με συνδρομή. Όλα τα F2P έτσι και αλλιώς έχουν πάει άπατα και σαν μοντέλο sucks (αφού όλα έχουν πακέτα να αγοράσεις που στην ουσία είναι cheats). Θα προτιμούσα GW2 style B2P αλλά ας παίξουμε τον πρώτο free month και αν αντέξουμε τότε θα δούμε.

έχεις παίξει Rift ?

κατά τα άλλα μακάρι να πετύχει το game

για να έχουμε πιο γρήγορα εξελίξεις σε άλλα mmo :P

Τα MMOs είναι dying breed. Δεν είναι θέμα debate. Κανένα MMO που ξεκίνησε με μοντέλο F2P δεν πέτυχε, κανένα MMO που το γύρισε σε F2P δεν αναπτερώθηκε. Αυτό που εδώ και καιρό ψάχνουν οι ex-MMOers είναι ένα παιχνίδι σε quality GW2 αλλά με end game, raids και όχι Korean Style Grindfest σαν τελευταία λύση για να κρατήσει τον κόσμο να παίζει.

Και πάλι όμως όσο υπάρχει το LoL να καταλαμβάνει τόσο μεγάλο χρόνο από την ζωή των gamers ανά τον Δυτικό Κόσμο (στα MMOs τους ασιάτες τους αφήνουμε εκτός γιατί είναι εντελώς άλλος κόσμος που ποτέ δεν είχε αλληλεπίδραση με Ευρώπη/Αμερική οπότε μην μου πείτε για games που ανθίζουν στην Κίνα/Κορεα κλπ, μιλάμε καθαρά για EU/NA) δύσκολα θα βρεθεί κόσμος να περάσει τους άπειρους μήνες που πέρναγε στα κλασσικά (πλέον) ΜΜΟ όπως, Everquest, Lineage 2, WoW (και λιγότερο στα υπόλοιπα που προσπάθησαν να πάρουν την θέση του WoW αλλά ποτέ δεν κατάφεραν).

Μακάρι το ESO να το καταφέρει, σίγουρα όμως για το story και μόνο πολλοί φαν των TES θα το παίξουν. Αυτό που θα χαλάσει το παιχνίδι σίγουρα (έως ποιο σημείο δε ξέρω) είναι οι νέα γενιά gamers που από Elder Scrolls ξέρουν μόνο το Skyrim ενώ για πολλούς από εμάς τα Elder Scrolls είναι μια ιστορία αγάπης πολλών χρόνων.

Ίδωμεν. Σίγουρα πάντως όταν θα βγει το μυαλό θα είναι στον 4ο κύκλο Game of Thrones παρά στο Elder Scrolls Online.

• Like 1

Έστω να το πληρώσεις μια φορά όπως το Diablo και να παίζεις αλλά όχι κάθε μήνα τώρα..Πάνε αυτές οι μαγκιές του WoW..

• Like 1

Όπως τα λέει ο zeniath,σε Ευρώπη-Αμερική τα MMOs είναι είδος προς εξαφάνιση.

Δεν τραβάνε,δεν το βλέπουν;

Mε τους πόρους που πέταξαν στο MMO θα μπορούσαν να τους διαθέσουν για το νέο TES ή/και για το νέο Fallout κάνοντας τα καλύτερα και μεγαλύτερα.Δεν είδαν τι επιτυχία είχε το Fallout 3/NV-Skyrim που ήταν καλοφτιαγμένα;

Αυτό ισχύει και για άλλες σειρές που δυστυχώς βγάζουν MMOs αντί να κάτσουν να βγάλουν ένα σωστό παιχνίδι,βλέπε D&D,Warhammer(40K),KoTOR κ.ο.κ.

Πανάκριβο.

60€ +15/μήνα;

Ότι θέλουνε ζητάνε τελευταία. Άσε που ακόμα και τα μονταρισμένα/σουλουπομένα/polished intro και τάχα μου gameplay videos δεν είναι τίποτα της προκοπής. Φαντάσου πως θα 'ναι το κανονικό game.

Πανάκριβο.

60€ +15/μήνα;

Ότι θέλουνε ζητάνε τελευταία. Άσε που ακόμα και τα μονταρισμένα/σουλουπομένα/polished intro και τάχα μου gameplay videos δεν είναι τίποτα της προκοπής. Φαντάσου πως θα 'ναι το κανονικό game.

κάπιοι έπαιξαν beta testing και είπαν γραφικά και gameplay άθλια... τώρα πώς θα είναι στο open beta δέν ξέρω

και όμως έχω ελπίδες. Μπορεί να προσπαθούν να κάνουν το αντίθετο με αυτό που έγινε με άλλα παιχνίδια του είδους. Anti-hype δηλαδή...Δεν μπορεί να δείχνει τόσο χάλια. Δεν είναι δυνατόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...