Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σας παραθετω πρωτοσελιδο απο τη φυλλαδα Malabar Tor's News:

Paparazzo αποθανατησε σκηνη οπου γνωστο khajiit που ανηκει στην  υψηλη κοινωνια της Tamriel δεχεται αιφνιδιο δαγκωμα απο υποπτο bosmer με τεραστιο κρανος

Screenshot_20140608_232011_zps52686c37.p

Οι αρχες υποψιαζονται γνωστο αφεντικο του υποκοσμου που κυκλοφορει με το παρατσουκλι "ο θειος". Αν δειτε τα bosmer της παρακατω φωτο επικοινωνηστε αμεσα με τον πλησιεστερο GM. Μη πλησιασετε ειναι ακρως επικινδυνοι!!!

Screenshot_20140608_122515_zps2ff9d9ad.p

Xαχαχαχαχαχα αυτη ειναι η μεγαλη περικεφαλαια που μου ελεγες ? Σε μια τετοια εβρασα σημερα το κοτοπουλο που εφαγα...χαχαχα

Deix αστον να σου λεει μια χαρα ειναι η περικεφαλαια ...Απλα οταν εφτιαχνες χαρακτηρα εκει που λεει για το υψος επρεπε να το πας τερμα δεξια και οχι τερμα αριστερα... :P

Εσυ μικρε αδαη να ξερεις : Καλυτερα να εισαι ο ψηλοτερος απο τα bosmer παρα ο ποιο κοντος απο τα high elves :P

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ μικρε αδαη να ξερεις : Καλυτερα να εισαι ο ψηλοτερος απο τα bosmer παρα ο ποιο κοντος απο τα high elves :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

----------------

Ο DeiX δεν λέει όλη την αλήθεια. Πήρα μύνημα, "έλα να δεις ένα μνημείο στο Reaper's March".

Πάω και εγώ ανυποψίαστος. Μπαμ, μου ρίχνει μία δαγκωνιά και αρχίζει να μου πίνει το αίμα.

"Τσα, δωράκι" μου λέει.

Εγώ τα έχασα. Τί έγινε.

"Μπες στο μνημείο και κάνε το quest για να γιατρευτείς", μου είπε με ύποπτο ύφος και σαρκαστικό γελάκι.

Ακολούθησα ο αγαθός, την συμβουλή του. Φίλος είναι άλλωστε. Μου μιλούσε μια τρελογκόμενα.

Να πιώ από ένα fountain μου είπε. Διψασμένος ήμουν το έκανα. Κάτι για να καταστρέψω ένα μνημείο του Molag Bal είπε, άλλο που δεν ήθελα εγώ. Να και άλλο ένα fountain για να πιω νερό να ξεχάσω, μάλλον είναι το γιατρικό σκέφτηκα. Κατέστρεψε και άλλο ένα μνημείο ενός θεού που ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.

Ε το έκανα και αυτό. Ρίξε και ένα μπάνιο εδώ πέρα μου λέει. Μπαμ, μου πετάγωνται τέσσερις βρυκόλακες και μου πίνουν το αίμα.

Screenshot_20140608_213104_zpsd861982b.j

Μέχρι να πω wtf, έχασα τον κόσμο γύρο μου.

Ξύπνησα σε ένα inn στην Whiterun απόψε, και κοιτάχτε χάλια.

Screenshot_20140609_205648_zpsaf5fd18e.j

Τί ρούχα είναι αυτά, που έφτιαχνα τις πιο όμορφες Khajiit και Redguard πανοπλίες. Νεκροκεφαλές, κόκκαλα.

Η στάμπα λέει ότι τα έφτιαξα εγώ, αλλά δεν θυμάμαι. Πόσους λύκους έγδαρα για να φτιάξω την πανοπλία;

Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα και τα μάτια μου είναι κόκκινα;;;;;;;;;;;

DEIX τί μου έκανες ορε;;;;;;;;;;;;;;;;

• Like 3

Τα patchnotes για την 1.1.4 στον Live.

Για PTS δείτε τα patchnotes της 1.2.1.

OVERVIEW
The Elder Scrolls Online v1.1.4 features additional fixes for gameplay and quests, as well as some miscellaneous fixes including achievements.

FIXES & IMPROVEMENTS

Alliance War
General

• Fixed an issue that caused very poor client and server performance in Cyrodiil on both megaservers.

Combat & Gameplay
General

• Fixed an issue where support abilities appeared to gray out on the ability bar if you targeted a neutral critter, such as a rabbit or a deer.

Alliance War

• Assault
    • Continuous Attack: Fixed an issue where the weapon damage for this ability was not displaying properly in the character panel after a load screen.

Sorcerer

• Storm Calling
    • Bolt Escape: After using Bolt Escape, the next use within 4 seconds costs 50% more.

Crafting & Economy
Enchanting

• Adjusted the amount of inspiration required for ranks 25 and 26 in order to provide a smoother curve between the ranks.
    • Note: This change will not cause you to go down a rank regardless of where you would have fallen on the inspiration spectrum.

Dungeons & Group Content
Trials

• Fixed an issue with treasure chests so more than one groupmate can now loot the chest before it disappears.

Exploration & Itemization
General

• Fixed an issue where Veteran Rank treasure chests were not dropping Veteran Rank enchantment glyphs.
  • Reduced the debuff to armor and spell resist for the Wise Mage Item Set Bonus.
  • We have slightly reduced the rate at which you can get items from chests for completing Magical Anomalies in Craglorn.

Miscellaneous
General

• Fixed an issue where some quest achievements appeared to have vanished after patch 1.1.2. All your achievement data still existed and was not compromised – this was strictly a visual UI issue.

Quests
Bangkorai

• Hircine’s Gift: You will now be able to attack in werewolf form while on this quest.
  • Imperial Infiltration: This quest will no longer disappear from your quest log after finding the three spies.

Coldharbour

• Lights of Meridia: You will now receive the achievement if you chose to side with the warriors.

Craglorn

• Increased the Veteran Points and gold rewards for the following daily quests:
    • Shada’s Tear
    • Rahni’Za
    • Seeker’s Archive
    • Elinhir
    • Spellscar
  • Magical Anomaly crystals no longer grant experience or Veteran Points. The boss creatures that spawn at the end of Magical Anomaly encounters are unchanged.

Reaper’s March

• The Sorcerer Division: You will no longer be blocked if you kill Einnel or Irgun before the announcer completes the introduction.

The Rift

• Sinmur’s Fall: This quest will no longer get stuck at the quest step “Defeat all Worm Cultists in the Area.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει ελληνικό guild απο aldmeri ?

Ναι.

Οι περισσότεροι που παίζουν απο το φόρουμ, είμαστε στους Queen's Insomniacs. Δεν είμαστε κανένα μεγάλο guild, αλλά έχουμε πλάκα.

Μερικοί είναι σε 2-3 guild επίσης. (μέχρι 5 μπορείς να είσαι).

Κάνε pm σε @Fediuld όλο το ΣΚ μέσα θα είμαι σχεδόν. (εκτός αν πεταχτώ να πλύνω το αμάξι).

EDIT : Μάλλον καλύτερα να επικοινωνήσεις με @grimrock ή @DarkVenom.

Έχω Error 301 εδώ και μισή ώρα.

Επεξ/σία από Apoll

Ναι.

Οι περισσότεροι που παίζουν απο το φόρουμ, είμαστε στους Queen's Insomniacs. Δεν είμαστε κανένα μεγάλο guild, αλλά έχουμε πλάκα.

Μερικοί είναι σε 2-3 guild επίσης. (μέχρι 5 μπορείς να είσαι).

Κάνε pm σε @Fediuld όλο το ΣΚ μέσα θα είμαι σχεδόν. (εκτός αν πεταχτώ να πλύνω το αμάξι).

EDIT : Μάλλον καλύτερα να επικοινωνήσεις με @grimrock ή @DarkVenom.

Έχω Error 301 εδώ και μισή ώρα.

Καλως επεστρεψες τρελοkhajiit :D

@lefteris21  το ingame id μου ειναι @Dark_Venom με undersec για να με βρεις ;) Αν οχι το μεσημερι θα ειμαι σιγουρα μεσα αργα το βραδυ (μετα τις 12 γιατι ειμαι και vampire καταλαβαινεις....)

Πονεμενη ιστορια το error 301. Θα σου προτεινα να κανεις ενα reset στο router. Εγω ετσι ξεμπερδεψα με αυτο το κωλο error. Αντε να σε παω μια βολτα craglorn να δεις τα ωραια ;)

• Like 1

Επειδή μερικοί δεν είναι glass cannons έχωντας έναν πιο καλά οργανωμένο χαρακτήρα,  ενώ επίσης δεν ανήκουν σε κάποια καρά ΟΡ cheat class  (DK) ή GOD MODE class (DK/ΝΒ Vampire).

Να σε δώ εσένα ψηλέ, αν θα τον βγάλεις μόνο σου. Ο κοντός, ψόφησε δέκα φορές, και ζήτησε την συνδρομή μου. Πως κατάφερε βέβαια να πεθάνει ενώ είναι undead, μόνο αυτός και ο θεός που προσεύχεται (Sheogorath) ξέρουν.

Venimus

Screenshot_20140616_211144_zps3e73f2e9.j

Vidimus

Screenshot_20140616_212016_zps0b08cce5.j

Deus vicit.

Screenshot_20140616_212119_zps00fa40ae.j

• Like 2

Και οι undead εχουν καρδια να ξερεις....Πληγωσες τον κοντο με τα σκληρα σου λογια.... :(

Επισης να τονισω οτι για μια ακομα φορα σ'εμενα buggare, τον εκανα kite και μετα απο 10 λεπτα εκανε reset ο παπαρας και αντε παλι απο την αρχη. Πλεον εισαι healer/dps/tank ε τι αλλο θες? Εγω ενα φτωχο κανονι ειμαι και αυτο απo γυαλι.... (θα τα πουμε στο respec σε κανα μηνα :P)

• Like 2

Μεχρι τις 4 το πρωι χθες τρωγαμε ξυλο με το group στο dungeon Selene's web και ολοι ημασταν rank 45-50..Δεν εβγαινε με καμια Παναγια ...Παρακαλουνται οι βετερανοι να αρχισουν να ετοιμαζονται ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...