Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch 1.2 ειναι σε pts αλλα ποιος κάθεται να κατεβάζει.Υπαρχουν νέες αλλαγές και διορθώσεις στο game,καθώς και η νέα περιοχή veteran.Νεο nerf στους dk (θα σας χε... ρε)και καλα νέα για κατι κοντούς.Ειναι αρκετά μεγαλο για ρίξετε μια ματιά στο foroum.

Ναι όντως το 1.2 patch είναι όσο μεγάλο σχεδόν όσο και το 1.1.0

Και φύσικά μέχρι να μπει live θα έχει 2-3 patch ακόμα.

Να πως την αλήθεια εμένα μου αρέσει. Δίνουν το βάρος σε περισσότερο balance, φτιάχνουν αρκετά σημεία όπου τα mechanics είναι λίγο σπασμένα, και το κυριότερο. Τα Fighters Guild abilities θα δουλεύουν ενάντια σε Vampire, κάτι το οποίο ήταν ψιλοχαμένο μιας και κανονικά τα Vampire είναι Undead.

χου χου χου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειςωραιοςςςςςςςς :D

Αρκει να μη μπλεξεις τη μυστικη συνταγη των bosmer στο κομικ σου (ξερεις εσυ :P)

PS: Vul Ronaan διορθωσε το μη μου χαλας το ονομα :P

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον προσευχήθηκες στον Sheogorath........γιατί με την 1.2 τα περισσότερα CC του DK έχουν cooldown. :D

Ακόμα θα γελάει αυτός.......

Αν ήσουν Khajiit, θα έπρεπε να προσευχηθείς στον Baan Dar. Αλλά είπαμε.

Altmer, περιμένει κανείς προκοπή............

• Like 3
Δημοσ.

Καιρο εχω να ανεβασω καμια ss. Πολλα εχουν συμβει απο τοτε. Ο gildo εβγαλε τη ρομπα (επιτελους!!!), ο apoll εκανε 14 respec (:P) κτλ. κτλ. Εγω σταθερα γεμιζω το σκληρο δισκο με ss απο το ταξιδι μου στη Tamriel και να λοιπον μερικες που ξεχωρισα απο το τελευταιο μηνα :

Party time !!!!

Screenshot_20140520_224542_zps68ca3030.p

Relax time

Screenshot_20140525_205806_zps62a2e263.p

Αυτα παθαινουν οι εχθροι μου :evil:

Screenshot_20140525_220121_zps5d5ddb5a.p

Ειμαι αραγε ποιο γρηγορος απο τη σκια μου? :P

Screenshot_20140531_151458_zps38513b9e.p

Το μικρο σπιτι στο λιβαδι

Screenshot_20140531_225619_zps5935b91c.p

Guess who's the DK :P

Screenshot_20140605_211454_zps1be44dd7.p

Bonus ss : Resurrection

Screenshot_20140604_225211_zpsf50f1f37.p

• Like 3
Δημοσ.

Ο απλός αυτός Khajiit, κατά περιπλάνησή του στην Tamriel σήμερα, συναντήσε δύο θείους του "Κοντού". (Deix).

Ο πρώτος, ένας μεσήλικας Bosmer με φαλάκρα και μουστάκι, που ζει ειρινικά στο Khenarthi Roost.

Screenshot_20140607_092821_zpsba5b78f2.j

Κούνησε με ντροπή το κεφάλι για την κατάντια του ανηψιού του,  που είναι πλέον οπαδός του Molag Bal. Ένας νεκροζώντανος, ένα Vampire. Και με ξόρκισε να βρω τον άλλο του το θείο, κάπου στα βάθη του Morrowind, ώστε μπας και του αλλάξουν μυαλό.

Μετά από πολλές περιπέτειες έφτασα στην επαρχεία του Shadowfen. Με την βοήθεια ενός ντόπιου Argonian, κατάφερα και βρήκα τον άλλο θείο του Deix.

Δυστυχώς με το καλημέρα, με αποκάλεσε μία βρωμερή γούνα γεμάτη ψίλους, και ότι θα κάνω ένα καλό rug για το πάτωμα. Βρωμερός εγώ; Που έχω γυρίσει όλη την Tamriel για να βρω το καλύτερο απορρυπαντικό ώστε να κρατώ την γούνα μου καθαρή, ακόμα και μετά από ολόκληρη μέρα στους βάλτους του Shadowfen? 

Ένα απορρυπαντικό τόσο υσχηρό, που σκοτώνει όλα τα ψάρια στα ποτάμια και της λίμνες που πλένομαι;

Αλλά είμαι ανώτερος άνθρωπος Khajiit, κατάπια την προσβολή, και απλά τον αποκάλεσα κοντό. Αυτός τραβά το σπαθί και μου επιτέθηκε. Αδικαιολόγικα πρέπει να πω.

Screenshot_20140607_095622_zps1149b40d.j

Δυστυχώς Deix, ο θείος σου έφαγε χώμα και με συνοπτικές διαδικασίες.

Screenshot_20140607_095701_zpsb8041639.j

Εκεί που ξέπνεε τον ρώτησα αν θέλει να αφήσει στον ανηψιό του, μία τελευταία κουβέντα. Μου είπε ότι πεθαίνει με περιφάνια,  που είναι πλέον πνευματικό παιδί του Molag Bal. Για εκδίκηση δεν ξέρω. Ψόφισε αμέσως μετά.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς με το καλημέρα, με αποκάλεσε μία βρωμερή γούνα γεμάτη ψίλους, και ότι θα κάνω ένα καλό rug για το πάτωμα.

Η φιλοξενια ειναι χαρακτηριστικο της οικογενειας Ronaan :P

Χαχαχαχα τρομερη φατσα ο πρωτος "θειος'. Ελληνας πατερας απο μαυροασπρη ελληνικη ταινια :P

• Like 2
Δημοσ.

Και επίσημα έφτασα στην περιοχή του Skyrim. Όπου με υποδέχτηκε μία χιονοθύελλα.

Η ουρά μου πάγωσε, η γούνα μου βλέπετε είναι συνηθησμένη στα θερμά κλίματα. Πρέπει να την αράξω για απόψε στο κοντινό πανδοχείο, και θα δούμε αύριο αν θα φτιάξει ο καιρός.

Screenshot_20140608_022651_zps18171741.j

Screenshot_20140608_022712_zps0ee8adef.j

• Like 1
Δημοσ.

Xθες ειχα την πιο φοβερη μερα στο ΕSO μεχρι την επομενη .. :P
Aφου πηγα στο Reaper's March εφτασα στο The Vile Manse dungeon οπου τυχαια συναντησα εναν Γαλλο και μαζι με αλλη μια παρεα καταφεραμε με πολυ κοπο να το τελειωσουμε ..Κατοπιν πηγαμε στο Grahtwood οπου καναμε τα απαραιτητα repairs και φυσικα βγαλαμε και τις απαραιτητες φωτογραφιες ...

maxk7s.jpg                                       

11ug3e9.jpg                                                                                        

Μια και τον βρηκα του προτεινα να παμε στο Dungeon City of ash στο Μalabal Tor αλλα οταν φαγαμε το πρωτο ξυλο του ειπα οτι θελουμε οπωσδηποτε εναν healer μαζι μας και αυτος εφερε απο το guild του εναν φοβερο healer που εκανε πολυ καλη δουλεια και ετσι ολοκληρωσαμε και αυτο το dungeon που ηταν πραγματικα δυσκολο ..Στο τελος συγκεντρωθηκαμε εξω απο το dungeon και βγηκαν οι απαραιτητες φωτογραφιες ...

2r3whnn.jpg                                                                                

Οταν δε αρχισαν και τα μαγικα αστραψε ο ουρανος ...

35m1pck.jpg    2qa0ppg.jpg                             f4e5bb.jpg        dx1s1t.jpg                                     

Αφου ειπαμε λοιπον να ξαναβρεθουμε επεστρεψα στο Reaper's March στην τελικη ευθεια για το 50αρισμα :P

6tdy15.jpg                             

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα επικό :)

Εγώ από την άλλη, πήρα ένα distress call από τον DeiX, από τα βάθη του Rift. 

"Άστα, μου λέει, θέλω βοήθεια. Δέκα φορές φορές πέθανα και δεν μπορώ να τελειώσω ένα quest". Φυσικά και απάντησα στο κάλεσμα του καλού μου φίλου.

Τρέχωντας πήγα εκεί, τον είδα και δεν αναρωτήθηκα πως πέθανε δέκα φορές.

Με την περικεφάλαια που έχει, πως να βαρέσει το mob ενώ δεν βλέπει ούτε την μύτη του;;;;;;

Screenshot_20140607_215016_zpsd1c6bc02.j

Άρχισε να μου εξηγεί για την Δύναμη (Force), του να βλέπει χωρίς να χρησιμοποιεί τα μάτια και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Του απάντησα, η Force ανήκει  στο SWTOR. Εδώ είναι Elder Scrolls.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xαχαχαχαχαχα αυτη ειναι η μεγαλη περικεφαλαια που μου ελεγες ? Σε μια τετοια εβρασα σημερα το κοτοπουλο που εφαγα...χαχαχα

Deix αστον να σου λεει μια χαρα ειναι η περικεφαλαια ...Απλα οταν εφτιαχνες χαρακτηρα εκει που λεει για το υψος επρεπε να το πας τερμα δεξια και οχι τερμα αριστερα...:P

Επεξ/σία από konstantinos77
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...