michsof Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ναι φίλε μου οι Eternal flames είμαστε. Κάθε Κυριακή και Τετάρτη βράδυ πάμε για PvP και την Παρασκευή για Cyrodiil skyshards. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κάνε salvage το άσπρο loot. Βάλε να κάνεις research τα διάφορα trait παράλληλα. Αντικείμενα από σετ τα πουλάς σε παίκτες ακόμα και πράσινα, αν θες να βγάλεις χρήμα. Μπλέ από level 30+, απλά πούλατα σε παίκτες και σε λογικές τιμές. (μέχρι τότε κάντα salvage και πούλα τα mats) Μοβ από level 10+, απλά πούλατα σε παίκτες και σε λογικές τιμές. (εκτός αν θες να mats οπότε salvage). Μου εδωσε πολλα υλικα το σαλβατζ. Ποια κραταω και ποια ειναι σαβουρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 1.1.3 patch θα μπει αύριο live στον EU ενώ είναι ήδη στο ΝΑ. OVERVIEWThe Elder Scrolls Online v1.1.3 features fixes to quests and blockers, in addition to skill line fixes and improvements. You will also see improved performance in Cyrodiil, and several fixed issues with the Mac client.FIXES & IMPROVEMENTSAlliance WarGeneral Implemented some memory fixes which will improve performance (decrease latency) in Cyrodiil. Fixed an issue with Caltrops – you will no longer be immune to siege damage. Fix for an issue where some container rewards received through mail by non-veteran rank players contained items with no level or icon. Combat & GameplayGeneral Vampire Nightblades can no longer stealth and feed on boss monsters during combat. Reduced the ultimate gain on all critical strikes to 1 from 3. Dragonknight Earthen HeartMagma Armor: Reduced the duration of this ability. Arden FlameStandard of Might: Reduced the damage bonus and damage reduction of this ability. NightbladeNote: Improvements to the Nightblade are a work in progress, and you will see additional fixes in the coming weeks. Shadow Path of Darkness: Increased the damage of this ability. Veil of Blades: This ability can now critical strike. SiphoningCatalyst: Increase the effectiveness of this ability to a higher percentage. Templar Restoring LightRadiant Aura: Fixed an issue where this ability could prevent you from swapping weapon sets. Aedric SpearPuncturing Strikes: Reduced the post global cooldown on this ability, and slightly increased the cost. Healing Staff Siphon Spirit: This ability no longer generates ultimate. This is a temporary fix until we can resolve an issue where the ability generates more ultimate than intended. Dungeons & Group ContentDungeons SpindleclutchThe Spindlekin Boss will now properly reset if it gets stuck in the world. VolenfellThe Guardian Centurions will now reset if they become stuck. Trials Fixed an issue with treasure chests so more than one groupmate can now loot the chest before it disappears. Exploration & ItemizationGeneral Fixed an issue that was causing some collected books to disappear or get replaced when you used a wayshrine or reloaded the game. Healing Mage Item Set Bonus: Reduced the debuff to weapon damage. Mac ClientGeneral Fixed an issue that was causing blurry textures. Fixed an issue where switching between fullscreen mode and windowed mode was not working properly. Fixed an issue where the game would sometimes crash once you logged into the game. MiscellaneousGeneral We have implemented a fix for those who could not see ghosts when using DX9 after patch 1.1.2. However, we encourage you to use DX11 unless playing on Windows XP. Fixed an issue where you could fall through the world at Arcwind Point in The Rift. QuestsAuridon Breaking the Barrier: Fixed an issue where you couldn’t use the talisman on the wards. Bal Foyen Breaking the Tide: Captain Rana will no longer become unresponsive. Coldharbour The Cliffs of Failure: Fixed an issue where seeds used on monsters that had turned to ash were not giving you proper credit. Eastmarch Snow and Flame: Thane Mera Stormcloak will now appear. Fighters Guild The Prismatic Core: Aelif and Merric will no longer converse endlessly, preventing you from completing the quest step “Talk to Merric.” Glenumbra Rally Cry: Shaza will no longer become unresponsive. Grahtwood Grip of Madness: You will no longer become blocked after entering the Cathedral. The Innkeeper’s Daughter: Nellor can now be found at his quest marker, and the letter no longer spawns inside a crate. Greenshade Shades of Green: Indaenir can now be found with more ease. Retaking the Pass: This quest has been reworked to improve stability, and quest pins have been added. Main Quest Daughter of Giants: Fixed an issue where you could not interact with the axe. Valley of Blades: Monsters in the event “Defend the Ancestral Crypt” will no longer get stuck and prevent the quest from advancing. Malabal Tor Abamath Ruins: Reduced the difficulty of Arithiel, Cassia Varo, and Igozai. Reapers March Rat Problems: You will now drop down into the well without issue. The Moonlit Path: If the Green Lady or the Silvenar become stuck, they will now reset and the event will progress. The Arbordawn Cult: Monsters now appear when you are told to protect Telenger. Thjizzrini Arena: Debtors will no longer become unresponsive if you have lost a fight to them. Rivenspire The Liberation of Northpoint: You can now interact with Skordo on the quest step “Talk to Skordo.” Shadowfen Trials of the Burnished Scales: You are now able to talk to the NPCs to advance the quest after dueling. Stonefalls Sadal’s Final Defeat: If Walks in Ash becomes stuck, she will reset much quicker so you can find her at the quest marker. Μου εδωσε πολλα υλικα το σαλβατζ. Ποια κραταω και ποια ειναι σαβουρα; Τίποτα δεν είναι σαβούρα. Όλα έχουν μία τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 και άλλο νερφ στους dragonknight? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχει στο foroum του teso ενα dk που κανει solo στο Craglorn.Aυτα ειδαν φιλε virginkiller και μας νερφαρανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 αυτά τα νερφάραν με το craglorn patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τα δάκρυα τον DK έχουν γεμίσει το επίσημο φόρουμ, αλλά βλέπω και εδώ μέσα τρέχουν ποτάμι. Αλλά μάλλον άδικα θα πρέπει να πω. Πριν το 1.1.3 ένας DK έβγαζε το Craglorn. Τώρα χρειάζονται δύο DK σε group. Πριν το 1.1.3 χρειάζονταν 12 Templars για να βγάλουν το Craglorn, και δει για να βγάλουν το ίδιο content που έβγαζε solo ένας DK. Τώρα χρειάζονται 12 Templars για να βγάλουν το ίδιο content που βγάζουν 2 DK. όσο θέλετε. Θα πέσει και άλλο nerf hammer στους DK σύντομα. in the mean time, το δεύτερο respec του Templar μου πάει καλύτερα. Ακόμα συναντώ σκληρή αντίσταση στα VR3 quest, αν είναι πάνω από 2 mob, αλλά τουλάχιστον τα βγάζω. Δοκίμασα destruction staff αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Δοκίμασα 2Η επίσης και δεν με άφησε ικανοποιημένο. Ενώ πανοπλίες, μέχρι να φτιάξουν την ΗΑ, κυκλοφορώ με 5 LA 2 HA. (αρχικά είχα 1Η/Shield με 7 ΗΑ και δούλευε θαυμάσια μεταξύ level 1 - 48 και 7 Medium level 48-VR1). Οπότε, έφτιαξα ένα ωραίο μπλε σετάκι με Redguard στυλ, που είναι το μόνο από τα κανονικά motif που ταιριάζει η light με την heavy. Και φυσικά τα 2 scimitars δίνουν μια πιο όμορφη touch στον Khajiit χαρακτήρα μου. (screenshots μόλις πάω σπίτι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Χαχαχα ναι εβλεπες κατι dk με solo καριερα ..... Για το destruction staff θα πρεπει να το skill-αρεις αρκετα ψηλα για να δεις πραγματα αλλα θα πρεπει να εχεις δωσει και εμφαση στο magicka pool με restoring etc... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κράτησε το staff ειναι πολυ χρήσιμο.Μαρτυριαρη Apoll εσυ έστειλες επιστολή για nerf με υπογραφή του Κωνσταντίνου.Περα την πλάκα δεν με πειράζει μετα απο αυτό που είχα δει.Παρεα με έναν περαστικό τεμπλαρ βγάλαμε ενα dolmen v3 χωρίς να πεθάνει ούτε μια φορά ο dk και μου φάνηκε λίγο παράξενο.Ο τεμπλαρ έπεσε 3 φορες αλλα έκανε καλο healing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 To resto staff φυσικά και μένει.Javelin/Unstable Core + Resto + Volcanic Rune = CC + damage + magicka = victory. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Συνάντησα τον ταλαίπωρο Archon απόψε να του παραδόσω κάτι μαγκούρες που παράγγειλε. Ναι κάνω και τον courrier τρέχωντας σαν τον Βέγγο, ανάμεσα από εχθρούς, όπου θα θυσιαστώ αν χρειαστεί για την ανάγκη ενός φίλου. Γιατί λέω ταλαίπωρο τον Archon; Ton είδα και τον λυπήθηκε μέχρι και ουρά μου. Φορούσε μία Imperial πανοπλία, η οποία είχε δει καλύτερες μέρες, πριν μερικά χρόνια και από το προηγούμενο μακαρίτη που την φόραγε. Ο crafter της, μάλλον έχει πεθάνει την εποχή των Ayleid. Του ήταν και μικρή στο level, χωρίς να έχει κάποιο crafting set ή trait bonus επίσης. Ενώ το σπάθι και η ασπίδα του παντοδύναμου αυτού Dragonknight, δείχνει χαρακτηριστικά πόσο overpowered είναι η class. Μιας και ήταν σκουριασμένα, σε αθλία κατάσταση, που ούτε level 1 skeever δεν θα μπορούσαν να τραυματίσουν αν τα είχα εγώ (Templar). Αλλά ο Archon, πολεμούσε και καθάριζε ολόκληρες μάζες VR3 εχθρών. Ως φίλος, του πρόσφερα δωρεάν τις υπηρεσίες μου. Όντως ναι είμαι Khajiit με τέτοια κουσούρια. Και όχι μόνο απλά "δωρεάν", αλλά του έφτιαξα μία Ancient Elf VR3 πανοπλία και όπλα, από δύο crafting set για να κάνω απλά τον OP χαρακτήρα που παίζει. ΚΑΡΑ-ΟΡ. (Σημείωση. Ο Deix την κοπάνησε πριν την φώτο. Φαίνεται ότι δεν θέλει να συναναστρέφεται με απλούς plebs πλέον). Η ποιότητα των εικόνων είναι κάπως καλύτερη όπως βλέπετε σε σχέση με το παρελθόν. Με την 1.1.2 έκδοση, το παιχνίδι υποστηρίζει πραγματικό full screen mode. Οπότε με το Shadowplay αναχείρας μόνο απόψε μάζεψα 10 GB βίντεο, τρομερά υψηλής ποιότητας. Θα κάτσω αύριο να βγάλω μερικές screenshots από τα βίντεο που τράβηξα, μιας και η ποιότητα πλέον είναι αυτή που βλέπω στην οθόνη με τα γραφικά σχεδόν στο τέρμα. (με τρώει να πάρω μία 2η GTX780 OC τώρα που υποστηρίζει SLI). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ton είδα και τον λυπήθηκε μέχρι και ουρά μου. Χαχαχαα καλα το khajiit εχθες εδωσε ρεστα. Ανεκδοτα ελεγε, armors craftare. Ενω "αυτοι" διασκεδαζαν εχω εκαψα 2 ωρες με ενα bugged quest στο eastmarch που ειναι μερος των almanac quest. Ευτυχως τα καταφερα με διαφορα κολπα και το προχωρησα. Οσον αφορα την ss την εκανα με τροπο γιατι αυτοι εχουν ωραια armor και το αμοιρο bosmer μου φοραει β' διαλογης (μπλε μεν αλλα οχι σετακι) απο τα καλαθια της Craglorn. Κοντο με φωναζανε, οτι προκαλλω ζημιες οπου παω μου λεγανε, ψιλομυτη και αλλα πολλα....Θα σας δειξω εγω....θα δειτε τι θα παθετε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Χαχαχα ωραίος.Apoll φίλε σε ευχαριστώ για το σπέσιαλ δώρο σου που πραγματικά ειναι γ........ο όλο το σετ.Εχθες όντως υπήρχε μια υπερδραστηριότητα στο παιχνίδι.O deix οταν ειναι να έρθει η οταν ειναι να φύγει πάντα θα σέρνει απο πίσω του κανά κοπάδι απο mobs.Ελα μην κλαις, σήμερα Τετάρτη εχει παζάρι. θα πάω να σου πάρω καμια καλτσα και κανά σωβρακο.Να αναβαθμισεις λίγο το armor σου βρε αδερφέ!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το patch 1.2 ειναι σε pts αλλα ποιος κάθεται να κατεβάζει.Υπαρχουν νέες αλλαγές και διορθώσεις στο game,καθώς και η νέα περιοχή veteran.Νεο nerf στους dk (θα σας χε... ρε)και καλα νέα για κατι κοντούς.Ειναι αρκετά μεγαλο για ρίξετε μια ματιά στο foroum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 κοντό είναι το μάτι σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα