Apoll Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ναι τον άτιμο, για μερικά εκατοστά. Αλλά δεν είναι bosmer στο ύψος. 3
Apoll Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Χτες απόγευμα έπεσε το internet μέχρι αργάμιση Και ήμουν φτιαγμένος για να σπρώξω προς VR4
DeiX Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Χτες απόγευμα έπεσε το internet μέχρι αργάμιση Και ήμουν φτιαγμένος για να σπρώξω προς VR4 Εγω εκανα 10 λεπτα καθε φορα για το login και μετα σε καθε loading screen το εκλεινα και ξανα απο την αρχη.... Κατι θεμα ειχαν το ειδα και στο φορουμ τους. Ελπιζω να το ελυσαν και να παιξουμε σαν ανθρωποι σημερα... Φτιαξε τον ρε να παμε να κανουμε τα vr dungeons....
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχετε κανενα τιπ για να βγαλουμε gold? Εγω μονο απο το leveling οτι βγαλω και τα πουλαω ολα στο vendora εκτος απο τα glyphs. Και απο crafting ακουω οτι βγαζεις λεφτα αλλα δε ξερω πως :/
michsof Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το βράδυ θα πάμε για Cyrodiil skyshards και ότι προκύψει . Όποιος είναι AD και θέλει να έρθει ας κάνει whisp σε @Caldurion , @Edessus ή @Omikrons .
konstantinos77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το βράδυ θα πάμε για Cyrodiil skyshards και ότι προκύψει . Όποιος είναι AD και θέλει να έρθει ας κάνει whisp σε @Caldurion , @Edessus ή @Omikrons . Tο οτι προκυψει με ανησυχει λιγο αλλα οκ ...Θα υπαρχει και εχεμυθεια ?
michsof Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Tο οτι προκυψει με ανησυχει λιγο αλλα οκ ...Θα υπαρχει και εχεμυθεια ? Το ότι προκύψει αφορά τους άτυχους Ebonhearts και Daggefalls που θα βρεθούν στον δρόμο μας ! 2
Apoll Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχετε κανενα τιπ για να βγαλουμε gold? Εγω μονο απο το leveling οτι βγαλω και τα πουλαω ολα στο vendora εκτος απο τα glyphs. Και απο crafting ακουω οτι βγαζεις λεφτα αλλα δε ξερω πως :/ Κάνε salvage το άσπρο loot. Βάλε να κάνεις research τα διάφορα trait παράλληλα. Αντικείμενα από σετ τα πουλάς σε παίκτες ακόμα και πράσινα, αν θες να βγάλεις χρήμα. Μπλέ από level 30+, απλά πούλατα σε παίκτες και σε λογικές τιμές. (μέχρι τότε κάντα salvage και πούλα τα mats) Μοβ από level 10+, απλά πούλατα σε παίκτες και σε λογικές τιμές. (εκτός αν θες να mats οπότε salvage). Το βράδυ θα πάμε για Cyrodiil skyshards και ότι προκύψει . Όποιος είναι AD και θέλει να έρθει ας κάνει whisp σε @Caldurion , @Edessus ή @Omikrons . Πιστεύω αναφέρεστε στον ΝΑ server. Γιατί αν αναφέρεστε στον EU, μάλλον είστε τρελοί. Prime time μέσα σε κατακόμβες ενάντια σε VR5 mobs, αν δεν είστε ομάδα καμμιά 10αριά και VR8+ μαζί με 1-2 vampires, 2+ DK, και 1-2 Destruction Staff , σας κόβω χλωμούς. Και φυσικά τα όρνεα της Cyrodiil θα φάνε καλά απόψε αν το τολμήσετε. Η συγκεκριμένη επιχείρηση πρέπει να γίνει πρωί Σαββάτου-Κυριακής ή Αργίας. Με 4-5 άτομα. Πάλι θέλει υψηλό VR και οργάνωση.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παρατηρησα στα achievements μου βγαζει στο quests adventurer στην Αuridon και Ghahtwoοd 0/37 και 0/38 ...Στο Greenshade ειναι οκ 40/40 και στα υπολοιπα ...Εχει κανεις αυτο το Bug?
gildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το ειδα και εγω αυτό πριν κατι μέρες.Μου δείχνει σαν μην τα εχω κανει καθόλου τα quest. 1
michsof Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πιστεύω αναφέρεστε στον ΝΑ server. Γιατί αν αναφέρεστε στον EU, μάλλον είστε τρελοί. Prime time μέσα σε κατακόμβες ενάντια σε VR5 mobs, αν δεν είστε ομάδα καμμιά 10αριά και VR8+ μαζί με 1-2 vampires, 2+ DK, και 1-2 Destruction Staff , σας κόβω χλωμούς. Και φυσικά τα όρνεα της Cyrodiil θα φάνε καλά απόψε αν το τολμήσετε. Η συγκεκριμένη επιχείρηση πρέπει να γίνει πρωί Σαββάτου-Κυριακής ή Αργίας. Με 4-5 άτομα. Πάλι θέλει υψηλό VR και οργάνωση. Μα δεν είπα ότι θα πάμε μόνο εμείς οι τρεις ! 15+ άτομα guild run κάναμε , Σαρώσαμε σχεδόν όλα τα skyshards από Ebonheart μεριά , κάτι λίγα lorebooks που ήταν πάνω στο δρόμο μας , ολοκληρώσαμε 3-4 public dungeons και θρηνήσαμε όσους άτυχους Εbonhearts ( και κάποιους ξέμπαρκους Daggerfalls ) βρέθηκαν στον δρόμο μας ! Την άλλη φορά θα ανηφορήσουμε κατά Daggerfall μεριά. 1
gildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Φιλε michsof αν δεν κανω λαθος απο τους eternal flames ειστε?Θυμαμαι τα ονοματα απο το foroum του teso gr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα