gildo Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μετα το patch o καθενας εχει ξεxωριστο chest.Oσες φορες και να κανεις ενα dolmen για παραδειγμα θα παιρνεις chest.Φιλε vag σου στειλαμε αιτημα φιλιας.
Apoll Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μετα το patch o καθενας εχει ξεxωριστο chest.Oσες φορες και να κανεις ενα dolmen για παραδειγμα θα παιρνεις chest.Φιλε vag σου στειλαμε αιτημα φιλιας. Λάθος. Μετά το patch ΌΛΟΙ μαζί πρέπει να είναι κάτω από 50 μέτρα σε σεντούκι που βρίσκεται σε team dungeon. Όλοι θα πάρουν πράγματα από αυτό το chest, όχι μόνο ένας. Δουλεύει πλέον όπως και με το loot. (και σημειώνω μόνο σε team dungeon δουλεύει έτσι).
michsof Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Νομίζω σας πήρε το μάτι μου Dawnbreaker. Aν είστε εκεί να κανονίσουμε PvP event στην Cyrodiil ! 2
DeiX Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αρκετα θετικα με το νεο patch αλλα και καποια αρνητικα. Μεχρι τωρα δεν ειχε crasharei ποτε το game. Μετα το patch εχω φαει 5-6 crash απο το πουθενα....Γενικα βλεπω βελτιωμενα τα γραφικα (αλλαξανε μορφη καποια armor που ειχα) και αλλαξανε και καποια ψιλα στον ηχο. Εχω παρατηρησει καλυτερη ποιοτητα και μερικα νεα ακουστικα εφε. Επιτελους αυτα τα 2-3 quests/world bosses που ηταν bugged ειναι τωρα μια χαρα. Συνεχιζω να εχω battle lag. Ξερει κανεις ποτε θα μεταφερουν τον server στην Ευρωπη?? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2014 από DeiX 1
gildo Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αυτό με το lag ειναι το χειρότερο προβλημα.Τα υπόλοιπα ψιλοbugs και διάφορα αλλα έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό.Παντως δεν ξέρω αν παιζει ρόλο οτι ο server δεν ειναι στην Ευρώπη και θα σας πω το γιατι.Εχω παίξει σε αλλα mmo σε servers North America και δεν συνάντησα την παραμικρή καθυστέρηση.Ισως αυτό με τον mega server να ευθύνεται για αυτό το προβλημα η αλλιώς ειναι κάποιο θέμα του game.
Apoll Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με lag. Είμαι Αγγλία βέβαια, αλλά με 4ΜΒ γραμμή στα χωράφια του Lincolnshire. Το μόνο που έχω διαφορετικό, είναι ότι έχω πακέτο για priority traffic όταν παίζω παιχνίδια. Για όσους ενδιαφέρονται να μπουν το guild, κάνε roll χαρακτήρα στο AD.
michsof Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κατά τις 21:00 θα είμαστε Dawnbreaker PvP . Όποιος θέλει να έρθει ας κάνει whisper @Caldurion , @nikhtas17 και @Omikrons . 1
DeiX Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Λοιπον επειδη εχω λιγο χρονο πριν τη κοπανησω απο τη δουλεια, 2-3 πραγματακια τα οποια μακαρι να τα ηξερα απο την αρχη : - To inventory μπορεις να το ανεβασεις μεχρι το 110 οχι παραπανω (μπορεις με αλογο και θα το δουμε παρακατω) - Το bank παει μεχρι 240 slots, το μοιραζονται ολοι οι χαρακτηρες - Mounts : Εδω σοβαρευουμε. Υπαρχουν 4 ειδων αλογα. Βγαζω εξω τα imperial/palomino που ειναι ιδια με το common horse (απλα αλλαζει η εμφανιση). To common horse λοιπον προσφερει 15% speed και 10% stamina και στοιχιζει 17,2κ. Τα υπολοιπα 3 στοιχιζουν 42,7Κ και προσφερουν +10% σε καποιο στατ. Το mount το ταιζεις καθε 20 ωρες και αναλογα με τη τροφη αυξανει 1% σε καποιο stat. Αν επιλεξεις να το ταιζεις oats, καθε φορα ανεβαζεις 1 slot στο inventory σου. Αλλα αυτα ας υποθεσουμε οτι τα γνωριζατε. Αυτο που ισως και εσεις (μαζι και εγω) προφανως δεν γνωριζαμε ειναι οτι μπορεις να τα ταισεις μονο 49 φορες. Δλδ μεχρι το αλογο να παει lvl 50. Γιαυτο το λογο "φτιαξτε" αρχικα ενα αλογο που να ανεβασει το inventory σας, κοινως ταιστε το μεχρι να σκασει με oats και μετα αγοραστε ενα αλλο (κατα προτιμηση light horse) και δωστε τα ολα speed. To stamina ειναι bugged προς το παρον (οσο κρατας πατημενο το shift το αλογο τρεχει και ας τελειωσει το stamina) και το μονο εξτρα που προσφερει ειναι να μπορει να δεχεται περισσοτερα hits πριν σας ριξει κατω. Εγω τη πατησα σχετικα γιατι του εδινα capacity και speed. Μαλλον θα το τσακισω τωρα στα oats για να κουβαλαει και οταν μπορεσω θα αγορασω ενα light για pvp/world objective runs (dolmens, bosses etc). Και ενα tip για τους νεους. Ξεχαστε το αλογο, ανεβαστε πρωτα bank και inventory στο 110. Εχουν μεγαλυτερη σημασια trust me Ελπιζω να βοηθησα 1
Apoll Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εσύ έχασες την προσφορά για 75Κ το Daedric Motif σήμερα. Δυστυχώς βγήκε άλλη προσφορά Ancient Elf για 40Κ πριν απο λίγο, και "είναι λίγα τα λεφτά Δημήτρη". Κάνωντας τον Καλογήρου στο "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" 2
DeiX Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εσύ έχασες την προσφορά για 75Κ το Daedric Motif σήμερα. Δυστυχώς βγήκε άλλη προσφορά Ancient Elf για 40Κ πριν απο λίγο, και "είναι λίγα τα λεφτά Δημήτρη". Κάνωντας τον Καλογήρου στο "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" Χααχχαχα το θελωωωωωωωωωω Ενταξ 75k ειναι οκ. Αν σκεφτεις οτι κατι ζωα το αγοραζουν για 200-300k....Ελεος δλδ. Για μενα παντως πανω απο 50κ δεν αξιζει κανενα. Θα το farmaroume στο vr5-vr10 ουτως η αλλως 2
Apoll Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και όταν το τελειώσεις πέρνεις ένα trophy που σε αλλάζει σε σκελετό. Επειδή μου αρέσει η χαίτη μου, δεν είναι για εμένα αυτό. Και πολύ ήταν που δεν τα είχα κατά την διάρκεια του quest. Εδώ έχω φτιάξει 2 φτυστούς αλτ, ίδιους με τον κεντρικό χαρακτήρα. (πραγματικά φτυστοί). 2
DeiX Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και όταν το τελειώσεις πέρνεις ένα trophy που σε αλλάζει σε σκελετό. Επειδή μου αρέσει η χαίτη μου, δεν είναι για εμένα αυτό. Και πολύ ήταν που δεν τα είχα κατά την διάρκεια του quest. Εδώ έχω φτιάξει 2 φτυστούς αλτ, ίδιους με τον κεντρικό χαρακτήρα. (πραγματικά φτυστοί). Χμμμμμ νομιζω οτι ο ενας σου βγηκε λιγο ποιο κοντος @gildo Ρε τοσο πολυ αγαπας τον cadwell που τον εβαλες και avatar? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα