Apoll Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Όχι. Χρειάζεσαι όμως να κάνεις verify τον τρόπο πληρωμής. Ήτοι πιστωτική, paypal, κλπ. Δεν θα χρεωθείς βέβαια, αρκεί να έχει υπόλοιπο μέσα.
Apoll Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 To patch 1.1.2 μπαίνει σήμερα Live στον US και αύριο στον EU. Δεν θα κάνω quote εδώ, γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. (και 6GB σε μέγεθος) http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/100211/patch-notes-v1-1-2 1
Federacion Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μπαίνω εδώ μεσα μόνο και μόνο να χαζεύω τα υπέροχα screenshots! αμα είχαμε και φράγκα και χρόνο να παίζουμε καλά θα ήταν. 2
DeiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αμα το ξεκινησεις οικονομια θα κανεις. Δεν θα ξαναβγεις απο το σπιτι σου 3
vag.patrick Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εμενα με δυσκολεψε λιγο το interface του λιγο...ειμαι λιγο εκτος , αλλα θα το συνηθισω..κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο το παιχνιδι και ολυ απλα πρεπει να μπω στο νοημα για να το απολαυσω ακομα παραπανω.....
Apoll Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγώ έκοψα Netflix συνδρομή (£6.99), το Austerlitz PBEM (~£40), τα συνήθες Steam Sales (~£20) το WoT (~£17) και το σινεμά/DVD/Blue-Ray της Παρασκευής (~£35 το μήνα) Oπότε το home entertainment & gaming budget από £120 το μήνα έπεσα στα £8.99 (όπως ήμουν από το 1997 - 2012 που έπαιζα UO, DAOC, EVE). Καθαρά από τις συνδρομές ή σταθερά έξοδα που είχα το μήνα, σε βάθος έτους θα είμαι better off £1320. Και μαζεύω αυτά τα χρήματα για να αγοράσω την Asus ROG Swift, και την επερχόμενη γενειά καρτών του 2015. Επίσης δεν αγόρασα Thief, Watchdogs, Tropico 4 μιας και παίζω TESO. Άλλες ~£80. Και δεν πρόκειται να αγοράσω Elite Dangerous, Star Citizen. Το μόνο παιχνίδι που θα πάρω είναι το Beyond Earth τον Οκτώβριο και άμα βγει το Fallout 4 το 2015 και είναι τόσο καλό όσο το Fallout 3. εμενα με δυσκολεψε λιγο το interface του λιγο...ειμαι λιγο εκτος , αλλα θα το συνηθισω..κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο το παιχνιδι και ολυ απλα πρεπει να μπω στο νοημα για να το απολαυσω ακομα παραπανω..... Ποιο interface? Να είχε κανένα interface όπως κάτι άλλα παιχνίδια, να χαθείς. Είναι τόσο πιο απλό από τα ES παιχνίδια, ή από κάτι άλλα ΜΜΟ που όταν το συνηθήσεις δεν πας πίσω. Τρία κουμπιά χρειάζεσαι 99% του χρόνου. Κ για τα skills. J για το Journal (quests, achievements, eidetic memory κλπ). P για τα group. 2
gildo Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αν θελεις φίλε vag έλα και στο guild που έχουμε φτιάξει. 2
DeiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γενικα στα mmo ως τωρα ειχα ενα interface τεραστιο με 100 διαφορετικα κουμπια και απο ενα σημειο και μετα εχανα την ομορφια του παιχνιδιου μεσα στον χαμο των action bars και frames. Τωρα ειλικρινα καθομαι και χαζευω τα τοπια και εχω μαζεψει 3-4 GB απο screenshots . Σε καθε boss fight, αν δεν βγει με τη πρωτη αναθεωρω τη στρατηγικη μου και στηνω αλλο πανελ, αλλα skills και ξαναπροσπαθω. Γενικα αυτο το να μην τα εχεις ολα στην οθονη σε κανει να παιζεις διαφορετικα. Ειδικα στο pvp συζητουσαμε με apoll οτι δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος που εχεις απεναντι μεχρι να στα σκασει στη μουρη και να ξεκινησει ο χορος. Δεν εχει σημασια τι φοραει, τι κραταει, ακομα και το class να καταλαβεις παλι δεν ξερεις τι skills εχει στη μπαρα οποτε ειναι καθαρη αδρεναλινη Νομιζω οτι θα αφιερωσω μεγαλο μερος του Σ/Κ στη Cyrodiil 2
gildo Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γεια σου φίλε μου wintaxt.Το βράδυ αν εισαι μέσα θα τα πούμε φιλαρακι .
Apoll Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γενικα στα mmo ως τωρα ειχα ενα interface τεραστιο με 100 διαφορετικα κουμπια και απο ενα σημειο και μετα εχανα την ομορφια του παιχνιδιου μεσα στον χαμο των action bars και frames. Τωρα ειλικρινα καθομαι και χαζευω τα τοπια και εχω μαζεψει 3-4 GB απο screenshots . Σε καθε boss fight, αν δεν βγει με τη πρωτη αναθεωρω τη στρατηγικη μου και στηνω αλλο πανελ, αλλα skills και ξαναπροσπαθω. Γενικα αυτο το να μην τα εχεις ολα στην οθονη σε κανει να παιζεις διαφορετικα. Ειδικα στο pvp συζητουσαμε με apoll οτι δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος που εχεις απεναντι μεχρι να στα σκασει στη μουρη και να ξεκινησει ο χορος. Δεν εχει σημασια τι φοραει, τι κραταει, ακομα και το class να καταλαβεις παλι δεν ξερεις τι skills εχει στη μπαρα οποτε ειναι καθαρη αδρεναλινη Νομιζω οτι θα αφιερωσω μεγαλο μερος του Σ/Κ στη Cyrodiil Όταν είχα την μονομαχία με τον VR5 DK στην Cyrodiil δεν είχα ιδέα τί είναι μέχρι την στιγμή που έριξε το πρώτο spell. Μέχρι τότε πολεμούσαμε με σπαθιά και ασπίδες μόνο και αφού τα είδε σκούρα με το συνεχές strafing που του έκανα και τον κατέβασα αργά αλλά σίγουρα, έριξε το Dark Talons και ξεκίνησε να βαρά με claws. Φυσικά απάντησα με javelin μόλις έσπασε το CC όπου τον ξαπέστηλε κάμποσα μέτρα μακρυά ρίχνωντας του και ένα stun, έριξα το Rushed Ritual και γέμισε το HP pool. Κοντοστάθηκε, μάλλον βρίζοντας για την βλακεία του να μου επιτεθεί, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Επική μάχη, αλλά δεν είχε καμμία ευκαιρία να με κερδίσει σε μονομαχία. Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι ΝΒ. Κάνουν ντου νομίζοντας ότι είμαι NB/DC/Sorc και πέφτουν πάνω σε έναν Templar και δεν μπορούν να κάμψουν τον αμυντικό συνδιασμό ασπίδας και healing. Μόνο κάτι Vampires VR7 σε 4ο στάδιο, που έκαναν exploit μερικά bugs που υπήρχαν πριν την 1.0.9. (Έκτοτε έχω και την Akaviri πανοπλία επάνω και τους τρώει η μαρμάγκα με το spam των Ultimate μιας και τους ξεπληρώνω με το ίδιο νόμισμα ).
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μας ακούνε πάντως και αυτό τα σπάει! Dungeon Chest Changes Chests within instances have undergone two changes: Shared Chests – Each player in the group whose character is within 50 meters of the chest when it is unlocked will get an individual roll on the chest. Reduced Number of Chests – Since each chest yields rewards for all group members, we have reduced the number of chests in instances to two total. Each instance will always have two chests in then, but the location of these two chests will be random within the dungeon. These changes do not affect chests that appear in public spaces, only those within instances. 2
Apoll Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το ποιό σημαντικό είναι το παρακάτω Patch Notes v1.1.2 Improved the overall support for machines with Nvidia SLI graphics cards. Fullscreen exclusive mode is now supported on AMD and Nvidia video cards that support this feature. Added several optimizations that will improve your overall graphics performance, particularly for systems using SLI or Crossfire configurations. Ναι βάλανε πραγματικό Fullscreen mode και έχει υποστήριξη για CF & SLI το παιχνίδι πλέον, ενώ το performance έχει γίνει καλύτερο συνολικά σε όλα τα συστήματα. (στο επίσημο forum ζητωκραυγάζουν όσοι έχουν 3-6 monitor setup και tri-Fire κλπ) Και πίστεψέ με, κρατιέμαι πως και πως να μην πουλήσω την GTX780 και να αρπάξω δύο EVGA 780 6GB και την επερχόμενη Acer XB280HK οθόνη. (28" 3840x2160 με GSync. ) 1
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αν θελεις φίλε vag έλα και στο guild που έχουμε φτιάξει. gildo φιλε μετα χαρας δεν εχω θεμα απλα δε μπορω να μπαινω συχνα. αν ειστε οκ , ειμαι κομπλε. επειτα τωρα αρχισα να μαθαινω πανω κατω τι παιζει.. 2
gildo Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν υπαρχει θεμα οποτε μπορει ο καθενας παιζει.Ενα πραγμα δεν μου αρεσε στο patch που αλλαξαν κατι effects σε καποια skills. Αυτο το indivindual roll το πηρα σε ενα dungeon που καναμε με τον deix και λεω και εγω τι ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα