Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν φτάσετε VR10 και έχετε καθαρίσει όλα τα υπάρχoντα quest (περίπου 1200), ο μόνος τρόπος για να ανεβάσετε skill XP σε κάτι νέο μέτα,  είναι

α) μέσω grind (400ΧΡ ανά VR10 kill ή ανα kill παίκτη στην Cyrodiil)
β) ημερίσια quest grind σε Cyrodiil. (pve & pvp)
γ) GRIND.
δ) GRIND
ε) ακόμα περισσότερο GRIND.

Η επίλογή είναι δική σας :)

Εγώ ανεβάζω τα πάντα σφαίρα τώρα που δεν έχει grind. Και μόλις ανεβάσω και τα τελευταία morphs, θα ρίξω το respec για να ανεβάσω 6 morph που θέλω προς την πορεία μου στο VR10.

ΟΚ με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Με την 1.1.1 το VR cap πάει στο 12. (αρκετά XP με το νέο expansion)

Δημοσ.

Δεν καταλαβαμε τι εννοεις,να γυρισεις γρηγορα στη δουλεια και να αφησεις τις τεμπελιες για το απογευμα :-D :-D :-D.

Εσενα και τον hadesGR που εκανε like θα σας παω στη Cyrodiil τερμα πανω στο Farragut Keep και θα πατησω vanish :P

@Apoll δλδ πρακτικα μου λες ανεβασε τα παντα μεχρι να χτυπησεις cap γιατι μετα @@

• Like 3
Δημοσ.

Λογικά θα τα ανεβάσεις αν σκεφτείς οτι χρειάζονται τόσα εκατομμύρια xp για να φτάσεις veteran 10.Σημερα έφτασα στο πρώτο veteran και έριξα κατι φαπες στον molag bal.Το κακό ειναι οτι δεν εχω κανει όλα τα νορμαλ dungeons ακόμα οποτε οποίος φιλος θέλει να πάμε group ευπρόσδεκτος.

Δημοσ.

Εσενα και τον hadesGR που εκανε like θα σας παω στη Cyrodiil τερμα πανω στο Farragut Keep και θα πατησω vanish :P

@Apoll δλδ πρακτικα μου λες ανεβασε τα παντα μεχρι να χτυπησεις cap γιατι μετα @@

XAXA! Καλό! Σας έρχομαι κι εγώ ξανά! Μιας και έλιωσα το DS2 καιρός να γυρίσω στο uber epic ESO!

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι να φτάσεις VR10 τα xp είναι τόσα πολλά, που άνετα ανεβάζεις ΌΛΑ τα skill lines τουλάχιστον τρεις φορές.

VR3 έως VR4 είναι 1,940,000 xp. Όσα χρειάζεσαι για να ανεβάσεις Armour, weapon και ένα class skill line από το 0 στο 50 (και τα 3 αν έχεις 5 styles στο qbar από το ίδιο class skill line).

Εδώ ανέβασα το τόξο από το 0 στο 45 στα  xp που ήθελε από VR2 σε VR3 και δεν έριξα ούτε μία βολή. Ένα skill style είχα μόνο στην μπάρα και έπερνα XP κάθε φορά που τελείωνε ;ένα quest. Παράλληλα έπερνα ΧΡ σε Dawn Wrath, Aedric Spear, Light Armour, Dual Wield (που φορούσε ο χαρακτήρας).

Επίσης μην ξεχνάς. Όσο πιο πολλά κομμάτια πανοπλία φοράς τόσο πιο πολλά XP πέρνεις.

Το ίδιο και για τα 6 (5+Ultimate) skills που έχεις στο qbar. Τα XP μοιράζονται στα 6 slot. Αν θες να ανεβάσεις ένα γρηγορά απλά φορτώνεις την μπάρα με αυτό. Συμπεριλαμβανομένων και τον weapon styles.

Εξ ού και είχα 2Η και τόξο από 1 skill στην μπάρα και ανεβαίνανε παράλληλα μέχρι τώρα. Μόλις πάω το Aedric 50, τα 2 slot που πιάνουν στην μπάρα τα spells, θα βάλω skill από τις 2 μαγκούρες.

Με την παραπάνω "γνώση" και για να μην ταλαιπορούμαι στα VR level να ανεβάσω κάποιο skill,  όταν έφτιαξα τον DK (αλτ) του έχω πανοπλία  2 light, 2 medium, 3 heavy

Στην qbar έχει ένα skill από το κάθε class line, Puncture (1Η), και το Poison Arrow από το τόξο. Ενώ βαρά με 2H.

(σε ομαδικά dungeon είναι με ασπίδα ως τανκ και έχω το qbar style από 2Η για τα XP).

Όλα είναι +3/+4 level πάνω από αυτό του χαρακτήρα σταθερά και είναι level 14 αυτός.

Ελπίζω να βοήθησα :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυριο αν θελετε να μαζευτουμε να κανουμε κανα dungeon η καποιο  world event.Δεν εχει τυχει να παιξουμε ακομα παρεα ως guild οποτε αν γουσταρετε να κανουμε κατι ακουω προτασεις.Για τον deix δεν ξερω αν θα δηλωσει συμμετοχη γιατι την τελευταια φορα που τον ειδα μεχρι και τα ματια του χαρακτηρα που εχει φτιαξει ηταν κατακοκκινα.Αυτο σημαινει δυο πραγματα η εχει καει απο το game η καποιος βρυκολακιασε :-D :-D .

• Like 4
Δημοσ.

Αφου ο φιλος μου ο dk με τη ρομπα ειναι μαρτυριαρης ε λοιπον ας σας διηγηθω λιγο τις τελευταιες περιπετειες μου. Ολα ξεκινησαν με το καθημερινο ποδολουτρο. Ενω ανακουφιζα τα ποδια μου απο τα απιστευτα χιλιομετρα που εχω κοψει το τελευταιο καιρο, αποφασισα να μαζεψω μια ομαδα να κανουμε το Forgotten Crypts στη περιοχη Deshaan.

Screenshot_20140518_204711_zps2506b6d1.p

Οπως τα περισσοτερα ατομα που εχω συναναστραφει στο Teso ετσι και αυτη τη φορα η παρεα ηταν εξαιρετικη. Χαβαλες χορος και γλεντια αφου φαρμαραμε το συμπαν ολοκληρο

Screenshot_20140518_214549_zps99d06c86.p

Οπως ομως ειπε και ο ποιητης "this is too good to be true". Ξαφνικα τα παληκαρια βρηκαν ενα ξεφωτο και αρχισαν να συμπεριφερονται παραξενα.....Περιεργος απο τη φυση μου ως bosmer αποφασισα να ακολουθησω και να μαθω το μυστικο τους

Screenshot_20140518_222226_zps334c0599.p

Ναι λοιπον ητανε παρεα απο βαμπιρ. Μου εξηγησαν την ιδεολογια τους και αφου ειδα τι μπορει να κανει ενα βαμπιρ αποφασισα να ακολουθησω. Ο δρομος μεχρι το altar στο Reapers March ηταν μεγαλος, καπου στη πορεια διστασα αλλα εκανα τη καρδια μου πετρα και συνεχισα να ακολουθω το μεγαλο βαμπιρ της παρεας. Φτασαμε στο altar και ειδα οτι υπηρχαν και αλλοι που ηθελαν να μυηθουν στη σεχτα των βαμπιρ...Με κοιταξαν με τα κατακοκκινα ματια τους και χωρις να καταλαβω η τελετη ειχε ξεκινησει....

Screenshot_20140518_225811_zpse9f20493.p

Πλεον ειχα 2 επιλογες : να μιλησω στον priest της διπλανης πολης και να με θεραπευσει ή να ακολουθησω το πεπρωμενο μου και να μπω στον υπογειο ναο που κρυβεται κατω απο το altar. Χωρις δευτερη σκεψη κατεβηκα στο dungeon οπου ολοκληρωθηκε η μυηση μου με ενα κυριολεκτικα blood bath σε μια λιμνη αιματος και εμαθα τα παντα για την δημιουργια των πρωτων vampires (δεν λεω τιποτε αλλο γιατι θα με βαρατε λογω spoiler)

Screenshot_20140518_235923_zps9918cfbc.p

Πλεον η οψη μου τρομαζει περισσοτερο απο τη φημη μου αλλα που θα παει θα το αντιστρεψω και αυτο....

Screenshot_20140519_203650_zpsfdf91582.p

Σχετικα με το παρτακι που θες τρελλιαρη dk ειμαι μεσα ;)

• Like 2
Δημοσ.

Τι ώρα θέλετε να μαζευτούμε?Για καλο και για κακό πάρτε και κανά σκόρδο μαζί δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η νύχτα !!!!!

Δημοσ.

Οποια dungeons η events θέλετε ασχέτως αν τα έχετε κανει η όχι απλα για την παρέα να τα πούμε λίγο in game.Χρονια πολλά κιόλας φίλε Κώστα.Για πείτε ρε παιδιά και οι άλλοι τι ώρα θα μαζευτούμε περιπου?Ειμαστε μεχρι στιγμής τρία άτομα.κάποιος άλλος κύριος η κυρία που θέλει να δηλώσει συμμετοχή ?

Δημοσ.

Πλεον ειχα 2 επιλογες : να μιλησω στον priest της διπλανης πολης και να με θεραπευσει ή να ακολουθησω το πεπρωμενο μου και να μπω στον υπογειο ναο που κρυβεται κατω απο το altar. Χωρις δευτερη σκεψη κατεβηκα στο dungeon οπου ολοκληρωθηκε η μυηση μου με ενα κυριολεκτικα blood bath σε μια λιμνη αιματος και εμαθα τα παντα για την δημιουργια των πρωτων vampires (δεν λεω τιποτε αλλο γιατι θα με βαρατε λογω spoiler)

ΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥ 666 ΟΥΥΥ ΟΥΥΥΥ.

Τράβα μία Cyrodiil, και ελπίζω να μην σου έπιασαν τον ....... με τίποτα πληρωμές για το δάγκωμα. Γιατί θα πας κατευθείαν τον παπά για να σε γιατρέψει ούτως η άλλως...................

Δημοσ.

Δωρεαν λαβαμε δωρεαν θα δωσουμε. Οποιος θελει οταν ανεβασω το skill και μετα το δαγκωμα που εταξα στον gildo (10κ ειναι πολυ καλα λεφτα για το δαγκωμα, ο gildo να παρακαλα γονατιστος ομως ειναι ανεκτιμητης αξιας :P) απλα ας μου το πει.

- Apoll το ξερω και το εχω πει και ο ιδιος πριν απο κατι σελιδες αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω ρε συ.....ειμαι ευαλωτος σε κατι τετοια :P

Παρτε και ενα ωραιο videaki για το δωρο που ζητησα στη γυναικα μου για τα γενεθλια μου :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...