Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Μια σύντομη υπενθύμιση:

Όταν εντοπίζετε μήνυμα το οποίο θεωρείτε προβληματικό, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλη συζήτηση ή αναπαραγωγή του.

Κανείς δε σας υποχρεώνει να σας αρέσει ή να μη σας αρέσει ένα παιχνίδι. Ένας ξερός σύνδεσμος, όμως, χωρίς καμία άλλη πληροφορία, προσκρούει στο σημείο Β6 των όρων χρήσης. Την άποψή σας προσπαθείτε να την τεκμηριώνετε. Ειδάλλως, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια πυροδότησης εντάσεων (flame το λέγανε στο χωριό μου αυτό).

Όπως πάντα, για τυχόν διευκρινίσεις, διαφωνίες, στέλνετε προσωπικό μήνυμα.

Καλή συνέχεια.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα κοψαμε βολτες με τα παιδια για να κανουμε ως group ενα public dungeon στο Auridon. Με αυτο το τροπο θα περναμε και 1sp δωρο. Δυστυχως ομως πρεπει να μην εχεις κανει καθολου το quest (σε solo mode δλδ) γιατι δεν εχεις πλεον τη δυνατοτητα να ξαναπαιξεις ως group και να παρεις το sp. Οταν βγηκαμε απο το dungeon την αραξαμε κυριολεκτικα και απολαυσαμε τη θεα με μουσικη υποκρουση enjoy the silence :P

Screenshot_20140517_214711_zps44b49aa3.p

Μια ακομα ss με το Kyne's Flight Set. Προσεξτε τη λεπτομερια που εχει. Ειναι ολη σκαλιστη με δερμα και πλεκτο σιδηρο. Ολα τα λεφτα η αγκραφα με το σημα των Thundercats :P

Screenshot_20140516_195322_zps68a66e16.p

Και μια τελευταια ss επειδη μου αρεσουν πολυ τα χρωματα :)

Screenshot_20140515_232014_zpsbc2b65c0.p

• Like 3

Να ρωτήσω κάτι γιατί προβληματίστηκα τώρα: Στο παραπάνω παράδειγμα που ανέφερε ο DeiX, όσοι δηλαδή δεν κάνανε για παράδειγμα το συγκεκριμένο public dungeon με group με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει το +1sp, και πλέον δεν μπορούν να το κάνουν λόγω του ότι έχουν ολοκληρώσει το quest, στο τέλος τέλος θα έχουν συνολικά ένα λιγότερο sp σε σχέση με αυτούς που το έχουν κάνει;

Δεν ξέρω αν είναι και achiv το συγκεκριμένο (δεν το έχω κοιτάξει) αλλά αν είναι, ούτε το achiv θα μπορεί πλέον κάποιος να κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το achievement ναι.

Μάλλον όχι. Βρήκα το achievement στην λίστα και θα μαζέψω 3 ακόμα να προσπαθήσουμε να βρούμε τα named mobs στα dungeon του AD.

Για τα SP είναι σχετικό. Από 300 SP αν δεν έχεις πάρει καμμιά 10αριά, δεν έχει χαθεί ο κόσμος.

Επεξ/σία από Apoll

Για τα SP είναι σχετικό. Από 300 SP αν δεν έχεις πάρει καμμιά 10αριά, δεν έχει χαθεί ο κόσμος.

Ε πως, δεν είναι το ίδιο. 10sp είναι 10sp.  :P

Ε πως, δεν είναι το ίδιο. 10sp είναι 10sp.  :P

Μαζεψε τα υπολοιπα 290 και τοτε βλεπουμε τι μπορει να γινει :P

Με 290 sp μπορεις πραγματικα να εχεις εναν χαρακτηρα που τα κανει ολα και συμφερει. Απο crafting μεχρι tank-healing-dd-pvp-pve. Η ερωτηση ειναι ανεβαζεις εναν character ετσι τουμπανο και αφιερωνεις το χρονο σου σε αυτον ή ξεκινας και ανεβαζεις και 2ο ή 3ο για συγκεκριμενους ρολους? Εγω μαλλον θα φτασω το bosmer μου στο ταβανι και ο 2ος μου που θα ειναι dk 100% θα υπαρχει απλα για καμια τσαρκα με κανα φιλο και οπου φτασει.

εγώ έχω ένα τανκ που θα είναι και DD. ίσως αν περισσέψουν πόντοι να γίνει και Healer. αλτ μόνο για χαβαλέ. μα άντε να ξαναπεράσεις τα veteran απο την αρχή 

Ως κύριο χαρακτήρα, έχω τον Templar. (VR3)

Μόλις πέσει το respec, θα απελευθερώσω 30 πόντους από το Alchemy, Clothing και Blacksmithing. Συν ότι θα αλλάξω μερικά morph.

Για την ώρα, όμως έχει φτάσει στο 50 τα ακόλουθα :

Όπλα : One hand weapon, Dual Wield, και το bow είναι κάπου στο 40 κάτι. (restoration staff είναι το επόμενο που θα ανεβάσω).

Armour : Medium, Heavy και το Light είναι στο 45.

Class : Restoring Light, Dawn Wrath. Το Aedric Spear είναι στο 44.

Crafts : Clothing, Blacksmithing, Wood working, Alchemy, Provisioning. Και το Enchanting στο 25.

Κύρια skill τα οποία χρησιμοποιώ στο pvp και έχω ρίξει όλα τα SP είναι Shield, Heavy και Restoring Light.

Από εκεί και μετά έχω μία καλή γκάμα skill και passives από το Fighters Guild, κυρίως για pvp λόγους.

Mages guild, Undaunted και Soul Magic είναι για περισσότερο utility, κυρίως για PvE.

Crafts. Μετά το respec, θα βγάλω τα passives που δεν χρειάζομαι πλέον. Όπως τα tampering, reseach μιας και έχω alt που έχει τους αναγκαίους 9 SP για το tampering. Ενώ ήδη ο ίδιος αλτ έχει τους αναγκαίους 10 πόντους για το Alchemy που χρειάζομαι. Και το έφτασε στο 40 χωρίς να χαλάσω τα κύρια βότανα (Bugloss, Columbine, Mountain Flower, Lady Smock). 

Και δεν υπάρχει βιασύνη. VR10 θα φτάσω όποτε φτάσω :) Ίσως σε κανένα τρίμηνο.

Μία σημείωση από κάτι που διάβασα στα φόρουμ.

Στο VR10, δεν πέρνετε παραπάνω XP. Αν θέλετε να ανεβάσετε κάποιο skill line (2handed για παράδειγμα), καλύτερα να το κάνετε στην πορεία για VR10.

Διαφορετικά, κάντε μόνο όσα quest δίνουν Skill Points στις VR περιοχές. Και φυσικά τα λοιπά που δίνουν VR (world bosses, dark anchors & dungeons)

Κρατήστε τα quest που δίνουν μόνο XP για την περίπτωση που θέλετε αργότερα να ανεβάσετε καποιο skill.

(Guild Skills εξαιρούνται).

Αν δεν κάνετε το παραπάνω, και μια μέρα θελήσετε να ανεβάσετε π.χ light armour, σας περιμένει μία πολύ άσχημη έκπληση. Θα πέρνετε 400ΧΡ ανά kill στην Cyrodiil (συν το ημερίσιο quest)

Και άντε να μαζέψετε 2,000,000 περίπου που χρειάζονται για κάθε skill line.

• Like 3

Ρε apoll (και οποιος αλλος γνωριζει) λυσε μου μια απορια: Ας υποθεσουμε οτι εχεις ανεβασει 50 σε καποιο ability tree (skill line οπως θες πεστο) αλλα ενω εχεις τη δυνατοτητα δεν εχεις επιλεξει καποιo skill και αποφασιζεις να ριξεις καποιο ποντο για να το δοκιμασεις αργοτερα στο vr10 μετα απο καποιο respec. Το συγκεκριμενο skill θα ανεβαινει και αυτο με το τροπο που αναφερεις για να γινει morph? Γιατι με αυτη τη λογικη θα πρεπει να κανουμε μερικα respec απο τωρα, να ριξουμε ποντους πρακτικα στα παντα που μπορει να μας ενδιαφερουν, να τα ανεβασουμε, να τα κανουμε morph, να ανεβασουμε και αυτο, μετα παλι respec, επιλογη του 2ου morp για να ανεβασουμε και αυτο κοκ. Τα χω γραψει λιγο οτι ναναι γιατι ειμαι στη δουλεια και προσπαθω να συνταξω το κειμενο εδω και 3 ωρες :P

Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...