Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xθες εβγαλα επιτελους με τροπο εμφατικο το "Α Lasting winter" το οποιο με ειχε στενοχωρησει πριν 5 μερες γιατι ειχα φαει το ξυλο της αρκουδας στο cave και ειχα ορκιστει οτι θα επιστρεψω πανισχυρος μαγος ..:P To destruction staff εχει αρχισει να σπερνει πανικο οπως διαβαζα καποτε ..Aπολαυση να βλεπεις 2 dragonknights μπροστα σου να χτυπανε το boss και ξαφνικα ολα γυρω να τυλιγονται στις φλογες ..Eιπαμε το grouping στο game ειναι το κατι αλλο ..

Δημοσ.

Οχι ρε δεν θα αντεξω και αλλον DK με robe και staff....

HEAVY KAI ΣΠΑΘΟΥΜΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (2 hand φυσικα)

Εχω αρκετα ομορφα ss θα προσπαθησω να τα ανεβασω το απογευματακι οταν σχολασω ;)

• Like 1
Δημοσ.

Για πειτε μια αναλογια attributes που βαζετε..

Εξαρταται απο το build σου. Υπαρχουν ατομα που τα βαζουν ολα σε ενα.

Εγω ειμαι τοξοτης templar. Τι θα μου προτεινατε για secondary?

Δημοσ.

Για πειτε μια αναλογια attributes που βαζετε..

Όλα στο Health. Δίνει 15 hp ανά πόντο, έναντι 10 ma/sta ανά πόντο στα άλλα.

Μαθηματικά και μόνο συγκρίνεις 490 sta/ma με 735 hp;

Επίσης καλύτερα να έχετε cap ma/sta regen από φαγητό,  και μείωση του κόστους των spells etc από τα jewelry.

Δημοσ.

Να τα δει o deix αυτα να βγάζει καπνούς.Ειδικα wall of ellements ,dark talons και impulse ψηνουμε στη Θράκα ομάδες απο mobs και one hand με shield για οτι μείνει απο την ψησταριά.

• Like 2
Δημοσ.

Να τα δει o deix αυτα να βγάζει καπνούς.Ειδικα wall of ellements ,dark talons και impulse ψηνουμε στη Θράκα ομάδες απο mobs και one hand με shield για οτι μείνει απο την ψησταριά.

χεχε κάτι τέτοιο κάνω και εγώ 

Δημοσ.

Οταν ξεκινησω τον DK μου θα καταλαβετε τι εστι DK ;)

Το τρελοbosmer αφου εσωσε την Tamriel, αποφασισε να συνεχισει τις περιπετειες του στο Stonefalls. Για αρχη λοιπον νυχτερινο μπανακι στα κρυα νερα για να βλεπουν καποιοι εδω μεσα που λενε οτι τα bosmer ειναι βρωμιαρικα :P

Screenshot_20140512_221218_zps3271299b.p

Οταν εφτασα στο βορειοτερο σημειο του χαρτη για αλλη μια φορα επαθα πλακα με τα γραφικα του παιχνιδιου....δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ss στην αναλυση που παιζω παρ'ολα αυτα απολαυστε το βορειο σελας και τα 2 υπεροχα αγαλματα (κατω αριστερα καποιος sorcerer χοροπηδαει :P)

Screenshot_20140512_220842_zps37a63396.p

Απλα μαγικο το παιχνιδι....

• Like 2
Δημοσ.

A wakening dark με το τελικο boss ζορικο και παρολο που ηταν για group το εβγαλα μονος μου με μια 5λεπτη μαχη , του εριξα ξυλο που θα το θυμαται..

• Like 2
Δημοσ.

Προχθες ειχαμε παιδικο παρτυ. Τα γενεθλια του gildo.

Screenshot_20140513_204114_zps655bf261.p

Ξαφνικα αρχισε να βρεχει και να αστραφτει

Screenshot_20140513_204902_zps337a3906.p

Ο Apoll κοιταει ψηλα και χαμογελα....νομιζει οτι τον βγαζουν φωτογραφια....Αχ αυτα τα khajiit :P

Screenshot_20140513_204924_zps25cfc18b.p

• Like 3
Δημοσ.

Gildo, πολύχρονος. :-)

Με τόσα που περνάγανε χτες ήμουν χαμένος.

Και όταν με φώναξες, πριν κλείσεις, είχα μάχη ενάντια σε 5 VR2 mobs μέσα σε quest δεν μπορούσα να απαντήσω.

Είχα ήδη πεθάνει δύο φορές, και έκανε reset το encounter από την αρχή.

(σημείωση, πιο εύκολες οι μάχες ενάντια σε παίκτες στην Cyrodiil)

Αλλά θα τα συναντήσεις και εσύ............. Αν και δεν σε φοβάμαι εσένα, ο κοντός err....Deix θα φάει καλά όμως με το τόξο.......

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα ο κοντος εχει full Kyne's Flight set (θα ανεβασω ss οταν μπορεσω) και δεν μασαει τιποτα. Οταν ξαναπαμε Cyrodill θα δειτε τι μαγκα scout εχετε ;)

Kyne's Flight Set (πολυ καλο για archers)

Screenshot_20140515_205455_zpsad58600b.p

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...