Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Συνήθως στις μέρες συντήρησης επανέρχεται live κάπου 9am ώρα Αγγλίας.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Xθες εβγαλα επιτελους με τροπο εμφατικο το "Α Lasting winter" το οποιο με ειχε στενοχωρησει πριν 5 μερες γιατι ειχα φαει το ξυλο της αρκουδας στο cave και ειχα ορκιστει οτι θα επιστρεψω πανισχυρος μαγος .. To destruction staff εχει αρχισει να σπερνει πανικο οπως διαβαζα καποτε ..Aπολαυση να βλεπεις 2 dragonknights μπροστα σου να χτυπανε το boss και ξαφνικα ολα γυρω να τυλιγονται στις φλογες ..Eιπαμε το grouping στο game ειναι το κατι αλλο ..
DeiX Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Οχι ρε δεν θα αντεξω και αλλον DK με robe και staff.... HEAVY KAI ΣΠΑΘΟΥΜΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (2 hand φυσικα) Εχω αρκετα ομορφα ss θα προσπαθησω να τα ανεβασω το απογευματακι οταν σχολασω 1
virginkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 και εγώ τον dk me heavy 1h/shield είμαι αλλά στην 2η μπάρα έβαλα staff
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για πειτε μια αναλογια attributes που βαζετε..
Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για πειτε μια αναλογια attributes που βαζετε.. Εξαρταται απο το build σου. Υπαρχουν ατομα που τα βαζουν ολα σε ενα. Εγω ειμαι τοξοτης templar. Τι θα μου προτεινατε για secondary?
virginkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 resto staff ή ασπίδαbtw δεν μπορώ να κάνω ποστ full αγγλικά γιατί νομίζει ότι είναι greeklish?| lol
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για πειτε μια αναλογια attributes που βαζετε.. Όλα στο Health. Δίνει 15 hp ανά πόντο, έναντι 10 ma/sta ανά πόντο στα άλλα. Μαθηματικά και μόνο συγκρίνεις 490 sta/ma με 735 hp; Επίσης καλύτερα να έχετε cap ma/sta regen από φαγητό, και μείωση του κόστους των spells etc από τα jewelry.
gildo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Να τα δει o deix αυτα να βγάζει καπνούς.Ειδικα wall of ellements ,dark talons και impulse ψηνουμε στη Θράκα ομάδες απο mobs και one hand με shield για οτι μείνει απο την ψησταριά. 2
virginkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Να τα δει o deix αυτα να βγάζει καπνούς.Ειδικα wall of ellements ,dark talons και impulse ψηνουμε στη Θράκα ομάδες απο mobs και one hand με shield για οτι μείνει απο την ψησταριά. χεχε κάτι τέτοιο κάνω και εγώ
DeiX Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Οταν ξεκινησω τον DK μου θα καταλαβετε τι εστι DK Το τρελοbosmer αφου εσωσε την Tamriel, αποφασισε να συνεχισει τις περιπετειες του στο Stonefalls. Για αρχη λοιπον νυχτερινο μπανακι στα κρυα νερα για να βλεπουν καποιοι εδω μεσα που λενε οτι τα bosmer ειναι βρωμιαρικα Οταν εφτασα στο βορειοτερο σημειο του χαρτη για αλλη μια φορα επαθα πλακα με τα γραφικα του παιχνιδιου....δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ss στην αναλυση που παιζω παρ'ολα αυτα απολαυστε το βορειο σελας και τα 2 υπεροχα αγαλματα (κατω αριστερα καποιος sorcerer χοροπηδαει ) Απλα μαγικο το παιχνιδι.... 2
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 A wakening dark με το τελικο boss ζορικο και παρολο που ηταν για group το εβγαλα μονος μου με μια 5λεπτη μαχη , του εριξα ξυλο που θα το θυμαται.. 2
DeiX Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Προχθες ειχαμε παιδικο παρτυ. Τα γενεθλια του gildo. Ξαφνικα αρχισε να βρεχει και να αστραφτει Ο Apoll κοιταει ψηλα και χαμογελα....νομιζει οτι τον βγαζουν φωτογραφια....Αχ αυτα τα khajiit 3
Apoll Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Gildo, πολύχρονος. Με τόσα που περνάγανε χτες ήμουν χαμένος. Και όταν με φώναξες, πριν κλείσεις, είχα μάχη ενάντια σε 5 VR2 mobs μέσα σε quest δεν μπορούσα να απαντήσω. Είχα ήδη πεθάνει δύο φορές, και έκανε reset το encounter από την αρχή. (σημείωση, πιο εύκολες οι μάχες ενάντια σε παίκτες στην Cyrodiil) Αλλά θα τα συναντήσεις και εσύ............. Αν και δεν σε φοβάμαι εσένα, ο κοντός err....Deix θα φάει καλά όμως με το τόξο....... 2
DeiX Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Χαχαχα ο κοντος εχει full Kyne's Flight set (θα ανεβασω ss οταν μπορεσω) και δεν μασαει τιποτα. Οταν ξαναπαμε Cyrodill θα δειτε τι μαγκα scout εχετε Kyne's Flight Set (πολυ καλο για archers) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα