Apoll Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Με Deix & Gildo παρέα, είπαμε να βρούμε τα DC skyshards. Αντίθετα, συναντήσαμε κάμποσους εχθρούς στο δρόμο. Τον πρώτο δεν τον πρόλαβα να τον πάρω screenshot, ήταν ντροπαλός. Ο δεύτερος όμως λίγα λεπτά αργότερα μας τίμησε με την πόζα του. Τρίτος, τρία λεπτά αργότερα Δεν προλάβαμε να κάνουμε δέκα βήματα, τα κοφτά μάτια του bosmer έπιασαν δύο εχθρούς ακόμα. (ο τρίτος ο δικός τους την κοπάνησε) Εν το μεταξύ ο Deix είχε πάρει φόρα και έκανε aggro και μία αρκούδα. Τσκ τσκ. Bosmers....... Συναντήσαμε κάτι εχθρούς ακόμα, που μάλλον είχαν μάθει ότι είμαστε τριγύρο, και τρέχανε να κρυφτούν. Μερικοί μάλιστα,εριξαν τόσα steroids στα άλογά τους, που δεν μπορούσαμε να τους φτάσουμε. Είχα όμως ένα ατύχημα και έπεσα σε ένα ρέμα. (γιατί ο Grim είδε δύο εχθρούς από την άλλη μερά). Όπου δεν μπορούσα να βγω ζωνταντός από εκεί. Και αυτοί οι αθεόφοβοι, αντί να ρίξουν κάτι να με βοηθήσουν να βγω από το ρέμα, συνέχησαν το killing spree. Το σκορ είχε φτάσει κάπου 12-0 για αυτούς όπου τους την πέσανε 4 DC εκ τον οποίο 3 VR10, ενώ βρισκόμουν καθοδόν για να τους βοηθήσω. (έκανα release). Εκεί που τους πλησίαζα, μου την πέφτει ένας VR10 DK. Ο τύπος μάλλον θεώρησε ότι είμαι απλά ο επόμενος "noobas" της ημέρας. Ήταν μία μάχη για γερά νεύρα, που κράτησε σχεδόν 8 λεπτά, χρησιμοποιώντας τακτικές από DAOC, skills, πολύ κουράγιο και καθαρό μυαλό, ο DK έφαγε χώμα. Μάλλον ξέχασε ότι Khajiit = "γάτα". Να πω την αλήθεια, ήταν η καλύτερη 1 vs 1 μάχη που έκανα ποτέ, από το 1997 που παίζω ΜΜΟ. Και αυτό το λέω μετά από 10 χρόνια στο DAOC επίσης. Όπου ειδικά ο Luri Ranger ήταν αστέρι στο solo stealth hunting. (κυνηγούσα stealth χαρακτήρες). Ναι έκανα πολλές μάχες στο TESO, 1 vs 3 και τις κέρδισα. Αλλά έκλεβα έκκλησία σε εκείνες τις περιπτώσεις, μιας και οι μάχες δεν κρατούσαν πάνω από 2-3 λεπτά. Ο τύπος αυτός ήταν ισάξιός μου, και μακάρι να μπορούσα να του μιλήσω και να του δώσω συγχαρητήρια και την ευκαιρία για ρεβάνς αν θέλει. Βέβαια το ότι δεν έχω fraps να τραβήξω την επική αυτή μάχη, με έκανε να το αγοράσω σήμερα. Βρήκα τον Deix, και καθαρίσαμε έναν ακόμα, ενώ μας την κοπάνησαν δύο άλλοι. (3 αυτοί και τρομάξανε). Δυστυχώς η φήμη μας, τράβηξε το VR8 NB Vampire της περιοχής, και με είχε δει πριν τον δω εγώ. Οπότε δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά μιας και όταν τον αντιλήφθηκα μπαινόβγαινε σε mist form. (το bug θα φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση). Φυσικά και με έφαγε πρώτο. Μετά ακολούθησε ο Deix βέβαια και we called it a day. Για εμένα ήταν κάπου 8-1 το ratio για τον Deix 12-2, και κάπου 10-1 για τον Grim. Καλή μέρα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουμε gear, και εγώ χρειάζομαι ένα γερό respec για να στρώσω τον χαρακτήρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σας έρχομαι κι εγώ online από αύριο γιατί τρέχω σαν τον Βέγγο εδώ και μία εβδομάδα. Μου έχει λείψει το άτιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Aντε θελω και εγω να ανεβασω level αλλα και ειναι δυσκολο το γαμ@@@ο δεν ανεβαζει ευκολα ,κατι ομως που το γουσταρω...Ασε που αν πας σε quest 2 μην σου πω και 1 rank πιο πανω τρως ξυλο ..Παντως μεχρι στιγμης σε οτι αφορα το grouping του βαζω αριστα 10 ,δεν υπαρχει μερα που να παιζω και να μην βγαζω παρεα με αλλα ατομα quests ειτε κανονικα ειτε μεσα σε dungeons και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω πατησει σε pvp. Το φοβερο ειναι ομως οτι αναλογα με τον εχθρο ή το boss πρεπει να χρησιμοποιεις και να επιλεγεις διαφορετικα τα skills σου .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Aντε θελω και εγω να ανεβασω level αλλα και ειναι δυσκολο το γαμ@@@ο δεν ανεβαζει ευκολα ,κατι ομως που το γουσταρω...Ασε που αν πας σε quest 2 μην σου πω και 1 rank πιο πανω τρως ξυλο ..Παντως μεχρι στιγμης σε οτι αφορα το grouping του βαζω αριστα 10 ,δεν υπαρχει μερα που να παιζω και να μην βγαζω παρεα με αλλα ατομα quests ειτε κανονικα ειτε μεσα σε dungeons και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω πατησει σε pvp. Το φοβερο ειναι ομως οτι αναλογα με τον εχθρο ή το boss πρεπει να χρησιμοποιεις και να επιλεγεις διαφορετικα τα skills σου .. Θα κάνουμε παρέα τα παλούκια quest με το pro healing μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αντε να δω ,γιατι χωρις healer τελικα δεν πας πουθενα στο ESO .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ημουν σε ενα quest που εβγαινε solo και μου εμφανιζει ενα κουτακι που ελεγε quest invite event.Πρωτη φορα το ειδα αυτο το εικονιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ναι έχει μερικά quest public dungeon τέτοια. Πέρνεις skill point & achievement αν τα κάνεις με ομάδα. Συνάντησα ένα τέτοιο στο Deshaan. (VR2 περιοχή) Gildo που το συνάντησες εσύ; Μιας και έχω εξερευνήσει τα πάντα σχεδόν, και το δεν το είχα δει στο AD. (καμμία σχέση με Team Dungeons) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 εγώ έχω φτάσει Deshaan σαν Daggerfall ( VR7) και τέτοιο δεν έχω δει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 reaper's march αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ηταν το quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ειδατε το μηνυμα με τα κιτρινα γραμματα?system greetings travellers.for the next 15 minutes gamemaster will be wiping out the bots.please whisper me directly if you encounter any bots will be actionning themes quickly as possible.thank you for your assistance in ridding tamriel for this plague.Τα παιδια που ρωτησα δεν το ειδαν μου ειπαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το έχω δει αρκετές φορές αλλά αργά το βράδυ. Μετά τις 11 ώρα Αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Patch 1.0.8, μπαίνει σήμερα στον EU server. OVERVIEWThe Elder Scrolls Online v1.0.8 contains fixes for quest issues and blockers, in addition to fixes for the Mac client.FIXES & IMPROVEMENTSCombat & GameplayWerewolf Fixed an issue where werewolves could use Devour on the same corpse multiple times. Mac ClientGeneral Fixed an issue for a graphics-related memory leak. Fixed an issue for an animation-related memory leak. QuestsAuridon One of the Undaunted: You can now advance past the quest step "Be Initiated.” Bangkorai To Walk on Far Shores: Septima Tharn will no longer get stuck in the world. Coldharbour Breaking the Shackle and Army of Meridia: If you have both of these quests, you’re now able to talk to Vanus Galerion to advance both quests correctly. Vanus Unleashed: Vanus Galerion’s projection will now always appear for you. Deshaan Cold-blooded Vengeance: If you’re in a group, you should no longer have difficulties in burning the boats. Plague Bringe: If Captain Diiril becomes stuck and unable to attack or be attacked, he will now respawn at his starting point. Eastmarch Snow and Flame: Thane Mera Stormcloak will now appear at the proper location. Grahtwood Eyes of Azura: Irrai will no longer become stuck and inaccessible for you. You can now interact with the letter on the table. Main Quest Cadwell’s Silver: You can now always discover your first wayshrine and go to the beginning of your first unlocked alliance. Malabal Tor Restore the Silvenar: The Bewitchers will no longer run away in the middle of a conversation, which was formerly preventing you from advancing the quest. Reaper’s March The Moonlit Path: The quest will no longer reset if you get too far ahead of Silvenar and the Green Lady. Rivenspire Dream-Walk Into Darkness: Killing the skeletons will now advance the quest. The Rift Tomb Beneath the Mountain: If Hakra becomes stuck, the boss scene will reset so you can still advance. UIMaps Created a new map for Trolhetta Summit in The Rift. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 During this time, we will be pushing v1.0.8 and will also be doing some backend work. Because of this, we expect maintenance to last slightly longer than usual. καλό μεσιμέρι δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μπα είναι ήδη live από τις 9:30 ώρα Αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 11:30 δηλαδή ελλάδος. Δημοσίευση σήμερα, 10:42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα