Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσοι θα προτιμούσαν ένα fallout mmo;

Δεν ξέρω, δεν είναι φίλος των mmo, αλλά το συγκεκριμένο μου κάνει κλικ. Απλά το fantasy περιβάλλον με έχει κουράσει, άσε που υπάρχουν άλλα 30 τέτοια εκεί έξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα παντως μου έχει λέιψει ένα mmo με fantasy setting και ιδίως σαν το elder scroll που είναι και open world και επιτρέπει την εξερεύνηση με παρέα.

στα single player games παίζει μεγάλο ρόλο η εξερεύνηση

στα mmo μεγάλο ρόλο παίζει το pvp τα dungeons και το end game content

any way το game δεν είναι f2p οπότε πάει να ανταγωνιστεί το wow

άρα πάει άπατο και αυτό

δεν έχεις παίξει darkfall να δεις εκεί τι σημαίνει εξερεύνηση σε open world κόσμο με κίνδυνο της ζωής του χαρακτήρα σου και με ότι έχεις βρει μέχρι τότε. 

Σιγα επαγγελματια αραξε την πετσα σου , αμα θες να εισαι θυμα κ να πληρωνεις 15 ευρω το μηνα επειδη καποιος σου πλασαρει ενα game με γεια σου με χαρα σου . Αλλα το υφακι ? Δεν υπαρχει λογος

• Like 2

Για μένα δεν έχει μέλλον ούτε το free2play λόγο ότι σε αυτό το μοντέλο βλέπουμε παιχνίδια με πολύ χαμηλής ποιότητα περιεχόμενο αλλά ούτε η μηνιαία συνδρομή.

το μοντέλο του gw είναι το ποιο κατάλληλο δλδ να αγοράζεις κανονικά το game και μετά να παίζεις ελεύθερα. Θα μπορούσαν να διαθέτουν και τα expansion τους με πληρωμή και θα ήταν μια καλή λύση για να συντηρούν τους server τους

Η μηνιαία συνδρομή πάντως δεν έχει πεθάνει σαν μοντέλο αφού ακόμα υπάρχουν game που τα στηρίζουν και βγάζουν κέρδος με αυτό το μοντέλο όπως το eve η ακόμα και το wow μέχρι τώρα.

Σιγα επαγγελματια αραξε την πετσα σου , αμα θες να εισαι θυμα κ να πληρωνεις 15 ευρω το μηνα επειδη καποιος σου πλασαρει ενα game με γεια σου με χαρα σου . Αλλα το υφακι ? Δεν υπαρχει λογος

Δεν έχω υφάκι. Εμπειρία έχω που παίζω PvP/RVR MMO από το 1997. Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από F2P ΜΜΟ για να παίξεις. Το να γκρινιάζεις γιατί ένα παιχνίδι θα έχει συνδρομή, απλά μην το παίξεις αφού δεν μπορείς.

Μαρεσει που το πιστευετε κιολας οτι θα κατσουν με το επειχηματικο μοντελου το 15$/month....Λες και ειναι το πρωτο που προσπαθει κατι τετοιο.. Star wars ηρθε,οικονομισαμε αρκετα,εφυγε ο κοσμος F2P με περιορισμους,Secret World ηρθε,οικονομισαμε και εδω,χανουνε κοσμο Buy2play σε λιγους μηνες.. Απλα βασιζονται στον απειρο κοσμο που θα εχουν στις αρχες,θα οικονομισουνε καλα και μετα θα το γυρισουν σε B2P ή F2P,So simple :)

Δεν έχω υφάκι. Εμπειρία έχω που παίζω PvP/RVR MMO από το 1997. Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από F2P ΜΜΟ για να παίξεις. Το να γκρινιάζεις γιατί ένα παιχνίδι θα έχει συνδρομή, απλά μην το παίξεις αφού δεν μπορείς.

Μια χαρά μπορώ το θέμα είναι ότι δεν θέλω. Θα βγει πάνω από 150€ τον χρόνο (εκτός αν κάνουν κανένα πακέτο) συν την αγορά. Θα πρέπει να είναι το uber παιχνίδι όλων των εποχών για να στοιχίζει τόσο 

• Like 1

Νομιζω οτι το θεμα p2p-f2p-b2p ειναι αρκετα μεγαλο και συνθετο για να το αναλυσουμε στο thread του TESO. Πολυ συνοπτικα λοιπον :

- p2p = τα λεφτα δεν περισευουν σε ολους αλλα οταν ξοδευεις εχεις απαιτησεις (αρα οτι bugs και γενικα οτι προβληματα βγαλει το game ο developer θα πρεπει να τα λυσει), καλυτερο support, καλυτερο community κτλ. κτλ.

- f2p = παιζεις οσο θες και αν σε ενδιαφερει πληρωνεις για κατι παραπανω. Καθαρα pay2win και με απειρους ασχετους οι οποιοι εξαφανιζονται οσο μεγαλωνει το lvl σου γιατι απλα θα βαρεθουν και θα το παρατησουν. Αν βρεις καλη παρεα και σου αρεσει αναγκαστικα θα πληρωσεις για να "γευτεις" το 100% του παιχνιδιου.

- b2p = Αν σκεφτεις οτι συντηρουν servers και εχουν και οι developers εξοδα που τρεχουν, δικαιολογημενα τα προβληματα θα λυνονται ποιο αργα και τα expansion packs θα τα πληρωνουμε ΟΤΑΝ θα βγαινουν. Παντως τα b2p ειναι μια καλη λυση.

Εγω προσωπικα θα το αγορασω, θα παιξω τον 1ο μηνα και αν θεωρησω οτι αξιζει θα συνεχισω αλλιως αντε γεια. Σε γενικες γραμμες προτιμω το μοντελο του eve online και wildstar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...