chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κάντε με ένα add στο guild σας. Vakhos dionissos ειναι το char name μου
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κάντε με ένα add στο guild σας. Vakhos dionissos ειναι το char name μου Ρίξε ένα pm όταν είσαι online να βάλω το acc σου
virginkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 επειδή είμαι daggerfall και δεν μπορώ αν μπω στο guild. apoll για πες acc να σε κάνω add στην friendlist. ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται ingame account name @filthydwarf
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Φυσικά και μπορείς να μπεις στο guild από άλλο alliance
A7X. Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΜΙα ερώτηση αν και μάλλον θα έχει ξαναγίνει. Θέλω να το ξεκινήσω αλλά με ενδιαφέρουν για αρχή μόνο οι 30 μέρες δωρεάν μαζί με την αγορά. Ένας φίλος μου είπε όμως ότι για να παίξει πρέπει είτε να αγοράσω μαζί timecard (δεν παίζει) είτε να βάλω μία χρεωστική/πιστωτική στην οποία η Zenimax θα προεγκρίσει άμεσα τα 14 ευρώ του επόμενου μήνα που σημαίνει ότι αν η debit που θέλω χρησιμοποιήσω δεν έχει μέσα λεφτά δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω;
DeiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ΜΙα ερώτηση αν και μάλλον θα έχει ξαναγίνει. Θέλω να το ξεκινήσω αλλά με ενδιαφέρουν για αρχή μόνο οι 30 μέρες δωρεάν μαζί με την αγορά. Ένας φίλος μου είπε όμως ότι για να παίξει πρέπει είτε να αγοράσω μαζί timecard (δεν παίζει) είτε να βάλω μία χρεωστική/πιστωτική στην οποία η Zenimax θα προεγκρίσει άμεσα τα 14 ευρώ του επόμενου μήνα που σημαίνει ότι αν η debit που θέλω χρησιμοποιήσω δεν έχει μέσα λεφτά δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Ναι πρεπει να εχεις μεσα το ποσο για τον επομενο μηνα. Οταν η Zenimax κανει το τσεκαρισμα της μπορεις να πας να σηκωσεις τα λεφτα αμεσα. Ετσι και αλλιως ανα πασα στιγμη κανεις cancel το subscription και εισαι οκ. Ακομα και αν αφησεις μεσα τα λεφτα δεν θα χρεωθεις παρα μονο οταν ληξει ο μηνας σου και δεν εχεις κανει οπως ειπα παραπανω cancel στη συνδρομη.
Apoll Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και μόλις πήρα από στο email από την ZoS Over the next 72 hours we will be providing five additional days of Game Time added automatically to the accounts of all eligible players who are currently enjoying their 30 days of included Game Time.
DeiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σημερα του δωσαμε και καταλαβε στο woodworking μαζι με τον Apoll. Καψαμε πανω απο 1000 wood supplies (τα περισσοτερα ηταν μια κοινωνικη προσφορα του Apoll ). Το αμοιρο Bosmer ελυωσε να πριονιζει Η τσαρκα της ημερας αφιερωμενη στον grimm. Στα εγκατα του Elden Hollow για το αγαπημενο παιδι της Zenimax (grimm) Αυτη η ss τα εχει ολα : Καρφωμενα κεφαλια, σκελετους, μαγεια και τον Apoll σε κοντινο πλανο Αφου αδειασαμε ολο το dungeon μια ακομα αναμνηστικη απο τη Fellowship of the Grimm (guest star καποιος NPC ) Bonus ss of the day : Cartoon γραφικα σε ολο τους το μεγαλειο (ακους εκει cartoon...) 2
anheron Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Παιδια αν εχετε χωρο, βαλτε και εμενα στο guild σας. Anheron ειναι το userid μου. Γενικα, εχω blacksmith 50 lvl και συντομα θα εχω τελειωσει με ολα τα traits, οποτε αν χρειαστειτε τιποτα φερτε τα υλικα που χρειαζεστε και τα φτιαχνουμε.
Apoll Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Όχι δεν έχουμε χώρο. Το λεωφορείο έχει γεμίσει.... Καλά ερώτηση είναι αυτή; Φυσικά και υπάρχει χώρος. Όταν περάσουμε τους 490, τότε ίσως να συζητήσουμε για χώρο. Μόλις μπεις κάνε pm. Γιατί θα πρέπει να είσαι online. Σημερα του δωσαμε και καταλαβε στο woodworking μαζι με τον Apoll. Καψαμε πανω απο 1000 wood supplies (τα περισσοτερα ηταν μια κοινωνικη προσφορα του Apoll ). Το αμοιρο Bosmer ελυωσε να πριονιζει Η τσαρκα της ημερας αφιερωμενη στον grimm. Στα εγκατα του Elden Hollow για το αγαπημενο παιδι της Zenimax (grimm) Αφου αδειασαμε ολο το dungeon μια ακομα αναμνηστικη απο τη Fellowship of the Grimm (guest star καποιος NPC ) Δεν ήταν κοινωνική προσφορά. Μου χρωστάς 900 μονάδες sanded birch. (για να μην μπερδευόμαστε με τους άλλους τύπους ) Μόλις πατήσεις το πόδι σου στο Bal Foyen, ετοιμάσου για συστηματική υλοτομία. Το ότι είσαι Bosmer, το Green Pact κλπ δεν έχουν σχέση. Δεν είναι Valenwood εδώ!!!!!! Και για όσους αναρωτηθούν τι κάνω με τον σάκο στην δευτερη φώτο. Απλά αλλάζω ρούχα. Από αυτά του δρόμου (Medium) σε πιο σοβαρή εξάρτηση (Heavy). Δεν μετράω το loot.............
DeiX Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν ήταν κοινωνική προσφορά. Μου χρωστάς 900 μονάδες sanded birch. (για να μην μπερδευόμαστε με τους άλλους τύπους ) Μόλις πατήσεις το πόδι σου στο Bal Foyen, ετοιμάσου για συστηματική υλοτομία. Το ότι είσαι Bosmer, το Green Pact κλπ δεν έχουν σχέση. Δεν είναι Valenwood εδώ!!!!!! Α!!! Δεν μπορω το green pact δεν μου επιτρεπει. Tι θα το παιξουμε γυρω γυρω green pact και στη μεση οτι ναναι? Ασε που εγω τα bows τα φτιαχνω με bones (Ετσι καπως εγινε και με το ΔΝΤ..... ) Και για όσους αναρωτηθούν τι κάνω με τον σάκο στην δευτερη φώτο. Απλά αλλάζω ρούχα. Από αυτά του δρόμου (Medium) σε πιο σοβαρή εξάρτηση (Heavy). Δεν μετράω το loot............. Ναι ναι καλα....κοιταζει μη τον εκλεψε ο grimm που ζαχαρωνει το medium (ειπε να αναβαθμισει απο robe σε κατι καλυτερο για dk ) 1
Apoll Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Α!!! Δεν μπορω το green pact δεν μου επιτρεπει. Tι θα το παιξουμε γυρω γυρω green pact και στη μεση οτι ναναι? Ασε που εγω τα bows τα φτιαχνω με bones (Ετσι καπως εγινε και με το ΔΝΤ..... ) Κάτσε στο Valenwood τότε. Έξω από αυτό, τρώμε σαλάτες, κόβουμε δέντρα. Θα πάθεις αποπληξία 1
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Θα ηθελα να μου εξηγησετε, αν ξερετε, πως λειτουργουν τα treasure maps, ειδικα αυτα της CE. Κατι ειχε πει ο Apoll οτι καλυτερα να τα ανοιξουμε στα μεγαλυτερα lvl γιατι δινουν items αναλογα με το lvl του χαρακτηρα σου μαλλον. Ειναι σιγουρο αυτο? Επισης πως λειτουργουν με τους alts? Αν ανοιξω εναν θησαυρο με τον main, ο χαρτης εξαφανιζεται ή μπορω να παω να παρω τον θησαυρο με οποιον αλλο χαρακτηρα φτιαξω επειτα? Φανταζομαι ο,τι ισχυει για τους χαρτες της CE, ισχυει και για τους απλες χαρτες. Δεν εχουν καποια διαφορα ως προς την λειτουργια τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα