Typhonios Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μαλιστα...οτι πειτε κυριε Typhonios..το αν εχω επαφη με τα MMO , αστο καλυτερα να το κρινουν αυτοι που με ξερουν. Απο την εποχη του Ultima ασχολουμαι με το αθλημα. Αν δεν νοεις να καταλαβεις τι εστι themepark MMO, τοτε οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο ... Όπως κρίνεις ένα ΜΜΟ, χωρίς να έχεις ασχοληθεί μαζί του, τότε κρίνω κι εγώ εσένα χωρίς να σε γνωρίζω. Στην προκειμένη περίπτωση κρίνεις ή καλύτερα επι-κρίνεις ένα ΜΜΟ , στο οποίο δεν έχεις αφιερώσει καν 5 λεπτά (υποθέτω πάντα και εάν κάνω λάθος σε παρακαλώ διόρθωσε με)? Η γνώμη μου είναι περιττή αλλά η δική σου , συγκρινόμενη πάντα με την δική μου, έχει ιδιαίτερη σημασία. Μην σε συγχύζω όμως , μιας και είσαι παλιά καραβάνα στα ΜΜΟ (aka Ultima). offtopic: Πάρα πολύ καλή black Metal band. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και εδω φιλε μου ειναι που διαφωνω μαζι σου. Για εμενα το ESO ειναι πρωτιστως ενα MMO παιχνιδι, και ως εκ τουτου θα επρεπε να παρεχει και αλλες μορφες leveling , περα απο quests. Καταλαβαινω οτι πρεπει να αρεσει και στους οπαδους των Elder Scrolls, ομως κατα την γνωμη μου δεν προσφερει τιποτα πρωτοποριακο στο κομματι των MMO....ξαναζεσταμενο φαγητο. Οπως εγραψα και πιο πανω, ειναι ενα κλασσικο themepark ΜΜΟ. ΟΚ δεν γουστάρεις quest. Δεν γουστάρεις grind με chain killing (WoW style). Ούτε instanced dungeons. Σου παρέχει exploration και PvP επίσης. Αφού δεν σου αρέσουν αυτά, και είναι "ίδιες" μορφές leveling για εσένα, δηλαδή τί άλλο να σου δώσει την δυνατότητα να μαζέψεις Level; Απλά να κάνεις login και να σου δίνει level για την φιλική συμμετοχή; Ή το ατελείωτο skill grind του UO, DF; -------------------------------------------------- Και μία καλή screenshot απόψε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΟΚ δεν γουστάρεις quest. Δεν γουστάρεις grind με chain killing (WoW style). Ούτε instanced dungeons. Σου παρέχει exploration και PvP επίσης. Αφού δεν σου αρέσουν αυτά, και είναι "ίδιες" μορφές leveling για εσένα, δηλαδή τί άλλο να σου δώσει την δυνατότητα να μαζέψεις Level; Απλά να κάνεις login και να σου δίνει level για την φιλική συμμετοχή; Ή το ατελείωτο skill grind του UO, DF; -------------------------------------------------- Και μία καλή screenshot απόψε. Σου έρχομαι online για λίγο! For the Queen! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 κόφτε το flame!!!! τι δεν καταλαβαίνετε; αμαν αυτό το πράγμα να τις βγάλουμε έξω να τις ζυγιάσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη ( την άποψη ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Όχι ρε φίλε...σήμερα αργία και κάτω ο server. Μονορούφι τώρα ο καφές δεν λέει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλημερες και καλο μηνα σε ολους. Λογω maintenance ας ανεβασω καμια ss με το χθεσινο λυωσιμο και μερικες καλλιτεχνικες ποζες για τα ματια σας μονο Αρχικα αποφασισα να "καψω" μερικα απο τα mats που ειχα συγκεντρωσει. Αν και στουμπος το Bosmer μου χτυπησε με μανια το αμονι ανεβαζοντας bs 29. Εχουμε ακομα αρκετο μελλον βεβαια οποτε υπομονη Στη συνεχεια κυνηγησα μερικα skyshards γιατι χρειαζομουν 1-2 sp να τα "επενδυσω" στη τεχνη του crafting Να μπει κανεις ή να μη μπει? Χμμμμ Να μπει να μπει Ο ηχος που ακουγεται οταν ανοιγουν τα dolmen ειναι πραγματικα ανατριχιαστικος...Ο ηχος οταν καταστρεφονται ομως ειναι ακομα καλυτερος. Να και μια ss χωρις ηχο To be continued..... Υστερα απο ενα απιθανο quest το dungeon με εβγαλε σε αυτο το σημειο Και φυσικα ο δρομος ηταν μονο ενας Ακολουθησε μια σειρα απο dungeons για καμποση ωρα. Η καλυτερη ss ηταν ο "φιλικος" γιγαντας στην εισοδο του Blessed Crucible, ενος dungeon τυπου "αρενα" οπου παιζεις σφαλιαρες με διαφορους champions. Το ηθικο διδαγμα : The bigger they are the harder they fall...και οντως οταν εσκασε κατω τρανταχτηκε το συμπαν (και εδωσε και epic 2h axe ) Η χθεσινη gaming session εκλεισε με ενα γρηγορο run στο BC με τους insomniacs konstantino και hadesGR. Φυσικα το σκισαμε και οι undead θα μας θυμουντε για πολυ καιρο Bonus ss of the day: Stop flaming it makes me crazy.... Αντε τωρα δρομο να πιασουμε τον Μαη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και εδω φιλε μου ειναι που διαφωνω μαζι σου. Για εμενα το ESO ειναι πρωτιστως ενα MMO παιχνιδι, και ως εκ τουτου θα επρεπε να παρεχει και αλλες μορφες leveling , περα απο quests. Καταλαβαινω οτι πρεπει να αρεσει και στους οπαδους των Elder Scrolls, ομως κατα την γνωμη μου δεν προσφερει τιποτα πρωτοποριακο στο κομματι των MMO....ξαναζεσταμενο φαγητο. Οπως εγραψα και πιο πανω, ειναι ενα κλασσικο themepark ΜΜΟ. Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου, απλά τυχαίνει να διαφωνούμε! Πάντως επιμένω, απ' όσα γράφουν εδώ τα παιδιά, καθώς και από διάφορα reviews που έχω τσεκάρει στον ειδικό τύπο, το TESO δικαίως κυνηγάει τον τίτλο του MMORPG. Τα mechanics δηλαδή δίνουν έμφαση στο role playing στοιχείο, εφόσον διαθέτει μια αξιοπρεπή πλοκή και παρέχει τη δυνατότητα να "χτίσεις" το χαρακτήρα σου με σχετική ελευθερία. Την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον δεν είδαμε πολλά τέτοια παιχνίδια. Βλέπαμε απλά MMO υβρίδια με κάποια RPG στοιχεία, τα οποία συνήθως περιορίζονταν στην ύπαρξη XP και levels, ή στη δυνατότητα εξοπλισμού του χαρακτήρα μας μέσω looting κ.λ.π. Σε ποιο σχετικά σύγχρονο MMO π.χ., γούσταρες πραγματικά να εξερευνήσεις το περιβάλλον απλά for the sake of it; Προσωπικά μόνο στο Warhammer Online βρήκα τέτοιο ενδιαφέρον (λόγω των διάφορων διασκορπισμένων quests, των exploration achievements και titles κ.λ.π.), αλλά ακόμα κι εκεί σε περιορισμένο βαθμό. Κατανοώ απόλυτα πως το TESO, αναγκαστικά, είναι περισσότερο γραμμικό από τα single player "ξαδέρφια" του, εκτιμώ όμως πως ακόμα κι έτσι, παρέχει πολύ ανώτερη exploration εμπειρία από το μέσο MMO. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά και δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για ένα video game. Απλά δε χρειάζεται να είμαστε και απόλυτοι, ειδικά εφόσον μιλάμε για ένα παιχνίδι που -καλώς ή κακώς- απευθύνεται πρωτίστως σε συγκεκριμένο κοινό. Και για να επανέλθω ontopic: 1) Η τιμή του TESO έχει πέσει στα 40 ευρώ πλέον. Μιλάμε βέβαια για αγορές από skroutz-ομάγαζα, οι γνωστές αλυσίδες το έχουν ακόμα στα 60 ευρώ. 2) Στο αρχαίο μου σύστημα (Phenom II x3 720, GTX 650 Ti, 4 GB μνήμη και 1920 x 1080) πως εκτιμάτε ότι θα τρέχει; Διάβασα πως όποιο σύστημα έτρεχε το Skyrim αξιοπρεπώς, δε θα μασήσει με το TESO. Τι λέτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πιστευω θα παίζεις σε τίποτα medium. δανίσου account φίλου σου να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πιστευω θα παίζεις σε τίποτα medium. δανίσου account φίλου σου να δεις Δυστυχώς κανένας δεν το έχει... Αλλά εντάξει, μια χαρά ακούγεται το medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 μία κοπέλα παίζει τι game άπο λάπτοπ και όχι καινούργιο... στα low βέβαια αλλά παίζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν πάλι οι servers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν πάλι οι servers? Όταν γυρίσω εγώ σπίτι. Ο Deix, ανέβασε τον συναγωνισμό στα καλύτερα screenshots και περιγραφές. Οπότε αποφάσισα "challenge accepted". Deix η Shazah δεν είναι αυτή εκεί; Σωστή επίλογη, μιας και η διάλογοι είναι εντυπωσιακοί (και η φωνή). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 up είναι παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να τραβήξω ακόμα καλύτερη ποιότητα screenshots; Το παιχνίδι τις συμπιέζει αρχικά, χάνοντας ποιότητα. Πέφτει μετά photobucket κλπ, και δεν δείχνουν όπως στο παιχνιδι πραγματικά. Καμμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Νομιζω υπαρχει ενα προγραμμα της Nvidia αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα