Typhonios Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Έχωντας πάνω κάτω καθαρίσει όλο το Aldmeri Dominion, συμπεριλαμβανομένου του storyline, so and so το Coldharbour και ελάχιστο pve content στην Cyrodiil (είναι πολύ απ' ο,τι είδα). Βέβαια, τα quest στις άλλες συμμαχίες είναι διαφορετικά, με διαφορετικό storyline χαρακτήρες και διαλόγους. Και βρίσκομαι στον πειρασμό, να ξεκινήσω κανονικά και ας με πάρει ένα τρίμηνο ακόμα μέχρι να έχω ολοκληρώσει τον χαρακτήρα. Άλλωστε δεν βιάζομαι. χμμμ....... Απλά καταπληκτική περιγραφή του απίστευτα όμορφου και προσεγμένου ΕSO! Τα λεμε και σήμερα ingame! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 συμφωνώ με τον Aurora ειμαι VR7 και εχω πια βαρεθεί απο το quest grind διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανέβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Κατ αρχήν grind ισούται επαλαμβάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια. Για να πει κάποιος κάνει quest grind, σημαίνει ότι έχει πάει Cyrodiil και κάνει τα dailies. Ή παίζει συνέχεια τα ίδια team dungeons. Τα alliance quest είναι μοναδικά, πέρνεις VR xp από εξερεύνση των περιοχών και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως έφτασε κάποιος στο level 50 στο αρχικό alliance. (και δεν είναι τα ίδια storyline). Επίσης μπορεί κάποιος άνετα να ανέβει VR, με το να πολεμά στην Cyrodiil μόνο εχθρικούς παίκτες. 45,000 VR πήρα χτες βράδυ στην Cyrodiil απλά σκοτώνοντας εχθρούς, πέρνωντας κάστρα και κάνωντας χαβαλέ. Γιατί τα stat cap υπολογίζονται με βάση το level 50, και ο περιορισμός είναι ο ίδιος με 5 skill ανά qbar. Που αν δεν είχα ενδιαφέρον για crafting και single χαρακτήρα 135 sp είναι αρκετά. (80 είχε η αρχική build μου με crafting επίσης). Το παραπάνω Damage & AC που πέρνει κάποιος στο VR10, το πέρνει ως buff bonus ένα Level 50 χαρακτήρας που πάει Cyrodiil. Και θα δεις ότι στο VR10 το buff bonus ειναι 0 στην Cyrodiil. Ενώ ένας level 10 έχει 1500+ bonus AC & HP, και ένας level 50 έχει +500. Άρα το grind είναι θέμα επιλογής, και όχι υποχρεώσης του παιχνιδιού. Και δεν είναι απαραίτητα σώνει και καλά αυτά τα 10-12 VR levels για να πεις ότι έχεις καλό χαρακτήρα για AvA μιας και όλοι εκεί είναι ίσοι. H μόνη διαφορά είναι τα 5 skills και οι πόντοι που έχεις στα passive αυτών που χρησιμοποιείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Και μία ενημέρωση. Αν έχετε τους χάρτες θυσαυρών (οι CE) από την explorers/imperial για τα άλλα 2 alliance που δεν έχετε επισκευτεί ακόμα. Κρατήστε τους. Μόλις άνοιξα το bleakrock και ήταν γεμάτος VR 1 μπλε πανοπλίες και όπλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 είναι χωρίς trait και ένα πράσινο του ίδιου level είναι καλύτερο. για σπάσιμο όμως είναι ότι πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 οταν πάτε VR7 που θέλει 3,2 μυρια VR xp θα καταλάβετε τι εννοω απο pvp τα VR xp ειναι πολύ λίγα για να ανέβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 οταν πάτε VR7 που θέλει 3,2 μυρια VR xp θα καταλάβετε τι εννοω απο pvp τα VR xp ειναι πολύ λίγα για να ανέβεις ^^This. Apoll καταννοω οτι σου αρεσει το παιχνιδι, αλλα σε παρακαλω μην προσπαθεις να ωραιοποιησεις μια κατασταση που πραγματικα ειναι ασχημη. Quest grinding , σημαινει κανω quests για να παρω XP. ΔΕΝ σημαινει κανω τα ιδια και τα ιδια quests. Πηρες 45000 xp απο PvP ...οπως ειπε και o SilverVAR , αυτα ειναι ψιχουλα στα μεγαλυτερα VR levels. Το παιχνιδι ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να κανεις quests για να φτασεις VR10, κατι που για εμενα ειναι απαραδεκτο και δειχνει κακο σχεδιασμο απο πλευρας της Zenimax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Apoll καταννοω οτι σου αρεσει το παιχνιδι, αλλα σε παρακαλω μην προσπαθεις να ωραιοποιησεις μια κατασταση που πραγματικα ειναι ασχημη. Quest grinding , σημαινει κανω quests για να παρω XP. ΔΕΝ σημαινει κανω τα ιδια και τα ιδια quests. Πηρες 45000 xp απο PvP ...οπως ειπε και o SilverVAR , αυτα ειναι ψιχουλα στα μεγαλυτερα VR levels. Το παιχνιδι ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να κανεις quests για να φτασεις VR10, κατι που για εμενα ειναι απαραδεκτο και δειχνει κακο σχεδιασμο απο πλευρας της Zenimax. Δεν έχω ακόμα αγοράσει το TES Online (σκοπεύω να το κάνω μέσα στις επόμενες ημέρες), αλλά γιατί θεωρείς το υπάρχον σύστημα προϊόν κακού σχεδιασμού; Σε όλα τα MMORPGs που έχω δοκιμάσει ως τώρα, από ένα σημείο και μετά κατέληγα να βαριέμαι, κυρίως διότι ελλείψει quests με ενδιαφέρον***, αναγκαζόμουν να grind-άρω ασύστολα, σκοτώνοντας συνεχώς και κατ' επανάληψη ορδές τυχαίων mobs, προκειμένου έτσι να τσιμπήσω το πολυπόθητο XP. Μοναδική εξαίρεση ήταν το πολυαγαπημένο μου Warhammer Online, στο οποίο μπορούσες να ανεβάσεις rank και μέσω PvP. Στο TESO λες ότι υπάρχουν άπειρα quests και, απ' όσο γράφει ο Apoll, και η δυνατότητα να ανεβάσεις το χαρακτήρα σου μέσω PvP. Γιατί αυτό είναι κακό; Δηλαδή πως ακριβώς θα ήθελες να είναι το παιχνίδι; Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα ακόμα TES game στην τελική. Ειλικρινείς είναι οι απορίες μου, δεν τρολάρω! ***EDIT: Για WoW και κλώνους του δεν το συζητώ καν. Τα περισσότερα Quests ήταν απλά μασκαρεμένο grinding, καμία ουσιαστική πλοκή δεν υπήρχε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το καταλαβα αυτο με το quest grinding...Εκτος απο αυτο ανεβαζεις xp και με events ,dungeons ,dolmens etc ..Πως αλλιως δηλαδη θα επρεπε να ανεβαζεις level? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν έχω ακόμα αγοράσει το TES Online (σκοπεύω να το κάνω μέσα στις επόμενες ημέρες), αλλά γιατί θεωρείς το υπάρχον σύστημα προϊόν κακού σχεδιασμού; Σε όλα τα MMORPGs που έχω δοκιμάσει ως τώρα, από ένα σημείο και μετά κατέληγα να βαριέμαι, κυρίως διότι ελλείψει quests με ενδιαφέρον***, αναγκαζόμουν να grind-άρω ασύστολα, σκοτώνοντας συνεχώς και κατ' επανάληψη ορδές τυχαίων mobs, προκειμένου έτσι να τσιμπήσω το πολυπόθητο XP. Μοναδική εξαίρεση ήταν το πολυαγαπημένο μου Warhammer Online, στο οποίο μπορούσες να ανεβάσεις rank και μέσω PvP. Στο TESO λες ότι υπάρχουν άπειρα quests και, απ' όσο γράφει ο Apoll, και η δυνατότητα να ανεβάσεις το χαρακτήρα σου μέσω PvP. Γιατί αυτό είναι κακό; Δηλαδή πως ακριβώς θα ήθελες να είναι το παιχνίδι; Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα ακόμα TES game στην τελική. Ειλικρινείς είναι οι απορίες μου, δεν τρολάρω! ***EDIT: Για WoW και κλώνους του δεν το συζητώ καν. Τα περισσότερα Quests ήταν απλά μασκαρεμένο grinding, καμία ουσιαστική πλοκή δεν υπήρχε. Παραδειγματα πολλα για αυτα που ρωτησες, Παραθετω μερικα : Στο SWTOR κερδιζεις πολυ XP κανοντας warzones (τα battlegrounds του swtor). Στο GW2 κερδιζεις XP ενω craftareis... Θα μπορουσα να συνεχισω, αλλα το αφηνω εδω το θεμα...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω...καλα τα quests αλλα απο ενα σημειο και μετα καταντα βαρετο.... EDIT : Οσο για αυτο που εγραψες στο spoiler , συγνωμη αλλα το διαβασα αφου ποσταρα..Δεν μπορω να καταλαβω , γιατι ολοι λετε οτι το ESO δεν ειναι WoW clone, απο τη στιγμη μαλιστα που το ESO ειναι ισως το κλασσικοτερο παραδειγμα themepark MMO που εχω δει...κυριολεκτικα σε κραταει απο το χερι σε ολη την διαδικασια του leveling...μηδεν επιλογες περα απο το γραμμικο τροπο που εχει αποφασισει η Zenimax για να λεβελαρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ΜΙα ερώτηση αν και μάλλον θα έχει ξαναγίνει. Θέλω να το ξεκινήσω αλλά με ενδιαφέρουν για αρχή μόνο οι 30 μέρες δωρεάν μαζί με την αγορά. Ένας φίλος μου είπε όμως ότι για να παίξει πρέπει είτε να αγοράσω μαζί timecard (δεν παίζει) είτε να βάλω μία χρεωστική/πιστωτική στην οποία η Zenimax θα προεγκρίσει άμεσα τα 14 ευρώ του επόμενου μήνα που σημαίνει ότι αν η debit που θέλω χρησιμοποιήσω δεν έχει μέσα λεφτά δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παραδειγματα πολλα για αυτα που ρωτησες, Παραθετω μερικα : Στο SWTOR κερδιζεις πολυ XP κανοντας warzones (τα battlegrounds του swtor). Στο GW2 κερδιζεις XP ενω craftareis... Θα μπορουσα να συνεχισω, αλλα το αφηνω εδω το θεμα...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω...καλα τα quests αλλα απο ενα σημειο και μετα καταντα βαρετο.... Όπως είπα δεν διαθέτω ακόμα το παιχνίδι. Απλά, έχοντας παίξει άπειρες ώρες Oblivion και Skyrim (καθώς και κάμποσο Morrowind στο παρελθόν), όλα όσα γράφεις, δε μου φαίνονται παράλογα για ένα παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς. Δηλαδή εμένα προσωπικά με ψήνει η φάση της "περιπέτειας" και όχι του γρήγορου leveling. Αυτή την αίσθηση περιπέτειας που μας έδιναν στο παρελθόν και τα single player TES παιχνίδια. Αν ήθελα μπόλικο theorycrafting και είχα ως στόχο το "τελίκιασμα" χαρακτήρων, θα έπαιζα Diablo III. Ο Apoll έχει ήδη επισημάνει δύο φορές, πως το TESO δεν απευθύνεται σε fans του WoW και των κλώνων του, αλλά περισσότερο σε οπαδούς των TES γενικότερα. Με λίγα λόγια, εγώ τουλάχιστον, θέλω να υπάρχει πλήθος quests, ακόμα κι αν πάρει μήνες μέχρι να πιάσω το max level ή να "ντύσω" το χαρακτήρα μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Όπως είπα δεν διαθέτω ακόμα το παιχνίδι. Απλά, έχοντας παίξει άπειρες ώρες Oblivion και Skyrim (καθώς και κάμποσο Morrowind στο παρελθόν), όλα όσα γράφεις, δε μου φαίνονται παράλογα για ένα παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς. Δηλαδή εμένα προσωπικά με ψήνει η φάση της "περιπέτειας" και όχι του γρήγορου leveling. Αυτή την αίσθηση περιπέτειας που μας έδιναν στο παρελθόν και τα single player TES παιχνίδια. Αν ήθελα μπόλικο theorycrafting και είχα ως στόχο το "τελίκιασμα" χαρακτήρων, θα έπαιζα Diablo III. Ο Apoll έχει ήδη επισημάνει δύο φορές, πως το TESO δεν απευθύνεται σε fans του WoW και των κλώνων του, αλλά περισσότερο σε οπαδούς των TES γενικότερα. Με λίγα λόγια, εγώ τουλάχιστον, θέλω να υπάρχει πλήθος quests, ακόμα κι αν πάρει μήνες μέχρι να πιάσω το max level ή να "ντύσω" το χαρακτήρα μου! Και εδω φιλε μου ειναι που διαφωνω μαζι σου. Για εμενα το ESO ειναι πρωτιστως ενα MMO παιχνιδι, και ως εκ τουτου θα επρεπε να παρεχει και αλλες μορφες leveling , περα απο quests. Καταλαβαινω οτι πρεπει να αρεσει και στους οπαδους των Elder Scrolls, ομως κατα την γνωμη μου δεν προσφερει τιποτα πρωτοποριακο στο κομματι των MMO....ξαναζεσταμενο φαγητο. Οπως εγραψα και πιο πανω, ειναι ενα κλασσικο themepark ΜΜΟ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Είδαμε και το απαράδεκτο SWTOR ...και καλό θα ήταν όταν εκφέρουμε άποψη για κάτι να έχουμε πρώτιστα μια επαφή με το αντικείμενο το οποίο εξετάζουμε. Εάν θέλει κάποιος διαφοροποίηση στο lvling ας ασχοληθεί με το The Secret World (φαινομενικά καλό στο lvling) Το ESO δεν απευθύνεται σε fans του WoW. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μαλιστα...οτι πειτε κυριε Typhonios..το αν εχω επαφη με τα MMO , αστο καλυτερα να το κρινουν αυτοι που με ξερουν. Απο την εποχη του Ultima ασχολουμαι με το αθλημα. Αν δεν νοεις να καταλαβεις τι εστι themepark MMO, τοτε οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα