Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κάθε πότε μπένετε να παίξετε;

Για να σας πετύχω μέσα,να ρθω να σας γκρινιάξω λίγο :D

Κοιτα 7-12 (μμ φυσικα) ολο και καποιο login θα κανω. Το ποσο θα κατσω ειναι αγνωστο αλλα συνηθως μεσα σε αυτο το 5ωρο θα βρω και εγω το χρονο να απολαυσω τον archer μου ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μαζευτειτε για κάνα 4άρι σήμερα dungeon, θα είμαι η dedicated healer biatch σας :)

Ψήνεστε να νοικιάσω και κάνα TS ή raidcaller για chat ή μπα?

έχω ήδη ένα κανάλι στο raidcall δεν το χρησιμοποιεί κανείς,αν θέλετε μπείτε κει..Σιγά τώρα συνδρομές ή στησίματα ts.

http://www.raidcall.com/go.php?sid=5149845τα αλλάζω τα στοιχεία και το χούμε να αράζουμε αν θέλετε

Καλώς θα σας δω online απόψε

• Like 1

έχω ήδη ένα κανάλι στο raidcall δεν το χρησιμοποιεί κανείς,αν θέλετε μπείτε κει..Σιγά τώρα συνδρομές ή στησίματα ts.

http://www.raidcall.com/go.php?sid=5149845τα αλλάζω τα στοιχεία και το χούμε να αράζουμε αν θέλετε

Καλώς θα σας δω online απόψε

Σωστός!! Ναι , ένα raidcall θα ήταν ωραίο να υπάρχει :)

Τα λεμε ingame.

Σωστός!! Ναι , ένα raidcall θα ήταν ωραίο να υπάρχει :)

Τα λεμε ingame.

ναι ναι :)

ας φτιάξει κάποιος ένα banerακι να βάλουμε και τί ονόματα καναλιών να χουμε :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για room names έβαλα τις περιοχές του χάρτη xD

insoESO_zpsf6c57309.jpg~original

θά ήθελα για χαβαλέ να έρω και εγώ στο guild αλλά είμαι Daggerfall

εγώ πήγα για το πρόγραμμα που είχε πει ο αποκόλαση!!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2

Επειδή το παιχνίδι έχει φάει τον ελεύθερο χρόνο ευτυχώς που πήγα νωρίς απόψε στο κρεβάτι να διαβάσω λιγάκι τα βιβλία του Hero's guide.

Και πάνω που τσέκαρα τα εμαιλ, τσουπ πήρε το μάτι μου το patch notes της 1.0.6

The European megaserver will be brought down at 5:00am BST / 6:00am CEST on Thursday, May 1st.We expect each maintenance to last a few hours, and will let you know when the server is offline, and once the maintenance is complete. The patch notes for v1.0.6 are already available for you to view

Και τα patch notes της 1.0.6 (σημείωση η 1.1.0 είναι στον PTS εδώ και 4 μέρες).

Να ομολογήσω ότι 6 patch σε 4 εβδομάδες, είναι αρκετά καλός υπολογισμός του support που παρέχουν στο παιχνίδι. (Deix ναι ναι η τράπεζα, αλλά τα τσίμπησες χοντρά από την αποζημείωση :-D ).

OVERVIEW
The Elder Scrolls Online v1.0.6 features fixes to more quest issues and blockers, in addition to game stability and performance. We are continuing to improve our fight against bots and gold spammers, and appreciate your patience and understanding.

FIXES & IMPROVEMENTS

Alliance War
General

• Fixed an issue where new characters of different alliances could get automatically assigned to the same campaign.

Combat & Gameplay
General

• Fixed an issue that caused some Nightblade abilities to become unresponsive when you were engaged in combat with a large number of enemies.

Dungeons & Group Content
General

• Veteran Darkshade Caverns: You will no longer receive boss loot from the Hive Lord Scrib adds, and cannot pull the boss without his adds.

Exploration & Itemization
General

• If you decide to skip the tutorial, the items granted to you can no longer be deconstructed.
  • Adjusted the time after you loot a delve or overworld boss before you are eligible to receive loot from these types of bosses again.

Mac Client
General

• Fixed an issue that would cause a gradual memory leak during long play sessions.
  • Fixed an issue where using dual monitors and bumping the edge of the second screen could inadvertently switch you to windowed mode.
  • Fixed an issue where the keyboard language could be set to non Latin on startup.

Miscellaneous
General

• You must now reach level 10 before creating a new guild.
  • Fixed an issue with the Mac client that would occasionally cause crashes or performance issues.
  • Fixed an issue that would cause your screen to occasionally freeze and cause unwarranted CPU usage.
  • Fixed an issue that would give the appearance that objects were invisible or missing.
  • Fixed an issue so everyone must pay the COD fee to accept COD items.
  • Fixed an issue where the game could crash while viewing the in-game map.
  • Fixed an issue where the game could crash when you encounter select animated NPCs.

Quests
Main Quest

• Lowered the level requirements to attain the following quests:
    • Shadow of Sancre Tor
    • Last Council of the Five
    • Messages across Tamriel
    • The Weight of Three Crowns
    • God of Schemes
      • Note: This only pertains to the level at which the quest can be attained; the levels of the monsters have not changed.
  • The Weight of Three Crowns: The three alliance leaders will now reliably show up to the meeting.
  • Messages Across Tamriel: Vanus will now always be present and appear where intended.
  • Castle of the Worm: Cadwell will now assist you in combat.

Alik’r

• Honoring the Dishonored: Zariya's spirit will now always appear in the correct location.

Auridon

• Harsh Lesson: Fixed an issue where Zaban's body would sometimes not be interactable after the theatre scene.
  • To Dawnbreak: Completing the quest “Through the Ashes” before “To Dawnbreak” no longer results in getting blocked.
  • Breaking the Barrier: The shards will now always appear properly when on the quest step “Use the Runed Talisman on the Wards.”

Bangkorai

• The Waking Darkness: Fixed an issue that would prevent Preinrha from spawning if she previously got stuck.
  • A City in Black: Fixed an issue that would prevent Strastnoc from respawning after being killed.

Deshaan

• Search and Rescue: You will now always be able to interact with the egg under all circumstances.
  • The Dungeon Delvers: Increased the number of Dwarven Spiders in the area to accommodate more players.

Glenumbra

• Season of Harvest: You will now always be able to throw dirt onto the fire.
  • Reclaiming the Elements: Fixed an issue where the portal stone could not be used when looking at certain areas in front of the Wyrd Tree.
  • Vines and Villians: Fixed an issue where the quest would not advance after freeing Marie Orinth.

Grahtwood

• Heart of the Matter: Killing Ulkaezai and absorbing her spirit will now always correctly advance the quest.
  • Eyes of Azura: You will now always be able to interact with the journal pages.
  • A Lasting Winter: It is now possible to advance the quest if you fight General Endare and die.
  • The Unquiet Dead: Fixed an issue that allowed other players to kill the target before the Bone Scepter animation completed.
  • Blood Hunt: Fixed an issue where the vampire event would not always spawn after interacting with the fountain.
  • Forgotten Soul: The Central Welkynd Stone is now interactable on the quest step “Attune Surrounding Welkynd Stones.”

Guilds

• The Prismatic Core: Killing the boss while Merric is stunned will no longer break the quest.
  • Proving the Deed: Aelif will now always respawn properly if she gets stuck, or if you die while following her to Ragnthar.
  • Proving the Deed: Updated the pins on your compass that lead you to the boat to take you from Wayrest to Alik’r.
  • Circus of Cheerful Slaughter: Fixed an issue where one of the Aldmeri actors would get stuck and despawn, blocking the quest from advancing.

Khenarthi’s Roost

• Storm on the Horizon: Razum-dar will now always appear at the proper location.

Reaper’s March

• Hadran's Fall: Tand will no longer get stuck when being freed.
  • Hadran's Fall: Fixed an issue where the quest could break if you kill Hadren, leave the room, and quickly return.
  • Stonefire Machinations: Fixed an issue if any of the Dar-M’Athra got stuck and the quest would break.
  • Hircine's Gift: Leaving through the portal on the step "Wait for Songamdir to begin the ritual" will now no longer lock you in place.
  • Questionable Contract: Pircalmo will now always spawn inside Treethane Ranneth’s house when on the appropriate step.

Rivenspire

• The Lightless Remnant: Verandis has been found and will always appear in the proper location at the end of the quest.
  • Foul Deeds in the Deep: Thrug, Larzgug and Osgrikh will now always appear at their proper locations, under all circumstances.
  • Children of Yokuda: The sigil will now always respawn when you leave the area and return with a follower.

Shadowfen

• Pull the Last Fang: Captain Nahrevii has been found and will now show up at the appropriate location.

Stonefalls

• Climbing the Spire: Fixed an issue where the summoning bowl would sometimes not spawn correctly.

Stros M’Kai

• Tip of the Spearhead: Fixed an issue where you could get into a state where you were unable to stun the guard.

The Rift

• Yngrel the Bloody: Yngrel the Bloody will now reliably spawn under all circumstances.
  • A Walk Above the Clouds: It’s no longer be possible for “Intense Cold” to remain on you outside of the quest area.
  • Like 1

Έχωντας πάνω κάτω καθαρίσει όλο το Aldmeri Dominion, συμπεριλαμβανομένου του storyline, so and so το Coldharbour και ελάχιστο pve content στην Cyrodiil (είναι πολύ απ' ο,τι είδα).

Η περίοδος που θα καλύψω, είναι μεταξύ 30 Μαρτίου και 29 Απριλίου. Ένας μήνας.

Για τις £36 που ξόδεψα μέχρι τώρα, έχω βγάλει περίπου 400 ώρες gameplay με τον ίδιο χαρακτήρα.  Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σε άδεια και χτύπησα πολλά 20ώρα, με αργίες Πάσχα και μερικές ολονυχτίες Παρασκευή-Σάββατο μαζεύτηκαν.

Το παιχνίδι για εμένα είναι πολύ καλό, δεν έκανα grind και ούτε για μια στιγμή δεν βαρέθηκα. Την μεγάλη πλειοψηφία των quest έκανα ένα την φορά μόνο του, για να απολαύσω τα πραγματικά πολύ καλά storyline, και δεν είχα την αίσθηση ότι κάποιο quest επαναλαμβάνεται. Ούτε το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

Προσπάθησα να εξερευνήσω κάθε σπίθαμι απ' όπου περνούσα, αλλά πολλές φορές ακόμα και την 5η φορά που περνούσα από κάποια περιοχή, έβρισκά κάτι νέο. (υπάρχουν πολλές σπηλιές που δεν είναι στο χάρτη, βιβλία, notes που οδηγούν σε quest ή περιοχές).

Προσωπικά, το παιχνίδι όσον αφορά τις Alliance περιοχές, είναι ένα coop ES, με πολύ καλή εκτέλεση της κάθε ιστορίας & περιοχής σε σχέση με το Skyrim & Oblivion. Βασικά ό,τι ζητούσαν οι περισσότεροι εδώ και 10+ χρόνια. Εκτός από τα team dungeon και μερικά world bosses, τα υπόλοιπα βγαίνουν solo.

Added bonus, φυσικά η Cyrodiil για όσους θέλουν να παίξουν να παίξουν αποκλειστικά pvp και ενάντια σε άλλους παίκτες, με λίγο enviroment στα πλευρά από το level 10.

και δεν είναι 15 vs 15 κλειστός χάρτης που κρατά 20 λεπτά. Είναι persistant (90 μέρες), τεράστιος χάρτης, με μάχες που μπορεί να κρατήσουν ώρες με δεκάδες άτομα ανά πλευρά.
Λόγο του μηχανισμού, τα ίδια άτομα πάνω κάτω θα συναντάτε συνέχεια στην Cyrodiil αν έχετε το ίδιο home campaign με αυτούς.

Επίσης υπάρχει clan/guild rivalry στα campaign της Cyrodiil, για ακόμα μεγαλύτερες δόσεις ανταγωνισμού και φανατισμού. Στα επίπεδα του DAOC αν όχι του EVE.

Χτες βράδυ ήταν κάπου 150 AD ενάντια σε περίπου 100 και 200 DC, EP αντίστοιχα, που προσπαθούσαν να πάρουν δύο κάστρα μας (AD). Κυριολεκτικός χαμός, ιδίως στις γέφυρες.

Χαρακτήρας.
Η ελευθερία που παρέχει το παιχνίδι είναι τρομερή και υπάρχει μόνο σε άλλα 3 MMO.
UO, EVE και DF.
Μπορείτε να έχετε ό,τι συνδιασμό κλάσης, skills, πανοπλίας και όπλων θέλετε. Μπορείτε να παίξετε έναν p.x Dragonknight ή Templar, Nightblade, Sorcerer από Tank, μέχρι pure caster (ή healer για Templar). και όλα στο ενδιάμεσο. (archer κλπ).

Το ίδιο με παραπάνω και για την φυλή της επιλογής.  Στην τελική, το lore της φυλής και η όψη είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να κοιτάξετε. Bonuses κλπ μπορούν να γίνουν cap από όλους, με χρήση πανοπλίας, φαγητού, ποτού και enchantments. Κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλο στο τέλος. Μόνο το πόσο μυαλό έχει ένας παίκτης και να γνωρίζει τον χαρακτήρα του.

Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός ακόμα και αν είναι 2 tank templars με ασπίδα και heavy armour.

Και αυτό καθορίζεται από τα skills & morphs που έχει ο καθένας στο qbar 1 & 2. Και ο περιορισμός αυτός, καθορίζεται με το στυλ παιχνιδιού του καθένα μας. και όχι από το παιχνίδι προς τα εμάς.

Γραφικά.

Δεν σχολιάζω καν. Screenshots είναι παραπάνω. Σε όλα στο τέρμα που το έχω εγώ, είναι εντυπωσιακό για MMO και καλύτερο από vanilla Oblibion & Skyrim.
Για όσους θέλουν cartoon graphics ας πάνε να παίξουν Wildstar, WoW κλπ.

Επόμενο βήμα στα γραφικά είναι η Cryengine να πω την αλήθεια.

Κόσμος-Περιβάλλον.
Τυπικό ES. Από την πρώτη στιγμή, η ώρες, μέρες είναι κανονικές. Κίνηση του Ηλίου με τις αντίστοιχες σκιές κλπ.
Η εβδομάδα διαρκεί 6 κύκλους, τα δύο φεγγάρια επιρρεάζουν τα νυχτερινά spawn σε πολλές περιοχές, ιδίως τα vampire & werewolves που χρειάζονται για να γίνεται και εσείς ένα.

Value for money.
Το skyrim το έχω παίξει μόνο 210 ώρες, σύμφωνα με το steam, και μου έχει στοιχίσει τα διπλάσια, λόγω τον DLC.
Oblivion 90 ώρες, και έχει στοιχίσει παραπάνω επίσης.
Τα ίδια μου έχουν στοιχίσει τα  Fallout 3, ~150 ώρες με 2 playthrough.(το ένα GOTY σε PS3).

Το single player παιχνίδι το οποίο έχω τις περισσότερες ώρες είναι το CIV 5, που το αγόρασα στην release, και με όλα τα DLC έχει πάει £70+ και έχω παίξει 275 ώρες.

Επίσης έχω αγοράσει όταν βγήκαν δεκάδες παιχνίδια. Από fps μέχρι strategy. Όλα πάνω κάτω £30 το ένα, και κανένα δεν έχει ξεπεράσει τις 100 ώρες. Με μία μεγάλη πλειοψηφία (fps) να είναι κάτω από τις 20 ώρες. (Crysis κλπ).

Άρα 400 ώρες το 1ο alliance, για £36 είναι πολύ καλή τιμή. Έχωντας αφήσει μια καλύτερη αίσθηση στο τέλος από αυτή του Skyrim.

Βέβαια, οι επόμενες 400 ώρες θα μου στοιχίσουν £8.99, και είναι 700 ώρες περίπου από το υπάρχον pve content που θέλω ακόμα να εξερευνήσω στις δύο άλλες συμμαχίες. (με τον ίδιο χαρακτήρα ανεβάζωντας τα 10 επόμενα level).

Δεν αναφέρομαι στις νέες περιοχές που έρχονται με την 1.1.0, ούτε μελλοντικά που θα γεμίσουν την Tamriel.

Ούτε και τις ατελειώτες ώρες στη Cyrodiil, ιδίως αν αποφασίσω να πάω για Emperor.
(είναι πιο δύσκολα να γίνεις empreror τώρα λόγο του μεγαλύτερο πλυθισμού και συναγωνισμού εκεί).

Αξίζει το παιχνίδι;
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα τυπικά ΜΜΟ, ναι.
Αν ψάχνετε για την ΜΜΟ έκδοση του ES ναι.

Αν θέλετε τον επόμενο WoW clone/mainstream MMO όχι. Υπάρχουν αλλού τέτοια παιχνίδια όμως.

------------------

Ο απλός Khajiit Templar, έχωντας πάρει θάρρος από τα solo kills που έκανε ενάντια σε αριθμητικά υπερτερους εχθρούς (ΕΡ) στην Cyrodiil (3 εχθροί και μάλιστα δύο φορές), αποφάσισε να προχωρίσει στα γρήγορα το veteran campaign.

Αφού ο Cadwell έχασε τον δρόμο και με πέταξε στην EP περιοχή, (φταίει η κατσαρόλα στο κεφάλι) βρέθηκε στα βαθιά.

Μέσα σε 15 λεπτά έφαγε χώμα 3 φορές!!!!!!!!! Πράγμα ανήκουστο γιατί για να πεθάνει μέχρι τώρα μόνο σε τίποτα bosses σε team dungeon ή όταν πήγε να φάει το level 50 boss σε ένα  dungeon της Cyrodiil. (μόνο 2 είναι δύσκολα για solo εκεί). Ολόκληρος Molag Bal και βγήκε με την μία χωρίς υδρώτα. Όλο το κανονικό solo content & dungeons βγήκε χωρίς προβλήματα.

Μετά την δεύτερη φορά μάλιστα, φόρεσε πλήρη heavy εξάρτηση και ασπίδα. Τα πήγε καλύτερα, αλλά μάταια. 4 απλά bats (οκ σε μέγεθος Bosmer το καθένα) και αδύνατο να τα πατήσω και δεν ήμουν στατικός. Συνέχεια dodge, και straffing. Αλλά μάταια.
(ένα από τα τρομερά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, οι μάχες δεν είναι στατικές ιδίως στα μεγάλα level).

Σε συζήτηση που είχα zone, μου είπαν ότι VR 1 mobs είναι τουλάχιστον level 55 "πραγματικό".

Επίσης η δυσκολία στο AI ανεβαίνει. Στην πρώτη alliance όλο το content είναι σε Normal δυσκολία. Δεύτερη alliance είναι σε Hard και η τρίτη ανεβαίνει. (κανείς σίγουρος όμως).

Επίσης κάθε περιοχή στις επόμενες συμμαχίες, είναι 1 VR. 10 περιοχές δίνουν 10 VR. Σύν κάτι ψιλά οι δύο starter περιοχές.

Οπότε τώρα, έχει πέσει η ώρα της σκέψης.

Αφού δεν μπορώ να καθαρίσω VR3+ content στο Level 50/VR1, μιας και θέλω τα υπόλοιπα 170 SP,
είτε ξεκινώ και σε ένα τρίμηνο θα έχω τελειώσει, είτε φτιάχνω δύο alts που τους ανεβάζω στα γρήγορα ώστε να αναλάβουν τo crafting, και συνεχίζω με ~140 SP τον κεντρικό χαρακτήρα.

Βέβαια, τα quest στις άλλες συμμαχίες είναι διαφορετικά, με διαφορετικό storyline χαρακτήρες και διαλόγους. Και βρίσκομαι στον πειρασμό, να ξεκινήσω κανονικά και ας με πάρει ένα τρίμηνο ακόμα μέχρι να έχω ολοκληρώσει τον χαρακτήρα. Άλλωστε δεν βιάζομαι.

χμμμ.......

• Like 5

Έχωντας πάνω κάτω καθαρίσει όλο το Aldmeri Dominion, συμπεριλαμβανομένου του storyline, so and so το Coldharbour και ελάχιστο pve content στην Cyrodiil (είναι πολύ απ' ο,τι είδα).

Η περίοδος που θα καλύψω, είναι μεταξύ 30 Μαρτίου και 29 Απριλίου. Ένας μήνας.

Για τις £36 που ξόδεψα μέχρι τώρα, έχω βγάλει περίπου 400 ώρες gameplay με τον ίδιο χαρακτήρα.  Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σε άδεια και χτύπησα πολλά 20ώρα, με αργίες Πάσχα και μερικές ολονυχτίες Παρασκευή-Σάββατο μαζεύτηκαν.

Το παιχνίδι για εμένα είναι πολύ καλό, δεν έκανα grind και ούτε για μια στιγμή δεν βαρέθηκα. Την μεγάλη πλειοψηφία των quest έκανα ένα την φορά μόνο του, για να απολαύσω τα πραγματικά πολύ καλά storyline, και δεν είχα την αίσθηση ότι κάποιο quest επαναλαμβάνεται. Ούτε το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

Προσπάθησα να εξερευνήσω κάθε σπίθαμι απ' όπου περνούσα, αλλά πολλές φορές ακόμα και την 5η φορά που περνούσα από κάποια περιοχή, έβρισκά κάτι νέο. (υπάρχουν πολλές σπηλιές που δεν είναι στο χάρτη, βιβλία, notes που οδηγούν σε quest ή περιοχές).

Προσωπικά, το παιχνίδι όσον αφορά τις Alliance περιοχές, είναι ένα coop ES, με πολύ καλή εκτέλεση της κάθε ιστορίας & περιοχής σε σχέση με το Skyrim & Oblivion. Βασικά ό,τι ζητούσαν οι περισσότεροι εδώ και 10+ χρόνια. Εκτός από τα team dungeon και μερικά world bosses, τα υπόλοιπα βγαίνουν solo.

Added bonus, φυσικά η Cyrodiil για όσους θέλουν να παίξουν να παίξουν αποκλειστικά pvp και ενάντια σε άλλους παίκτες, με λίγο enviroment στα πλευρά από το level 10.

και δεν είναι 15 vs 15 κλειστός χάρτης που κρατά 20 λεπτά. Είναι persistant (90 μέρες), τεράστιος χάρτης, με μάχες που μπορεί να κρατήσουν ώρες με δεκάδες άτομα ανά πλευρά.

Λόγο του μηχανισμού, τα ίδια άτομα πάνω κάτω θα συναντάτε συνέχεια στην Cyrodiil αν έχετε το ίδιο home campaign με αυτούς.

Επίσης υπάρχει clan/guild rivalry στα campaign της Cyrodiil, για ακόμα μεγαλύτερες δόσεις ανταγωνισμού και φανατισμού. Στα επίπεδα του DAOC αν όχι του EVE.

Χτες βράδυ ήταν κάπου 150 AD ενάντια σε περίπου 100 και 200 DC, EP αντίστοιχα, που προσπαθούσαν να πάρουν δύο κάστρα μας (AD). Κυριολεκτικός χαμός, ιδίως στις γέφυρες.

Χαρακτήρας.

Η ελευθερία που παρέχει το παιχνίδι είναι τρομερή και υπάρχει μόνο σε άλλα 3 MMO.

UO, EVE και DF.

Μπορείτε να έχετε ό,τι συνδιασμό κλάσης, skills, πανοπλίας και όπλων θέλετε. Μπορείτε να παίξετε έναν p.x Dragonknight ή Templar, Nightblade, Sorcerer από Tank, μέχρι pure caster (ή healer για Templar). και όλα στο ενδιάμεσο. (archer κλπ).

Το ίδιο με παραπάνω και για την φυλή της επιλογής.  Στην τελική, το lore της φυλής και η όψη είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να κοιτάξετε. Bonuses κλπ μπορούν να γίνουν cap από όλους, με χρήση πανοπλίας, φαγητού, ποτού και enchantments. Κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλο στο τέλος. Μόνο το πόσο μυαλό έχει ένας παίκτης και να γνωρίζει τον χαρακτήρα του.

Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός ακόμα και αν είναι 2 tank templars με ασπίδα και heavy armour.

Και αυτό καθορίζεται από τα skills & morphs που έχει ο καθένας στο qbar 1 & 2. Και ο περιορισμός αυτός, καθορίζεται με το στυλ παιχνιδιού του καθένα μας. και όχι από το παιχνίδι προς τα εμάς.

Γραφικά.

Δεν σχολιάζω καν. Screenshots είναι παραπάνω. Σε όλα στο τέρμα που το έχω εγώ, είναι εντυπωσιακό για MMO και καλύτερο από vanilla Oblibion & Skyrim.

Για όσους θέλουν cartoon graphics ας πάνε να παίξουν Wildstar, WoW κλπ.

Επόμενο βήμα στα γραφικά είναι η Cryengine να πω την αλήθεια.

Κόσμος-Περιβάλλον.

Τυπικό ES. Από την πρώτη στιγμή, η ώρες, μέρες είναι κανονικές. Κίνηση του Ηλίου με τις αντίστοιχες σκιές κλπ.

Η εβδομάδα διαρκεί 6 κύκλους, τα δύο φεγγάρια επιρρεάζουν τα νυχτερινά spawn σε πολλές περιοχές, ιδίως τα vampire & werewolves που χρειάζονται για να γίνεται και εσείς ένα.

Value for money.

Το skyrim το έχω παίξει μόνο 210 ώρες, σύμφωνα με το steam, και μου έχει στοιχίσει τα διπλάσια, λόγω τον DLC.

Oblivion 90 ώρες, και έχει στοιχίσει παραπάνω επίσης.

Τα ίδια μου έχουν στοιχίσει τα  Fallout 3, ~150 ώρες με 2 playthrough.(το ένα GOTY σε PS3).

Το single player παιχνίδι το οποίο έχω τις περισσότερες ώρες είναι το CIV 5, που το αγόρασα στην release, και με όλα τα DLC έχει πάει £70+ και έχω παίξει 275 ώρες.

Επίσης έχω αγοράσει όταν βγήκαν δεκάδες παιχνίδια. Από fps μέχρι strategy. Όλα πάνω κάτω £30 το ένα, και κανένα δεν έχει ξεπεράσει τις 100 ώρες. Με μία μεγάλη πλειοψηφία (fps) να είναι κάτω από τις 20 ώρες. (Crysis κλπ).

Άρα 400 ώρες το 1ο alliance, για £36 είναι πολύ καλή τιμή. Έχωντας αφήσει μια καλύτερη αίσθηση στο τέλος από αυτή του Skyrim.

Βέβαια, οι επόμενες 400 ώρες θα μου στοιχίσουν £8.99, και είναι 700 ώρες περίπου από το υπάρχον pve content που θέλω ακόμα να εξερευνήσω στις δύο άλλες συμμαχίες. (με τον ίδιο χαρακτήρα ανεβάζωντας τα 10 επόμενα level).

Δεν αναφέρομαι στις νέες περιοχές που έρχονται με την 1.1.0, ούτε μελλοντικά που θα γεμίσουν την Tamriel.

Ούτε και τις ατελειώτες ώρες στη Cyrodiil, ιδίως αν αποφασίσω να πάω για Emperor.

(είναι πιο δύσκολα να γίνεις empreror τώρα λόγο του μεγαλύτερο πλυθισμού και συναγωνισμού εκεί).

Αξίζει το παιχνίδι;

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα τυπικά ΜΜΟ, ναι.

Αν ψάχνετε για την ΜΜΟ έκδοση του ES ναι.

Αν θέλετε τον επόμενο WoW clone/mainstream MMO όχι. Υπάρχουν αλλού τέτοια παιχνίδια όμως.

------------------

Ο απλός Khajiit Templar, έχωντας πάρει θάρρος από τα solo kills που έκανε ενάντια σε αριθμητικά υπερτερους εχθρούς (ΕΡ) στην Cyrodiil (3 εχθροί και μάλιστα δύο φορές), αποφάσισε να προχωρίσει στα γρήγορα το veteran campaign.

Αφού ο Cadwell έχασε τον δρόμο και με πέταξε στην EP περιοχή, (φταίει η κατσαρόλα στο κεφάλι) βρέθηκε στα βαθιά.

Μέσα σε 15 λεπτά έφαγε χώμα 3 φορές!!!!!!!!! Πράγμα ανήκουστο γιατί για να πεθάνει μέχρι τώρα μόνο σε τίποτα bosses σε team dungeon ή όταν πήγε να φάει το level 50 boss σε ένα  dungeon της Cyrodiil. (μόνο 2 είναι δύσκολα για solo εκεί). Ολόκληρος Molag Bal και βγήκε με την μία χωρίς υδρώτα. Όλο το κανονικό solo content & dungeons βγήκε χωρίς προβλήματα.

Μετά την δεύτερη φορά μάλιστα, φόρεσε πλήρη heavy εξάρτηση και ασπίδα. Τα πήγε καλύτερα, αλλά μάταια. 4 απλά bats (οκ σε μέγεθος Bosmer το καθένα) και αδύνατο να τα πατήσω και δεν ήμουν στατικός. Συνέχεια dodge, και straffing. Αλλά μάταια.

(ένα από τα τρομερά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, οι μάχες δεν είναι στατικές ιδίως στα μεγάλα level).

Σε συζήτηση που είχα zone, μου είπαν ότι VR 1 mobs είναι τουλάχιστον level 55 "πραγματικό".

Επίσης η δυσκολία στο AI ανεβαίνει. Στην πρώτη alliance όλο το content είναι σε Normal δυσκολία. Δεύτερη alliance είναι σε Hard και η τρίτη ανεβαίνει. (κανείς σίγουρος όμως).

Επίσης κάθε περιοχή στις επόμενες συμμαχίες, είναι 1 VR. 10 περιοχές δίνουν 10 VR. Σύν κάτι ψιλά οι δύο starter περιοχές.

Οπότε τώρα, έχει πέσει η ώρα της σκέψης.

Αφού δεν μπορώ να καθαρίσω VR3+ content στο Level 50/VR1, μιας και θέλω τα υπόλοιπα 170 SP,

είτε ξεκινώ και σε ένα τρίμηνο θα έχω τελειώσει, είτε φτιάχνω δύο alts που τους ανεβάζω στα γρήγορα ώστε να αναλάβουν τo crafting, και συνεχίζω με ~140 SP τον κεντρικό χαρακτήρα.

Βέβαια, τα quest στις άλλες συμμαχίες είναι διαφορετικά, με διαφορετικό storyline χαρακτήρες και διαλόγους. Και βρίσκομαι στον πειρασμό, να ξεκινήσω κανονικά και ας με πάρει ένα τρίμηνο ακόμα μέχρι να έχω ολοκληρώσει τον χαρακτήρα. Άλλωστε δεν βιάζομαι.

χμμμ.......

Μολις επικεντρωθηκες στον λογο που ακυρωσα την συνδρομη μου και δεν ειναι αλλος απο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ quest grind που περιμενει ολους οσους χτυπησουν VR1. Πραγματικα, δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το να ανεβεις τα VR παρα μονο κανοντας quests...και το κερασακι στην τουρτα , ηρθε με το craglorn patch, οπου δεν υπαρχει τιποτα απο content για VR10 και κατω χαρακτηρες. Δηλαδη, το παιχνιδι με υποχρεωνει στο να κανω ενα ατελειωτο quest grind...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συνεχισω προσωπικα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...