virginkiller Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 btw δεν νομίζω το τόπικ να φτιάχτηκε για να κάνουμε πλήρη ανάλυση αν είναι πεταμένα λεφτά ή όχι.. είναι γιαυτούς που παίζουν και θέλουν να μείνουν up-to-date. pls όχι άλλη γκρίνια 2
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 btw δεν νομίζω το τόπικ να φτιάχτηκε για να κάνουμε πλήρη ανάλυση αν είναι πεταμένα λεφτά ή όχι.. είναι γιαυτούς που παίζουν και θέλουν να μείνουν up-to-date. pls όχι άλλη γκρίνια Εφόσον δεν υπάρχει άλλο τόπικ και βλέπω ότι όλα για ένα παιχνίδι, γίνονται σε ένα τοπικ σε αυτό το φόρουμ, με οδηγεί στο να ποστάρω εδώ και να μην φτιαχτεί καινούριο.
DeiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Λοιπον επειδη βγηκαμε offTopic παμε παρακατω. Πριν απο λιγες μερες ενω εκοβα βολτες στο Malabar Tor βλεπω κοσμο μαζεμενο, ακουω φωνες, γενικα γινοταν χαμος. Ως ενα περιεργο bosmer πλησιαζω και βλεπω τρελο παρτυ. Και φυσικα σε ρολο firestarter σκαω ενα volley morphed Scorched Earth και το παρτυ γινεται ποιο καυτο Η βραδια ομως δεν εληξε εκει. Μαλλον μολις ξεκινησε. Ειχα κεφια βλεπεις και εσωσα εναν γαμο (εξαιρετικο chain quest) αναμεσα στην Green Lady και τον Silvenar. Και επειδη οπως ειπα η νυχτα ηταν μεγαλη ειπα να φαω και εναν δρακο ετσι για να χαλαρωσω και να με παρει ο υπνος (μαλλον ο δρακος ειχε ακριβως την ιδια αποψη με 'μενα και μου το εδωσε να το καταλαβω ) Χμμ ξημερωσε....ας αφησουμε τον υπνο για καποιους αλλους. Εδω ειναι το Tamriel, εχεις παντα κατι να κανεις.... 2
Apoll Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κάποιος ανέφερε μύρια bugs. Ήτοι 1,000,000+ bugs. Ας μου παραθέσει 10 game breaking bugs, τα οποία δεν σε αφήνουν να προχωρίσεις το παιχvίδι. Αν δεν μπορεί 10, ας γράψει 5. Ας γράψει 3. Γιατί μπορεί ο καθένας να λέει ο,τι θέλει, αλλά χωρίς αποδείξεις, οι αερολογίες περνάνε από το ένα αφτί στο άλλο. Γιατί μετά από 500 ώρες σχεδόν, 300+ quest, έχωντας εξερευνήσει κάθε σπιθαμί στο AD & Coldharbour, με όλα τα craft, δεν έχω συναντήσει κάποιο game breaking bug. Ιδίως μετά την 1.0.4, χρειάστηκα 2 φορές να κάνω relog για να κάνει refresh κάποιος NPC που δεν ήταν εκεί που έπρεπε λόγω phasing. Και αυτό είναι το μόνο bug να πω την αλήθεια. Α! και άλλο ένα που δεν σου δίνει το location achievement σε ένα boss στο Coldharbour. Τα οποία έχουν γίνει report. Γιατί μην ξεχνάμε, ιδίως στις τελευταίες περιοχές, τώρα έφτασε ο κόσμος και βρίσκουν κανένα για να κάνουν report. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Όχι άλλη ανάλυση για την υποκειμενικότητα της άποψης του καθενός. Επίσης, δώστε λίγο προσοχή όσοι αφήνετε ένα προκλητικό σχόλιο χωρίς να το τεκμηριώσετε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αφηνιάζουν οι υπόλοιποι. Στο επόμενο flaming δεν θα έχουμε μόνο διαγραφές μηνυμάτων. 2
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ειναι περιττη η τεκμηριωση μιας αποψης, οταν: 1. υπαρχουν ηδη εκατονταδες βιντεο,αρθρα,και σχολια απο κριτικους και παικτες που αναλυουν τα προβληματα του παιχνιδιου. 2.ο συνομιλητης ως θερμος υποστηρικτης του παιχνιδιου, ειναι προαποφασισμενος να μην σεβαστει την οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη για αυτο. εν ολιγοις, ειναι αδυνατο ο διαλογος να μην υποπεσει σε flame, οταν εμπλεκεται ο φανατισμος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ειναι περιττη η τεκμηριωση μιας αποψης, οταν: Διαφωνούμε. 1. υπαρχουν ηδη εκατονταδες βιντεο,αρθρα,και σχολια απο κριτικους και παικτες που αναλυουν τα προβληματα του παιχνιδιου. Το forum και τα θέματά του είναι βήμα για να δώσετε τα δικά σας σχόλια. Να κάνετε τη δική σας προσπάθεια, λοιπόν. Μια αφοριστική πρόταση μόνο προκλητικά μπορεί να λειτουργήσει. Εν προκειμένω, στο topic είχαμε και έχουμε μερικά αρκετά αναλυτικά posts για το παιχνίδι, και ενδιάμεσα σήμερα το εξής generic σχόλιο ενα ακομη overhyped παιχνιδι, το οποιο βγηκε μια μετριοτητα. no surprises here. το οποίο προφανώς λειτούργησε ως trolling σε αυτό το context και αναμενόμενα προκάλεσε αντιδράσεις. 2.ο συνομιλητης ως θερμος υποστηρικτης του παιχνιδιου, ειναι προαποφασισμενος να μην σεβαστει την οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη για αυτο. Το forum δεν το διαβάζετε δύο τρία άτομα. Δεν είναι δικαιολογία να σχολιάζει κανείς τεμπέλικα γιατί έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τύπο συνομιλητή. Μια τεκμηριωμένη θετική ή αρνητική κριτική θα παραμείνει στο topic. Σχόλια που εκτρέπονται τα αναφέρετε (report) και θα διαγραφούν. εν ολιγοις, ειναι αδυνατο ο διαλογος να μην υποπεσει σε flame, οταν εμπλεκεται ο φανατισμος. Κάντε εσείς μια προσπάθεια για διάλογο on-topic και σε κόσμιο επίπεδο και αν εμπλακεί ο "φανατισμός" θα φροντίσουμε οι moderators να τον ξεκόψουμε. Η παρένθεση κλείνει εδώ. Υπόλοιπες απορίες/σχόλια σε pm. 5
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Συμφωνω απολυτα με τον απο πανω ... Επι του θεματος τωρα συνεχισε Deix να βαζεις και αλλα τετοια τουλαχιστον για να μαθαινουν αυτοι που δεν εχουν ασχοληθει με το game να παρουν μια γευση δυνατη για να μην νομιζουν οτι προκειται για καποιο Skyrim ή μαλλι της γριας ... 3
Apoll Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) @Deix. Τιτάνας είναι όχι δράκος Daedra, και θα συναντήσεις μπόλικους τέτοιους σύντομα Η πλάκα είναι εκεί που μαζεύαμε τα Skyshards στο Cyrodiil απόψε με τον grimrock, μου λέει "τί είναι τουτά" ένας Τιτάνας και ένα Daedroth, πάνω στην γέφυρα για Imperial City. Του λέω έλα να τα φάμε. (Ο noobas νομίζα ότι είναι κανονικοί.) Βάζω heavy πανοπλία, (κυκλοφορώ με medium για να ανεβάσω σκιλλ), ασπίδα. Σηκώνω και το Evil Hunter IV buff, πάω να ρίξω στον Daedroth, τίποτα. Ούτε γρατζουνιά. Ρίχνει μία αυτός, περνά την ασπίδα!!!!! 500 ζημιά. Τί σκτ. Χτυπάω Javelin για να τον ρίξω κάτω. Τίποτα. Τον γαργάλησε. wtf Τώρα θα φας καλά λέω, ρίχνω Flawless Dawnbreaker III. Ο Daedroth μου το έφτυσε στα μούτρα, που κανονικά θα έπρεπε να τον ξεροψήσει με 2000+ ζημιά. Αλλά αυτός τίποτα. Ούτε που το κατάλαβε. Και επειδή ως γνωστόν, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Τα πόδια φτάσανε στο κεφάλι και η ουρά στα σκέλια και όπου φύγει φύγει. Ο τολμηρός grimrock, level 32, που καθόταν ακόμα στην γέφυρα μου λέει "καλά που πας;". "Τρέχα" του φωνάζω εγώ......... Η πλάκα είναι όταν έκανε load το portal στο κάστρο είχε ως συμβουλή στο loading screen, ότι αν δε σε πέρνει μία μάχη, τρέχα να ξεφύγεις. Προετοιμάσου, χτύπα μερικά level και επέστρεψε. Στημένη μας την είχε η Zenimax........ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Για όσους ενδιαφέρονται για το πόσα SP θα πάρουν αν ακολουθήσουν μόνο μία alliance, και πάρουν όλα τα Skyshards. O αριθμός είναι 133-135 SP και 1/3 Skyshards. Και περιλαμβάνει : Ολα τα quest στις ζώνες της συμμαχίας. Το Storyline Quest. Τα team dungeon, που έχετε πρόσβαση. (3 ανά ζώνη μετά το αρχικό νησί, μόνο 1 στο Coldharbour). Τα Skyshards της κάθε περιοχής της συμμαχίας. Τα skyshards της Cyrodiil για την συμμαχία σας. Η διαφορά μεταξύ 133 και 135, είναι στην απόφασή σας αν θα δεχτείτε την πρόταση του Sheogorath ή όχι στο τέλος του Mages guild. To cap είναι 300 SP, ανεξάρτητα αν το πιάσετε στο 50 ή στο VR 10-12. Και αυτό το γράφω, γιατί είπα να δω πόσο θα μου στοιχίζει απόψε να κάνω respec, και ο λογαριασμός ήταν 13 200 gold. (έχωντας καθαρίσει τα πάντα στο AD εκτός απο 2 skyshards στη Cyrodiil). Θα κρατήσω για την ώρα. Να ξεπετάξω τα main quest lines του EP και DC μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και να πάρω τα skyshards, και μετά. Μάλιστα μόλις ανέβει το DW/Medium στο 50, ετοιμάζομαι για κελεμπίες (light armour) και μαγκούρα. Επίσης τώρα που είμαι στο level 50 αυτά ανεβαίνουν σφαίρα. Στο level 47 έβαλα Medium/DW/Aedric/Dawn Wrath. Που ήταν στο 5-6 (από βιβλία μόνο). Και τώρα μέσα σε 3 μέρες! είναι 45/43/39/40 αντίστοιχα. Restoring Light, Shield, Heavy είναι στο 50 από το level 43. (και βλακεία μου αν δεν χαράμιζα 4 level xp, θα τα είχα και τα άλλα στο 46+). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από Apoll 3
Tigkas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν θέλει κανείς να ανεβάσει και άλλο τύπο armor, όσα περισσότερα κομμάτια βάλει τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ή αρκούν 1-2;
DeiX Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 @Deix. Τιτάνας είναι όχι δράκος Daedra, και θα συναντήσεις μπόλικους τέτοιους σύντομα Εχει φτερα, δονταρες, ειναι 10 φορες μεγαλυτερο απο μενα (βαλε 20 γιατι ειμαι bosmer ) βγαζει φωτιες και μοιαζει με δρακο ε χεσε μας τωρα δρακος ειναι με αλλο ονομα 1
konstantinos77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν θέλει κανείς να ανεβάσει και άλλο τύπο armor, όσα περισσότερα κομμάτια βάλει τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ή αρκούν 1-2; Oσα περισσοτερα βαλεις ανεβαινει πιο γρηγορα νομιζω δηλαδη ... 1
Apoll Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν θέλει κανείς να ανεβάσει και άλλο τύπο armor, όσα περισσότερα κομμάτια βάλει τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ή αρκούν 1-2; Ναι όσα πιο πολλά κομμάτια τόσο πιο γρήγορα. Για να σου δώσω μία ιδέα. 5 level μεταξύ 45-50, τα xp είναι αρκετά για να ανεβάσεις ένα skill όπως το armour από το 6 στο ~43.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγω λεω σαν sorcerer να παιξω με des staff και bow σαν second με ενα mix απο light και medium armor ..Tι λετε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα