Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 παρτε τα φτυαρια αχαχαχα απολαυση , μην το χασετε και η ακολουθια και ενα ακομη review απο joe
Apoll Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 παρτε τα φτυαρια αχαχαχα απολαυση , μην το χασετε Η επικοδομητική συνδρομή σου στην συζήτηση, προέρχεται μόνο από δημοσιεύσεις 3d party video, ενός τύπου που μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του; Εσύ άποψη δεν έχεις ιδία για το παιχνίδι; Ή αυτή είναι περιορισμένη στην τυφλή ακολουθία του πρώτου τυχάρπαστου που ανέβασε ένα βίντεο στο youtube; 1
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Σημερα με τον Shadowman σε quests και dungeons πανω απο 6 ωρες ...Αγριο καψιμο 1
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πρόκειται για μια τεράστια χαμένη ευκαιρία κατά τη γνώμη μου... Θα μπορούσε να γίνει ένα εντελώς τεράστιο, ανοιχτό παιχνίδι στον μαγευτικό κόσμο του Elder Scrolls. Αντ' αυτού ένα ακόμα μέτριο ΜΜΟ. Άσε που ακούω ότι υπάρχουν bugs με πάνω από χίλια reports που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της beta που είναι εντελώς αμετάβλητα στο "Full Release". Περίμενα ένα διαφορετικό MMO που θα με γύριζε ανανεωμένο στον κόσμο του TES, αλλά από αυτά που ακούω, δεν. But that's just me. Θα το δοκιμάσω όταν γίνει F2P, γιατί τώρα δεν αξίζει τη μηνιαία συνδρομή που ζητά. Ακόμα περιμένω Skyrim Co-op mode
DeiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και ο Francis και ο AngryJoe εχουν το δικαιωμα να πουν τη γνωμη τους και να κανουν τη κριτικη τους γιατι πολυ απλα επαιξαν το παιχνιδι. Τωρα γιατι ολοι οι υπολοιποι γραφουν τη δικη τους κριτικη ΧΩΡΙΣ να εχουν παιξει δεν μπορω να το καταλαβω.... Ρε φιλε unameit τοση χαρα σε post δεν εχω ξαναδει....Παιρνεις ποσοστα απο καμια ανταγωνιστικη εταιρεια της Zenimax??? Αν οχι τοτε ουδεν σχολιο..... Οσοι αφιερωσατε λιγο χρονο και οντως ειδατε τι λενε τα παληκαρια (AngryJoe και Francis) θα καταλαβετε οτι δεν εχουν αδικο. Σε καποια σημεια με βρισκουν μαλιστα συμφωνο. Διαφωνω απολυτα μαζι τους στο θεμα του οτι ειναι βαρετο. Καθε αλλο παρα βαρετο ειναι αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και ειναι σεβαστη γιατι εχω παιξει αρκετα ετσι ωστε να εχω δικαιωμα να κανω μια σωστη κριτικη. Επισης αν αφιερωσατε παλι το χρονο να ακουσετε τι λενε (ειδικα ο Francis) λενε οτι περιμεναν το TESO να αλλαξει τη μορφη των ΜΜΟ κατι που κατα τη γνωμη τους δεν το καταφερε. Και οι 2 παραδεχονται οτι υπαρχουν bugs και ψιλοπροβληματακια που υπαρχουν σε ΟΛΑ τα ΜΜΟ με τη διαφορα οτι τους ενοχλησε περισσοτερο γιατι απο πισω βρισκεται μια εταιρεια οπως η Bethesda η οποια μας εχει δειξει ως τωρα ποσο τελειομανης ειναι και οταν εχεις μεγαλες προσδοκιες ακομα και τα μικρα λαθη εχουν μεγαλυτερο αντικτυπο. Εχοντας συμπληρωσει αρκετες ωρες παιχνιδιου συνεχιζω να πιστευω οτι το TESO ειναι ενα υπεροχο ΜΜΟ με υπεροχους κοσμους, διαλογους και ενα εντελως νεο συστημα αναπτυξης του χαρακτηρα που δεν εχουμε δει ως τωρα σε αλλο τετοιας κλιμακας ΜΜΟ. 2
virginkiller Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 το παιχνίδι έχει ΠΟΛΛΑ προβλήματα. κάποια ναι ειναι απαράδεκτα όπως το Bug με πάνω απο 4 άτομα στο group. αλλά για να συνεχίζουμε να παίζουμαιι και να γουστάρουμε κάτι λέει... λέει ότι τα σπάει και περιμένοθμε να διορθωθοούν για να γίνει ακόμα μεγαλύτερρη παιχνιδάρα 1
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ενα ακομη overhyped παιχνιδι, το οποιο βγηκε μια μετριοτητα. no surprises here. 3
DeiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ενα ακομη overhyped παιχνιδι, το οποιο βγηκε μια μετριοτητα. no surprises here. Ερωτηση :Επαιξες??? Αν ναι που ακριβως το βρηκες μετριο για τα γουστα σου? Αν οχι κανε loop στην πρωτη μου ερωτηση πριν ξανασχολιασεις....Εχετε "γεμισει" το thread με ασκοπα σχολια....
Typhonios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Απλά αναμασούν σχόλια άλλων, τι ασχολείστε μαζί τους 1
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ερωτηση :Επαιξες??? Αν ναι που ακριβως το βρηκες μετριο για τα γουστα σου? Αν οχι κανε loop στην πρωτη μου ερωτηση πριν ξανασχολιασεις....Εχετε "γεμισει" το thread με ασκοπα σχολια.... ναι το επαιξα. προτεινω να κανεις shilling σε αλλο παιχνιδι που να αξιζει, καθοτι το ES θα εχει την μοιρα του Old Republic.
Typhonios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ναι το επαιξα. προτεινω να κανεις shilling σε αλλο παιχνιδι που να αξιζει, καθοτι το ES θα εχει την μοιρα του Old Republic. Τσού Για εσένα δεν αξίζει, για άλλους όμως αξίζει, οπότε η συμβουλη σου είναι υποκειμενική 1
DeiX Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ναι το επαιξα. προτεινω να κανεις shilling σε αλλο παιχνιδι που να αξιζει, καθοτι το ES θα εχει την μοιρα του Old Republic. Αφου το επαιξες γιατι δεν λες και σ'εμας τι δεν σου αρεσε? 1
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δεν έχω παίξει αλλά δύο φίλοι μου που το δοκίμασαν μου είπαν κάτι τέτοιο: Όλα τα quest είναι αντίγραφα το ένα του άλλου. Μόνο ένα quest του έδωσε την δυνατότητα επιλογής. Και επέλεξαν διαφορετικά "μονοπάτια". Η διαφορά; Τίποτα. Κανένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε τιμωρία για την επιλογή του bastard. Απλά είναι προσωπική προτίμηση. Είναι χαζό. Και όσο για την εξερεύνηση; Δεν είναι πραγματικά free-roam. Απλά διαφορετικές προεγκατεστημένες περιοχές. Τίποτα ιδιαίτερο στα αλήθεια νομίζω, ένα ακόμα MMO για τη στοίβα.
Typhonios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μάλιστα , οπότε παραθέτουμε γνώμες στηριζόμενοι σε γνώμες τρίτων. Δεν είναι κακό! 1
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μάλιστα , οπότε παραθέτουμε γνώμες στηριζόμενοι σε γνώμες τρίτων. Δεν είναι κακό! Οι φίλοι μου δεν είναι ο Boogie, ούτε ο Joe :3 Αντιθέτως έχω παρακολουθήσει αρκετά streams των φίλων μου και νομίζω οτι μπορώ να κρίνω. (Sorry για το pre edit αλλά δεν έχω κοιμηθεί ) Μπορείς να κρίνεις κάτι καθαρά σε προσωπικό επίπεδο αν έχεις αρκετές εμπεριστατωμένες και έμπιστες απόψεις και έχεις ασχολιθεί με το θέμα. Συγγνώμη αν δεν φάνηκε αυτό στο αρχικό μου σχόλιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα