Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλτε με και εμενα στο guild , αν και εγω λογω προχωρημενης ηλικιας δεν μπαινω καθημερινα και δεν τα "αρπαω" και ευκολα  ... :lol:

taspao ειναι το character name .

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ελαχιστο ελευθερο χρονο και πολλες υποχρεωσεις αλλα το πηρα το παιχνιδι απο το kinguin.Δεν μπορουσα να κανω αλλιως... :P

Δημοσ.
επικό γέλιο ρίξαμε χθες μαζί με τον Κώστα...! xD

γενικά μπορώ να πω πως χάνεσαι και ξεχνιέσαι ακόμα πιο εύκολα και από το GW2

• Like 1
Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες αποφασισα να παω BC με τον DK με τα cloth για να δουμε αν θα βγαζαμε οι 2 μας το dungeon. Δυστυχως την ωρα που ετοιμαζομουν να σκασω μια πολυ ωραια ss στο last boss ο grim ξεκινησε τη μαχη και δεν προλαβα :(.

Anyway αφου τα καταφεραμε καναμε μια κοντρα μεχρι το πλησιεστερο shrine:

Screenshot_20140422_200717_zpsb360e83c.p

Ακομα δεν καταλαβα γιατι ενω κερδισα επρεπε να παρω καμψεις και ο αλλος να παιζει φλαουτο. Δωστε προσοχη στη λεπτομερια : Το pet του grim εχει κολλησει και κανει moonwalking στην ολη φαση :P

Screenshot_20140422_200835_zpsfcbfb192.p

Το βραδακι εκανα κατι questakia γενικα στη περιοχη Malabar Tor, Φοραω ακουστικα και ειμαι λοιπον στη bank στο Velyn Harbor οπου ακουω μια γνωστη φωνη να τραγουδαει.. Ω ναι λοιπον ειναι η Malukah... Κατευθειαν pm στον Apoll ο οποιος μου το επιβεβαιωνει και μου λεει οτι ειναι στον πανω οροφο. Τρεχω προς τα πανω και αφου τη βλεπω ξεκιναω τα χειροκροτηματα. Σε λιγο ηρθαν και αλλα ατομα και εγινε ενα μικρο παρτακι με χορους και rp διαλογους :

Screenshot_20140423_000621_zpsc804c16e.p

Καιρο ειχα να ζησω σε παιχνιδι τετοιες φασεις και οσο προχωραει τοσο καλυτερο γινεται :)

• Like 3
Δημοσ.

Μετά την τελική επίθεση που οδήγησε στην καταστροφή του planar vortex στο κέντρο του βασιλείου του Molag Bal, ήρθε η ώρα της ανάπαυλας στην αγαπημένη μου περιοχή. Ο καθαρός αέρας της θάλασσας, το τραγούδι των γλάρων και ο ήχος της θάλασσας, είναι αρκετά.

Μία ανάπαυλα αναγκαία, αν και προσωρινή, μακρυά από θλιβερό κόσμο του Coldharbour, πριν την επιστροφή εκεί για την τελευταία αναμέτρηση. Αναπολώντας τις επικές μάχες, και τον δρόμο που χάραξα στο όνομα της δικαιοσύνης και της Ayrenn.

Eνάντια στους πειρασμούς των διάφορων Daedric Princes και τις επιλογές που έπρεπε να κάνω μεταξύ ζωής και θανάτου αρκετών χαρακτήρων.

Reflecting τον εσωτερικό κόσμο, ενός απλού Khajiit, που οι περιστάσεις τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την προηγούμενη ζωή του ως απλός αγρότης moon sugar, και να σώσει την Nirn.

Το χάραμα ξεκινά μία νέα μέρα. Ίσως η τελευταία της ύπαρξης του απλού αυτού Khajiit, αλλά πρέπει να γίνει αυτό το τελευταίο βήμα, αυτή η τελευταία μάχη για την ανάκτηση της ψυχής.

Screenshot_20140426_234307_zps56164f28.p

Screenshot_20140426_234315_zpsf87dc7dd.p

Screenshot_20140426_234532_zpscac4ecb0.p

Screenshot_20140426_234246_zps6ce674d1.p

(έχω επάνω μία epic-μωβ ασπίδα vet 1, αλλά είναι bugged και ενώ υπάρχει και δίνει τα μπόνους κανονικά, είναι αόρατη. Να πω την αλήθεια πολυ την γουστάρω μιας και δίνει στον χαρακτήρα μια πιο rogue εμφάνιση.

Εριξα τις εικόνες συμπίεση στο 1/5 του κανονικού μεγέθους).

• Like 2
Δημοσ.

Δουλευόμαστε;;;Θέλει να με χρεώσει ρε παιδιά;Δεν είπαμε ότι είναι απλώς να μπουν τα στοιχεία,τί παπάτζες είναι αυτές;Αφού έχω ήδη 30μέρες από την  αρχική αγορά....τώρα θα κάνει χρέωση ή μετά το πέρας των 30ημερών;

For any recurring subscriptions, you understand and agree that we will save your payment information and authorize the recurring payment now, but will not charge you until after any game time has expired, subject to cancellation by you at any time. If you have no game time remaining, you will be billed upon clicking “I agree” and your purchase is final as we are providing you immediate access.

άντε να δούμε...μήπως να βάλω paypal να μπορώ να κάνω dispute αν γίνει τίποτα;

Game Time Remaining

You have 29 days of game time remaining.

Billing Date

You will be billed on May 27, 2014 for €12.99

τώρα μπορώ να το ακυρώσω και να συνεχίσουν οι 30μέρες;

Δημοσ.

Δουλευόμαστε;;;Θέλει να με χρεώσει ρε παιδιά;Δεν είπαμε ότι είναι απλώς να μπουν τα στοιχεία,τί παπάτζες είναι αυτές;Αφού έχω ήδη 30μέρες από την  αρχική αγορά....τώρα θα κάνει χρέωση ή μετά το πέρας των 30ημερών;

άντε να δούμε...μήπως να βάλω paypal να μπορώ να κάνω dispute αν γίνει τίποτα;

τώρα μπορώ να το ακυρώσω και να συνεχίσουν οι 30μέρες;

Εγώ χρησιμοποίησα paypal και δεν με έχει χρεώσει. Μερικοί που χρησιμοποιησαν συγκεκριμένες pre-paid κάρτες, τους χρεώσε 1 cent και το επέστρεψε αμέσως.

Γιατί πρέπει να κάνουν verification στις προπληρωμένες ότι πραγματικά ο αριθμός είναι πραγματικός. Πιστωτικές, debit και paypal, βασικά όσες κάρτες είναι με τραπεζικό λογαριασμό από πίσω, δεν είχαν πρόβλημα.

Και αυτό είναι διαδεδομένο, ιδίως στην Αγγλία, όταν πας σε εταιρίες που θα έχει μηνιαία αυτόματη χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος μου έστειλε μύνημα για να μπει στο guild την ώρα που είχα κλείσει τα πάντα (chat window κλπ) και πολεμούσα τον Molag Bal.

Όταν προσπάθησα να του μιλήσω ήταν off. Ρίξε μύνημα πάλι για να σε βάλω στο guild.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο απλός Khajiit, αφού έβγαλε την νύχτα στο κοντινό πανδοχείο, με την ανατολή του Ηλίου ξεκίνησε για το τελευταίο σκέλος της περιπέτειάς του.

Screenshot_20140427_080830_zps7213ac25.p

Πήγε στο αγαπημένο του σημείο, να απολαύσει τον καθαρό αέρα της θάλασσας.

Screenshot_20140427_080559_zps31c31dac.p

(μην το ανοίξετε αν δεν θέλετε να σας χαλάσω το quest)

Το Amulet of Kings είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Μέχρι και την εμφάνιση άλλαξε.

Screenshot_20140427_084733_zps76d0af5d.p

Αλλά ποτέ μην είστε arrogant ενάντια σε ένα απλό Khajiit όπως ο Molag Bal, ο οποίος τον άρπαξε και γέλαγε μαζί του.

"μικρέ θνητέ.......δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου...."

Screenshot_20140427_085505_zpsa19b3844.p

Ηθικό δίδαγμα : Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου σκάσει.

Screenshot_20140427_085527_zpseb76b5e9.p

....να βρεθείς στο αναγκαίο "ύψος" που απαιτεί η περίσταση.....

Screenshot_20140427_085601_zpsb90730c6.p

....και ταπεινομένος. ....

Screenshot_20140427_085916_zps7c2741a8.p

Με τα πολλά, ο απλός αυτός Khajiit, επιστρέφει πίσω στην Nirn και με απογοήτευση σκέφτεται "φτου μεσημέριασε κοίτα που έφτασε ο Ήλιος......"

Screenshot_20140427_091339_zps20278974.p

"γμτ και έρχεται καταιγίδα"

Screenshot_20140427_091527_zps9a14a9d9.p

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποίησα paypal και δεν με έχει χρεώσει. Μερικοί που χρησιμοποιησαν συγκεκριμένες pre-paid κάρτες, τους χρεώσε 1 cent και το επέστρεψε αμέσως.

Γιατί πρέπει να κάνουν verification στις προπληρωμένες ότι πραγματικά ο αριθμός είναι πραγματικός. Πιστωτικές, debit και paypal, βασικά όσες κάρτες είναι με τραπεζικό λογαριασμό από πίσω, δεν είχαν πρόβλημα.

Και αυτό είναι διαδεδομένο, ιδίως στην Αγγλία, όταν πας σε εταιρίες που θα έχει μηνιαία αυτόματη χρέωση.

ναι δεν λέω το ξέρω αυτό,έτσι ήμουν με μερικές συνδρομές όσο ήμουν αγγλία,απλώς νόμιζα ότι τώρα θα με βάλει να πληρώσω έξτρα χρόνο,αλλά νταξ τα βρήκα...

Σας έστειλα νομίζω για να γίνουμε φίλοι όχι στο guild.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...