Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν τραβάμε printscreen, πως αφαιρούνται οι μπάρες κλπ προκειμένου να τραβηχθεί καθαρή η photo όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις παραπάνω; 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα δεν χρησιμοποιώ κάποιο add-on. Δεν σημαδεύω κάποιον οργανισμό/παίκτη. Έχω φτιάξει tab στο chat window όπου μόνο /tell εμφανίζεται. Και το χρησιμοποιώ όταν κάνω quest ή εξερευνώ περιοχές.

Η μία φώτο είναι από first person view. Το οποίο χρησιμοποιώ ελάχιστα όμως (ενάντια σε κανένα καλό mob) μέχρι να βάλουν το FOV bar για να το ανεβάσω στο 90.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα πρώτα δεν χρησιμοποιώ κάποιο add-on. Δεν σημαδεύω κάποιον οργανισμό/παίκτη. Έχω φτιάξει tab στο chat window όπου μόνο /tell εμφανίζεται. Και το χρησιμοποιώ όταν κάνω quest ή εξερευνώ περιοχές.

Η μία φώτο είναι από first person view. Το οποίο χρησιμοποιώ ελάχιστα όμως (ενάντια σε κανένα καλό mob) μέχρι να βάλουν το FOV bar για να το ανεβάσω στο 90.

Πρόσεχε με το Mod του FOV γιατί έχουν αρχίσει και κάνουν ban κόσμο, εγώ προσωπικά παίζω μόνο με το απίστευτα καθαρό UI του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Πρόσεχε με το Mod του FOV γιατί έχουν αρχίσει και κάνουν ban κόσμο, εγώ προσωπικά παίζω μόνο με το απίστευτα καθαρό UI του παιχνιδιού.

Δεν χρησιμοποιώ mods. :)

Το UI του παιχνιδιού είναι όντως καθαρό, και απολαμβάνεις ακόμα και τις μάχες. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι πάνω από μία μπάρα, να δεις πόσα hp έχεις ακόμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και Heavy Armour/Shield έχει πάει στο 50, και έχανα τα xp άχρηστα, έβαλα ένα πλήρες σετ medium armour για να ανεβάσω levels και skills. Άλλωστε στο Reapers March @ level 46+ τα περισσότερα quest είναι γκρι, και τα mobs μέχρι level 43.

Παράλληλα πήρα το Piercing Javelin από Aedric Spear και Solar Flare από Dawn Wrath skill lines.

Και άφησα την ασπίδα στο qbar 2 ενώ έβαλα δεύτερο όπλο στην qbar 1 και Blood Craze.

Επειδή δεν έχω υλικά για level 46+ medium, πήγα να φτιάξω μία level 44. ΟΚ εκεί βρήκα το bug ότι δεν μπορείς να φτιάξεις level 44 Thick Leather Jack, ενώ μπορεί κανονικά όλα τα άλλα κομμάτια. Έκανα report και συνέχισα με ένα Level 42.

Γιατί γράφω τα παραπάνω. Ελπίζω να θυμάστε που έβριζα έναν Γερμανό πριν μερικές μέρες. Που επέμενε στο level 45 αυτός να κάνει tank τον Blackheart με 700hp και 740 AC? Level 44 medium, με level 42 Jack (θώρακας), δίνει 996 AC χωρίς κανένα passive. Άρα ο τύπος δεν είχε ουτε καν πανοπλία.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ mods. :)

Το UI του παιχνιδιού είναι όντως καθαρό, και απολαμβάνεις ακόμα και τις μάχες. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι πάνω από μία μπάρα, να δεις πόσα hp έχεις ακόμα :)

Εχθές μέχρι και τις 4 το πρωί έλιωσα στα Dungeons...ειλικρινά δεν έχω απολαύσει έτσι ΜΜΟ ύστερα από DAOC, Conan...είναι απλά αριστούργημα.

• Like 1
Δημοσ.

ξεκίνησα και εγώ χθες, σαφώς καλύτερες εντυπώσεις από αυτές που μου είχε αφήσει στην beta ,μένει να δω πως θα είναι μετά από μερικές μέρες ενασχόλησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...