Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη RAM?

JohNy_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρεξε το .exe, θα σου δημιουργησει 3 αρχεια. Ενα απο αυτα ειναι το FLASHxxx.EXE. Τρεξτο. Μεσα στο προγραμμα να προσεξεις λιγο να του πεις που ειναι το αλλο αρχειο που δημιουργήθηκε (7n400l.f11). Αστο να κανει τη δουλεια του και μετα restart και μπες στις ρυθμισεις του BIOS. Κανε "Load Optimize Defaults ", και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

thnx a lot

και κατι τελευταιο (μαλλον γινομαι κουραστικος....) ποιες ειναι οι καλυτερες CPU και GPU που μπορω να του βαλω πανω (και να κυκλοφορουν εγχορια)?

Δημοσ.

Δε κουραζεις κανεναν φιλε, γι'αυτο ειναι το φορουμ εδω. Η μητρικη παιρνει Athlon XP Socket A. Σε μαγαζι δυσκολο να βρεις γιατι δε κυκλοφορουν εδω και 3-4 χρονια. Κοιτα σε καμια αγγελια για μεταχειρισμενο και στο eBay παιζουν άπειροι. Καρτα γραφικων παιρνει AGP 8x που ευτυχως κυκλοφορουν ακομα και ειναι στα 35-90 ευρω απο οτι βλεπω στα γνωστα μαγαζια online και πιο λιγα απο eBay.

Δημοσ.

Σε τόσο παλιό pc δεν αξίζει συνήθως η αναβάθμιση (με εξαίρεση τις μνήμες).

Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο cpu-vga στις αγγελίες του ινσομνια με λίγα χρήματα χτύπα τα αλλιώς δεν αξίζει να τα πάρεις καινούργια γιατί σήμερα οι agp είναι πιο ακριβές απο τις pci-express.

Πες μας όμως και τι ακριβώς έχεις τώρα σε cpu-vga.

Δημοσ.

Φιλε, To Plug 'n' Play είναι συσκευές που μώλις τις βάλεις απο μόνες τούς κάνουν εγκατάσταση, καί υστερα κάνουν την δουλειά τους.

Μερικές χρειάζωνται Windows Update.

ΠΧ το δικό μου χείριστίριο logitec.

Μώλις το βαζείς κανεί τα παραπάνω.

Δημοσ.
Σε τόσο παλιό pc δεν αξίζει συνήθως η αναβάθμιση (με εξαίρεση τις μνήμες).

Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο cpu-vga στις αγγελίες του ινσομνια με λίγα χρήματα χτύπα τα αλλιώς δεν αξίζει να τα πάρεις καινούργια γιατί σήμερα οι agp είναι πιο ακριβές απο τις pci-express.

Πες μας όμως και τι ακριβώς έχεις τώρα σε cpu-vga.

μα δεν συζηταω για μεγαλα ποσα βεβαια. λιγα πραγματα για να τρεχει λιγο καλυτερα. οσο για τα τωρινα εχω εναν athlon στα 1,1Ghz (μπορει και λιγο παραπανω δε θυμαμαι) και μια radeon 9250.

Δημοσ.
θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα....

και τι ειδους διαφορετικα χαρακτηριστικα να εχουν?

Αν η μητρική έχει 4 slots, καλύτερα να αφήσεις και τις παλιές μνήμες πάνω.

Με 1.5GB σε single channel θα πηγαίνει πιο γρήγορα απ'ότι με 1GB dual channel.

Πρόσεχε μόνο τι μνήμες θα του βάλεις. SDRAM, DDR ή DDR2; Συνηθισμένο DIMM ή SO-DIMM (για φορητούς);

Δημοσ.
μα δεν συζηταω για μεγαλα ποσα βεβαια. λιγα πραγματα για να τρεχει λιγο καλυτερα. οσο για τα τωρινα εχω εναν athlon στα 1,1Ghz (μπορει και λιγο παραπανω δε θυμαμαι) και μια radeon 9250.

Απ'οτι βλέπω στο σαιτ της Gigabyte η μητρική σου μπορεί να δεχτεί μέχρι και τον AMD 3200+(2.2GHZ) (socket A).

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις καινούργιο επεξεργαστη socket a, αλλά και παλιό ακόμη θα δυσκολευτείς. Κάνε μια αναζήτηση στις αγγελίες για socket a και κάρτα agp, ίσως να βρεις κάτι.

Κατά την γνώμη μου, δεν αξίζεις να δώσεις πάνω από 50 ευρώ και για τα δυο μαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...