Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη RAM?

JohNy_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω ram σε ενα παλιο pc που εχω σπιτι (το "οικογενειακο") και επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο πραγμα εχω μια πολυ βασικη και αρκετα nooby μαλλον ερωτηση. ειναι plug n' play? η μηπως χρειαζεται κανενος ειδους drivers? εννοω απλα τη βαζω και προχωραω η χρειαζεται καμια ιδιετερη διαδικασια εγκαταστασης?

Δημοσ.
θελω να αλλαξω ram σε ενα παλιο pc που εχω σπιτι (το "οικογενειακο") και επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο πραγμα εχω μια πολυ βασικη και αρκετα nooby μαλλον ερωτηση. ειναι plug n' play? η μηπως χρειαζεται κανενος ειδους drivers? εννοω απλα τη βαζω και προχωραω η χρειαζεται καμια ιδιετερη διαδικασια εγκαταστασης?

δεν λες τι ακριβως θελεις να κανεις; Γιατι μπορει και να μη γινεται

Δημοσ.

θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα....

και τι ειδους διαφορετικα χαρακτηριστικα να εχουν?

Δημοσ.
θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα....

ποιες ακριβως RAM εχεις τωρα και ποιες εχεις σκοπο να αγορασεις. To πιο πιθανο ειναι οι RAM σου να ειναι DDR αν οχι παλιοτερες. Δεν μπορεις δηλαδη να βαλεις οποιεσδηποτε

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις το μοντέλο της μητρικής σου και τις RAM που σκέφτεσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Να βάλεις το τελευταίο bios που είχε βγει για την μητρική - για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες ασυμβατότητας, μπορεί να μην είναι και απαραίτητο βέβαια...

Δημοσ.

Πες μας ποιο μοντελο ειναι ακριβώς και θα σου πουμε ποιο να κατεβάσεις. Θα το λεει τυπωμενο πανω στη μητρικη, ειτε σε καποιο manual αν εχεις. Υποψιάζομαι εχεις κάποια GA-7VAXxx?? Εναλλακτικα πηγαινε εδω και ψαξου μονος σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...