JohNy_GR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 θελω να αλλαξω ram σε ενα παλιο pc που εχω σπιτι (το "οικογενειακο") και επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο πραγμα εχω μια πολυ βασικη και αρκετα nooby μαλλον ερωτηση. ειναι plug n' play? η μηπως χρειαζεται κανενος ειδους drivers? εννοω απλα τη βαζω και προχωραω η χρειαζεται καμια ιδιετερη διαδικασια εγκαταστασης?
d3m0n Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Βγάζεις τις παλιές,βάζεις τις καινούργιες,τόσο απλό καμία ρύθμιση καμία εγκατάσταση...
p_under Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 θα πρεπει να τις ρυθμισεις αν εχουν διαφορετικα χαρακτηριστηκα.
disqualified Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 θελω να αλλαξω ram σε ενα παλιο pc που εχω σπιτι (το "οικογενειακο") και επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο πραγμα εχω μια πολυ βασικη και αρκετα nooby μαλλον ερωτηση. ειναι plug n' play? η μηπως χρειαζεται κανενος ειδους drivers? εννοω απλα τη βαζω και προχωραω η χρειαζεται καμια ιδιετερη διαδικασια εγκαταστασης? δεν λες τι ακριβως θελεις να κανεις; Γιατι μπορει και να μη γινεται
JohNy_GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα.... και τι ειδους διαφορετικα χαρακτηριστικα να εχουν?
disqualified Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα.... και τι ειδους διαφορετικα χαρακτηριστικα να εχουν? ποιες ακριβως RAM εχεις τωρα και ποιες εχεις σκοπο να αγορασεις. To πιο πιθανο ειναι οι RAM σου να ειναι DDR αν οχι παλιοτερες. Δεν μπορεις δηλαδη να βαλεις οποιεσδηποτε
mihachris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 θελω να πεταξω τις παλιες που ειναι 2χ256 και να βαλω 2 καινουργιες (2χ512). δεν ειναι καμια σπουδαια αναβαθμιση αλλα εφοσον εκει καθονται ο πατερας η μανα και ο αδερφος μου λεω κατι να του κανω για να πηγαινει λιγο καλυτερα.... και τι ειδους διαφορετικα χαρακτηριστικα να εχουν? Πρέπει να μας πεις το μοντέλο της μητρικής σου και τις RAM που σκέφτεσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 512MB -> 1GB είναι μέρα με την νύχτα, να το κάνεις, απλά σιγουρέψου για συμβατότητες όπως λένε και τα παιδιά
JohNy_GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 η μητρικη μου ειναι μια gigabyte K7 Triton που υποστυρηζει DDR400+. και σκοπευω να βαλω αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554588
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει πρέπει να είσαι, κάνε πριν ένα bios update though
Risky Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά είναι, προχώρα. η μητρικη μου ειναι μια gigabyte K7 Triton που υποστυρηζει DDR400+. και σκοπευω να βαλω αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554588
JohNy_GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει πρέπει να είσαι, κάνε πριν ένα bios update though do what? /10 χαρακτηρες
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Να βάλεις το τελευταίο bios που είχε βγει για την μητρική - για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες ασυμβατότητας, μπορεί να μην είναι και απαραίτητο βέβαια...
Crizzt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πες μας ποιο μοντελο ειναι ακριβώς και θα σου πουμε ποιο να κατεβάσεις. Θα το λεει τυπωμενο πανω στη μητρικη, ειτε σε καποιο manual αν εχεις. Υποψιάζομαι εχεις κάποια GA-7VAXxx?? Εναλλακτικα πηγαινε εδω και ψαξου μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.