Προς το περιεχόμενο

Επιλογη κινητού!

panakart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,σκεφτομαι να παρω ενα νεο κινητακι και θα ηθελα την βοηθεια σας..Θελω ενα κινητο γυρω στα 200 ευρω που να διαθετη wifi και να εχει μια καλη ανταποκριση οθονης...

Σκεφτομαι το LG GT 505 ..θα ήθελα να μου πειτε την γνωμη σας και αν εχεται να μου προτεινετε κατι αλλο ... Ευχαριστω!!

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα παρεις το sony ericsson το aino ειναι πολυ καλο κινητο...............αυτο πρεπει να εχει γυρω στα 400 με 450 ευρω αλλα ειναι καλο κινητο......δες το:http://www.myphone.gr/devices/preview-408.html

Δημοσ.

Φίλε μου, υπάρχουν τα κινητά, αλλά υπάρχουν κ τα iPhone. Άμα δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το iPhone μην το πάρεις.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

πριν λιγες μέρες πήρα το lg500 τσάμπα με αναβάθμιση, κάνει γύρω στα 200 ευρώ, με έχει εντυπωσιάσει προσωπικά, αλλά δεν είχα και ποτέ μανία με κινητά και ιστορίες. έχει και wifi το οποίο όμως δεν έχω αξιωθεί να δοκιμάσω ακόμα. βολεύει πολύ πάντως το QWERTY πληκτρολόγιο στα μηνύματα!

Δημοσ.
εγω θα σου προτεινα παρεις το sony ericsson το aino ειναι πολυ καλο κινητο...............αυτο πρεπει να εχει γυρω στα 400 με 450 ευρω αλλα ειναι καλο κινητο......δες το:http://www.myphone.gr/devices/preview-408.html

Ρε φιλε το παιδι λεει μεχρι 200 ευρω,ασε που το aino ΔΕΝ ειναι κινητο εξ ολοκληρου αφης,αλλα μονο στις multimedia δυνατοτητες του.καμια σχεση λοιπον.

Στο θεμα μας τωρα,το LG που προτεινες ειναι αρκετα καλο,αν μπορεις να διαθεσεις καμια 20-30 ευρω παραπανω θα προτεινα ΝΟΚΙΑ 5800..

Δημοσ.

Το LG GT 505 ειναι πολυ καλο τηλεφωνακι σχεδον απο ολες της αποψεις, προσωπικα αυτο εχω αυτη την περιοδο και ειμαι πληρως ευχαριστημενος.Δεν θα το μετανοιωσεις.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Επειδη είμαι καινουργιος, δεν ηξερα που αλλου να το ρωτησω αυτο. Θελω να πουλησω το κινητο μου, ένα καινουργιο Nokia N900, το πηρα πριν μια εβδομαδα. Ειμαι φοιτητης και χρειαζομαι τα χρηματα. Εχει κανενας καμια ιδεα που μπορω να το πουλησω??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

στο τμημα με τις αγγελιες του ινσομνια... οσο για το gt 505.. αυτο εχω και το πηρα πριν 3 μηνες...

ιδιο σχεδον (και στα ιδια λεφτα) με το 5800 της Νοκια... μονο που η νοκια πλεον δινει δωρεαν το προγραμμα πλοηγησης (ευχαριστη εκπληξη της προηγουμενης βδομαδας) πραγμα που δεν κανει και η LG και το σχεφτομαι να το ανταλλαξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...