localy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εχω αυτην την μητρικη που εχει χιλιαρι δυκτυο πανω και την εχω συνδεση πανω σε ενα switch 1000ari με καλωδιο cat5e και μου γραφει οτι ειναι συνδεδεμενο στα 100 mbit ενω εχει 1gbit .αλλαξα καλωδιο και εβαλα cat6 παλι τα ιδια.ενω αν το συνδεσω με ενα αλλο pc με καλωδιο crossover παιζει στα 1 gbit κανονικα.τη να φταιει????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασε να συνδεσεις και το αλλο PC στο 1000ρι switch με Cat5e ή 6 καλωδιο και να κανεις μια απευθειας μεταφορα αρχειου. Αν πιασει πανω απο 12MB/s τοτε παιζει σε 1000ρι mode κι ας λεει 100... Παντως απιθανο το προβλημα σου. Εχω 1000ρι δικτυο στο σπιτι, αναμεικτο με σκελη 100ριου, και παιζουν ολα οπως πρεπει απο μονα τους.
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ...στα properties του NIC, πηγαίνεις properties -> speed & dublex και βάζεις χειροκίνητα την ταχύτητα, any improvement;
localy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ...στα properties του NIC, πηγαίνεις properties -> speed & dublex και βάζεις χειροκίνητα την ταχύτητα, any improvement; το switcaki ειναι χιλιαρι και αυτο και ειναι ολα στο autonegotiation το speed και στατικη ιπ εχω δωσει και παλει τα ιδια.ενω αν συνδεσω αυτο το pc με ενα αλλο pc με crossover παιζει στα 1000.δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. κανεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.