million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32508.action το εχει κανεις? με ενδιαφερει αν ειναι βολικο σε καθημερινες απλες λειτουργιες διαρκεια μπαταριας καλη ακουστικη δυνατο μεγαφωνακι
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Χμ, έχεις δουλέψει γενικά με φθηνές αντιστατικές touch screen κινητά;
million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 οχι δλδ που ειναι το προβλημα?
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ε, δεν "ακούνε" καλά στις εντολές συνήθως, αν είσαι και λίγο νευρικός θα το καταλήξεις σάκο του μποξ. Πήγαινε σε ένα μαγαζί που μπορεί να πετύχεις ανοιχτό sample και δούλεψέ το λίγο πριν το πάρεις. (μη χαϊδέψεις κάνα iphone μετά, θα πάθεις πολιτισμικό σοκ).
Hackbob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου εγώ το πέτυχα σε ένα μαγαζί ανοιχτό και το δοκίμασα και έχει πολύ κακό touch απλό βέβαια και εύκολο στην χρήση αλλά εγώ πρωσοπικα θα σου προτιμά να πάρεις lg kp500 που είναι σαφώς καλύτερο και πιο σίγουρο από το 541 αν μπορείς βέβαια να διαθέσεις 60ευρω παραπάνω.... Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
million_voices Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 βασικα αναβαθμιση ειχα και δεν αξιζει να το ψαξω οποτε το πηρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.