Προς το περιεχόμενο

Καποιος επαγγελματιας

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σε ολους...Αν καποιος ειναι επαγγελματιας στο θεμα της δημιουργιας μιας ιστοσελιδας ή ακομα να μην ειναι επαγγελματιας και να γνωριζει πολλα πραγματα και εχει διαθεση για να βοηθησει καποιο σχετικα αρχαριο ..να μου το γραψει εδω για να επηκοινωνισουμε και μεσω msn ...παιδια παρακαλω πολυ χρειαζομαι βοηθεια και για αυτο δεν θελω να συζητω απο το φορουμ..

Ευχαρηστω εκ των προτερων ελπιζω να βρεθει καποιος με ορξη να με βοηθησει

• Moderators
Δημοσ.
...παιδια παρακαλω πολυ χρειαζομαι βοηθεια και για αυτο δεν θελω να συζητω απο το φορουμ..

Νο offence,αλλα γι αυτο υπαρχει το καθε forum.

Δημοσ.
κατσε μισό για να καταλάβω. αυτό είναι αγγελία τώρα;;;

(δε βαριέσαι, τι ψάχνω τώρα...)

οχι φιλε δεν ειναι αγγελια απλα καποιο να με βοηθησει να φτιαξω το σιτε μου ζητω και και προτιμω να μιλαμε ιδιετερως kai live παρα στο φορουμ που θα γινετε παντζουρλισμος

Δημοσ.

panathas1908 δύσκολο πιστεύω αυτό που ζητάς ο καθένας έχει να ασχοληθεί με τα δικά του θέματα και δεν μπορεί να τα αφήσει όλα αυτά και να ασχοληθεί με το δικό σου θέμα και τσάμπα κιόλας :)

Άμα θέλεις να κάνουμε κάτι μαζί μέσω Paypal μπορείς να μου στείλεις ένα Pm

Φιλικά πάντα..

Δημοσ.
panathas1908 δύσκολο πιστεύω αυτό που ζητάς ο καθένας έχει να ασχοληθεί με τα δικά του θέματα και δεν μπορεί να τα αφήσει όλα αυτά και να ασχοληθεί με το δικό σου θέμα και τσάμπα κιόλας :)

Άμα θέλεις να κάνουμε κάτι μαζί μέσω Paypal μπορείς να μου στείλεις ένα Pm

Φιλικά πάντα..

το θεμα ειναι οτι εγω δεν διατιθεμαι να πληρωσω αδερφε!!!μου εστειλαν καποια παιδια οκ θα τα κανονισουμε...ευχαρηστω φιλε :-)

Δημοσ.

Γράψε εδώ ότι πρόβλημα έχεις ή ότι θέλεις να ρωτήσεις. Κάποιος θα το διαβάσει και θα απαντήσει στο θέμα και κάποιοι άλλοι θα μάθουν.

Δημοσ.
Γράψε εδώ ότι πρόβλημα έχεις ή ότι θέλεις να ρωτήσεις. Κάποιος θα το διαβάσει και θα απαντήσει στο θέμα και κάποιοι άλλοι θα μάθουν.

φιλε αυτο το εκανα και παλιοτερα αλλα δεν βγηκα απο μεσα ετσι ζητω απο καποιο να συνομιλουμε live και να με οδηγα και τετοια..τεσπα εχουν προσφερθει καποια παιδια ευτιχως και μιλαμε!!!ευχαρηστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...