serbabis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά Έχω το Router της Vivodi (Thomson 780(i) WL) που δίνει μαζί με το Cable Tv Το πρόβλημά μου είναι το εξής: όταν έχω ανοιχτό το wireless τρώω όλη την ώρα dissconect και κάνει μετά απο λίγο reconect. έβαλα καλώδιο και μόλις συνδέομαι με το laptop wireless πάλι τρώω disconects. Το τι συμβαίνει γνωρίζει κάποιος?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πηγαινε το για αλλαγη. Εμενα δεν κανει disconnects, κατι το πιανει ωρες ωρες και ακουγεται το ρελε του ασυρματου να πεφτει και ΚΛΕΙΝΕΙ ολοκληρο και ξανα-αναβει μονο του... Κριμα γιατι ειναι καλο Routerάκι αυτο.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πηγαινε το για αλλαγη. Εμενα δεν κανει disconnects, κατι το πιανει ωρες ωρες και ακουγεται το ρελε του ασυρματου να πεφτει και ΚΛΕΙΝΕΙ ολοκληρο και ξανα-αναβει μονο του... Κριμα γιατι ειναι καλο Routerάκι αυτο. και το 585 το κανει αυτο οταν το ζοριζεις στο wireless.απλα με νεο firmware ειδα να πηγαινει καλυτερα. Καλησπέρα παιδιά Έχω το Router της Vivodi (Thomson 780(i) WL) που δίνει μαζί με το Cable Tv Το πρόβλημά μου είναι το εξής: όταν έχω ανοιχτό το wireless τρώω όλη την ώρα dissconect και κάνει μετά απο λίγο reconect. έβαλα καλώδιο και μόλις συνδέομαι με το laptop wireless πάλι τρώω disconects. Το τι συμβαίνει γνωρίζει κάποιος? disconect απο το νετ?σβηνει καποιο λαμπακι?disconect απο το wireless? τι απο ολα?κανει reboot το ρουτερ?
serbabis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 και το 585 το κανει αυτο οταν το ζοριζεις στο wireless.απλα με νεο firmware ειδα να πηγαινει καλυτερα. disconect απο το νετ?σβηνει καποιο λαμπακι?disconect απο το wireless? τι απο ολα?κανει reboot το ρουτερ? Αυτό που μου κάνει είναι κάτι σαν ρελεδάκια και χάνει το lan και το wireless σαν να ξεσυγχρονίζεται... Δεν ξέρω τι είναι αυτό πάντως είναι πολλύ εκνευριστικό γιατί σε πετάει σε τυχαίες στιγμές... έχει καμια ρύθμιση? firmware που βρίσκω? αν του περάσω και νούριο θα χάσει τις ρυθμίσεις τις Vivodi? Tnx προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ρυθμιση δεν εχει.αν το router ειναι κλειδωμενο δεν θα σε αφησει να πειραξεις ρυθμισεις ουτε να κανεις firmware update.το κλειδωνουν συνηθως οταν υπαρχει voip η iptv στην μεση.και οχι δεν χανει ρυθμισεις με firmware update.τα βρισκεις χυμα στο νετ διοτι η thomson τα δινει μονο σε μεταπωλητες οχι σε κοινο οποτε ψαχνωντας.
serbabis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 κανά guide πως να κάνω firmware update?
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 στην ουσια κατεβαζεις εφαρμογη και απο εκειμεσα τρεχεις το firmware update.δεν γινεται μεσα απο το μενου
serbabis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δέν ξέρω αν βρήκα την λύση αλλά προς το παρόν σταμάτησαν τα προβλήματα. Απλά απενεργοποίησα το Parental control και ψιλο έστρωσε... Τώρα η χρήση θα δείξει κατα πόσο βρήκα την λύση.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 μην μου πεις οτι το ειχε ενεργοποιηση η vivodi???απορω γιατι ηταν on.αχρηστη η χρηση του
tasoulis.ae Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 και το 585 το κανει αυτο οταν το ζοριζεις στο wireless.απλα με νεο firmware ειδα να πηγαινει καλυτερα. disconect απο το νετ?σβηνει καποιο λαμπακι?disconect απο το wireless? τι απο ολα?κανει reboot το ρουτερ? Αγαπητέ, το νέο firmware για το 585 που κατάφερες να το βρεις; Σε ποιο 585 αναφέρεσαι; Στο 585, 585i, 585v6 ή στο 585v7 ; Ρωτάω διότι η τελευταία γνωστή αναβάθμιση του 585 έγινε τον Ιανουάριο του 2007 με την έκδοση 5.4.0.14 από το διεθνές αρχείο 585i_540Β.bin – Εάν έχεις κάποια αναβάθμιση νεώτερη από του 2007, θα με ενδιέφερε πολύ να μου έστελνες κάποιο σύνδεσμο για την καταβίβαση του αρχείου. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων, Τάσος
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 για το 585v7 μιλαω και ειναι ενα νεο firmware κλασικα γερμανικο αλλα εχει και αγγλικα και δεν μου κανει το παραμικρο.το εχουμε συζητησει σε καποιο αλλο τοπικ.αν το θες να το σηκωσω καπου.πρεπει να το εχω ακομα. cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin αυτο ειναι σαν ονομασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.