outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα στο forum..έχω ένα κινητό nokia 5200 και ένα lg cookie κάτι(ξέρετε αυτό το φτηνιάρικο)..υπάρχει bluetooth που να μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με τις 2 συσκευές ταυτόχρονα και να μπορώ να αλλάζω τη γραμμή αν ενώ μιλάω στο ένα κινητό χτυπήσει το άλλο??αν ναι προτείνετε κάτι γιατί είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα...επίσης θα προτιμούσα να μη δώσω πάνω απο 50 ευρά..ευχαριστώ ---------- Προσθήκη 21-01-2010 στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-01-2010 στις 19:27 ---------- δε γνωρίζει κανείς?
Rubin074 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Χμχμχμμ... Αυτό που ζητάς νομίζω ότι δεν γίνεται. Κάθε Bluetooth περιφερειακό, το συγχρονίζεις με το κινητό πριν το χρησιμοποιήσεις, οπότε για να σκαντζάρεις από τη μία συσκευή στην άλλη θα πρέπει να ξεσυγχρονίσεις το αξεσουάρ από την πρώτη και να το συγχρονίσεις με τη δεύτερη, κοινώς ζήσε Μάη μου...
outlaw star Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Χμχμχμμ... Αυτό που ζητάς νομίζω ότι δεν γίνεται. Κάθε Bluetooth περιφερειακό, το συγχρονίζεις με το κινητό πριν το χρησιμοποιήσεις, οπότε για να σκαντζάρεις από τη μία συσκευή στην άλλη θα πρέπει να ξεσυγχρονίσεις το αξεσουάρ από την πρώτη και να το συγχρονίσεις με τη δεύτερη, κοινώς ζήσε Μάη μου... και όμως τελικά υπάρχει..πήγα μια βόλτα απο mediamarkt και βρήκα..έχει ένα της samsung και ένα της i-tech...το δεύτερο κοστίζει 40 ευρώ και μου είπαν ότι έχει lifetime εγγύηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.