DaKaR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια! εχω ενα τεράστιο προβλημα κ ελπιζω να μου δοσετε τα φωτα σας!!! Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης: Εχω υπο την κατοχή μου ενα λαπτοπ με αυτα τα χαρακτιριστικα Toshiba satellite L500D-15m Amd x2 στα 2,10ghz τελος παντον τα πηδάω αυτα κ παω στο ψητο! καρτα γραφικων Ati Radeon HD 3200 στα 256mb εως 1408mb!! κ πηρα την αποφαση σημερα μιας που εβαλα κ 1 ακομα μνημη (2gb δλδ συνολο εχω 4gb) να ανεβασω κ την καρτα! αλλα οταν μπαινω στο bios δεν εχει πουθενα επιλογη για να ανεβασω την καρτα γραφικων:shock: μηπως ειμαι τυφλος ρε παιδια? σας παρακαλω περιμενω της συμβουλες σας! κ sry για το σκοτωμα την ελλινικης μας διαλεκτος αλλα ειμαι πολυ βιαστικος κ τραβαω τα μαλλια μου αυτη τη στιγμη:cry:
EddieObscurant Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Tι εννοείς να ανεβάσεις την κάρτα? Αν εννοείς να κάνεις overclocking, δεν νομίζω να βρεις τέτοια επιλογή στο bios. Δοκίμασε με rivatuner, ή με το amd overclocking tool. Δεν είναι ξεχωριστή κάρτα γραφικών αλλά είναι ενσωματωμένη στο chip. Aν εννοείς να ανεβάσεις τη μνήμη. Αυτό γίνεται συνήθως αυτόματα. Ανάλογα με το πόση μνήμη χρειάζεται την παίρνει απο την ram. Aν δεν κάνω λάθος , δεν έχει καθόλου δικιά της μνήμη και ότι χρειάζεται το παίρνει απο τη ram. Mην περιμένεις να δεις ουσιαστικές διαφορές.
moldovan20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι και ότι καλύτερο το oc στα laptop .
chiderboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εχω ενα τεράστιο προβλημα αλλα ειμαι πολυ βιαστικος κ τραβαω τα μαλλια μου αυτη τη στιγμη:cry: :-) Καταλαβαινούμε όλοι το δράμα που ζείς αλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις Και μην πειράξεις τη μνήμη της καρτάς γιατί δε θα δείς καμια αλλαγή. Ηδη τα 256ΜΒ είναι παρα πολλά για την HD3200. Τσάμπα την εξτρα μνήμη που θα χαθεί Πάντως η μνήμη του chipset γραφικών ή έπρεπε να αυξάνεται αυτόματα ανάλογα την RAM που διαθέτεις, ή ορίζεται μέσα απο το BIOS ή δεσμευεται δυναμικά όταν τη χρειαστείς. Κοίτα μηπως ανήκεις στην τρίτη περίπτωση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Οντως η μνημη αυξανεται αυτοματα οταν δεν υπαρχει επιλογη. Εγω με την HD3200 παντως, σε 1920X1200 με 128ΜΒ ειχα σπασιματα στο Windows Glass Aero, ενω με 256 δεν εχω. Επισης το DXVA λειτουργει καλυτερα.
DaKaR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Xmmm τα w7 me glass Aero τρεχουν μια χαρα δεν εχω παραπονο σε αυτο! Αυριο θα εχω στα χερια μου ακομα μια 2gb ram για το λαπτοπι μου! δλδ με το που την βαλω το chipset θα δωσει εντολη να ανεβασει την μνημη τις HD3200? EddieObscurant σ ευχαριστω αλλα δεν σκεφτομαι για oc ! κ σας ευχαριστω ολους για της απαντισεις σας παιδια! chiderboy η τριτη περιπτοση ποια ειναι??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Xmmm τα w7 me glass Aero τρεχουν μια χαρα δεν εχω παραπονο σε αυτο! Αν ετρεχες σε αναλυση 1920X1200 πολυ αμφιβαλλω... chiderboy η τριτη περιπτοση ποια ειναι?? Ξαναδες το ποστ του: :-) Καταλαβαινούμε όλοι το δράμα που ζείς αλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις Και μην πειράξεις τη μνήμη της καρτάς γιατί δε θα δείς καμια αλλαγή. Ηδη τα 256ΜΒ είναι παρα πολλά για την HD3200. Τσάμπα την εξτρα μνήμη που θα χαθεί Πάντως η μνήμη του chipset γραφικών ή έπρεπε να αυξάνεται αυτόματα ανάλογα την RAM που διαθέτεις, ή ορίζεται μέσα απο το BIOS ή δεσμευεται δυναμικά όταν τη χρειαστείς. Κοίτα μηπως ανήκεις στην τρίτη περίπτωση
xris2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 γεια σας έχω μια ερώτηση μήπως θα μπορούσα να βάλλω έχτρα κάρτα γραφικών σε αυτό το λαπτοπ ? η έστω να κάνω κάτι μπας και γίνει καλύτερο έχω (3 γιγα ραμ ) σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα