Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν συμφωνείς δεν χρειάζεται να γίνεσαι αγενής.

Μπορείς να το πεις πιο ευγενικά...

Τεσπά εγώ θα πω προς τον κ.γιαννη καλά κάνετε και ασχολείστε.ολες οι μεγάλες εφευρέσεις και δημιουργίες στην αρχή όλοι τις κορόιδευαν και και γελαγαν.αλλα πάντα κάτι καλό έβγαινε από αυτό.

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Φίλε μου αν δεν συμφωνείς δεν χρειάζεται να γίνεσαι αγενής.

Μπορείς να το πεις πιο ευγενικά...

Τεσπά εγώ θα πω προς τον κ.γιαννη καλά κάνετε και ασχολείστε.ολες οι μεγάλες εφευρέσεις και δημιουργίες στην αρχή όλοι τις κορόιδευαν και και γελαγαν.αλλα πάντα κάτι καλό έβγαινε από αυτό.

Εχουμε ξεπερασει τις ευγενιες προ πολλου ο κυρ Γιαννης κι εγω. Ο διαλογος κρατα καιρο δηλαδη.

Οσο για τις εφευρεσεις και τις δημιουργιες, η συγκεκριμενη ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ουτε στην αρχη ειναι, ουτε και κανεις την κοροιδεψε αλλα ουτε και στην φαση της αρχικης προτασης και εισαγωγης βρισκεται. Αν το ψαξεις δηλαδη λιγακι, απλη ερευνα στο google, θα διαπιστωσεις πως ο μπαρμπα Γιαννης τη σημερον ημερα δεν ζητα τιποτε λιγοτερο απο λεφτακια ετσι ωστε να μπορεσει να υποστηριξει την ιδεα και βασικα την εμμονη  του. Για κατι που ενω αρχικα φαινεται θεμιτο και σωστο, αλλα που ομως ειναι εξαιρετικα επικινδυνο μιας και ερχεται σε πληρη αντιθεση με τους ελληνικου νομους και τους αντισεισμικους κανονισμους. Διακινδυνευονται με λιγα λογια οχι απλα χαμενα χρηματα αλλα ακομα και ζωες, με υποβαθρο μερικα βιντεακια στο youtube και μερικες πληρωμενες διαφημιστικες καταχωρησεις σε καποια περιοδικα μηδενικου επιστημονικου κυρους.

Πολυ σοβαρα πραματα δηλαδη και με ρισκα που αφορουν ζωες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 29gk είπε

Εχουμε ξεπερασει τις ευγενιες προ πολλου ο κυρ Γιαννης κι εγω. Ο διαλογος κρατα καιρο δηλαδη.

Οσο για τις εφευρεσεις και τις δημιουργιες, η συγκεκριμενη ΕΦΕΥΡΕΣΗ, ουτε στην αρχη ειναι, ουτε και κανεις την κοροιδεψε αλλα ουτε και στην φαση της αρχικης προτασης και εισαγωγης βρισκεται. Αν το ψαξεις δηλαδη λιγακι, απλη ερευνα στο google, θα διαπιστωσεις πως ο μπαρμπα Γιαννης τη σημερον ημερα δεν ζητα τιποτε λιγοτερο απο λεφτακια ετσι ωστε να μπορεσει να υποστηριξει την ιδεα και βασικα την εμμονη  του. Για κατι που ενω αρχικα φαινεται θεμιτο και σωστο, αλλα που ομως ειναι εξαιρετικα επικινδυνο μιας και ερχεται σε πληρη αντιθεση με τους ελληνικου νομους και τους αντισεισμικους κανονισμους. Διακινδυνευονται με λιγα λογια οχι απλα χαμενα χρηματα αλλα ακομα και ζωες, με υποβαθρο μερικα βιντεακια στο youtube και μερικες πληρωμενες διαφημιστικες καταχωρησεις σε καποια περιοδικα μηδενικου επιστημονικου κυρους.

Πολυ σοβαρα πραματα δηλαδη και με ρισκα που αφορουν ζωες.

Δεν γνώριζα ότι έχετε παρελθόν.

Πάντως αν ο κ.γιαννης ζητάει λεφτά και αν οντως είναι ένα αποδεδειγμένα λανθασμένο σύστημα για τον σεισμό και βάζει σε κίνδυνο ζωές,τότε κακώς συνεχίζει. Και να κλειδωθεί και το θέμα να λήξει εδώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Δεν γνώριζα ότι έχετε παρελθόν.

Πάντως αν ο κ.γιαννης ζητάει λεφτά και αν οντως είναι ένα αποδεδειγμένα λανθασμένο σύστημα για τον σεισμό και βάζει σε κίνδυνο ζωές,τότε κακώς συνεχίζει. Και να κλειδωθεί και το θέμα να λήξει εδώ.

Καλα, ασε με εμενα, δεν ειμαι τοσο σημαντικος. Εαν σε ενδιαφερει, ριξε μια ματια στα προηγουμενα μηνυματα οπου αναφερεται η συμμετοχη του Γιαννη στα εξειδικευμενα φορουμ των μηχανικων οπου και εγινε εκτενεστατη συζητηση κι αξιολογηση, και μαλιστα πριν απο χρονια, με αποτελεσμα να μπαναριστει ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ καθως αυτα που εγραφε οπως και τα οσα δεν απαντουσε ηταν οχι απλα για γελια αλλα εξωφρενικα. Συμφωνα με τους γνωστες παντα και οχι με τους απλους και τυχαιους επισκεπτες ενος φορουμ σαν και αυτο ή του αλλου που ασχολειται με τα αυτοκινητα ή ακομα και εκεινου που ερευνα παραψυχολογικα φαινομενα !!

Λεφτα ψαχνει και "επενδυτες" μιας και τα δικα του τα εφαγε ή και βασικα του τα φαγαν. Και αυτο δεν ειναι βασικα επιληψιμο, αλλα γινεται τετοιο οταν δεν λεγεται και γραφεται ανοιχτα, οταν το "ψαρεμα" εξασκειται σε μερη οπου συχναζουν ασχετοι με το θεμα ( καλη ωρα οπως εδω ) κι οταν οπως εγραψα ασχολειται με θεματα ακρως σοβαρα κι οπου διεπονται απο αυστηροτατους κανονες κι ελεγχους.

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Και να κλειδωθεί και το θέμα να λήξει εδώ.

Αυτό έγινε και σε όλα τα υπόλοιπα forum με τον seismic (ή Γιάννης/ιος) αφού πρώτα τραβούσανε (και εγώ προσωπικά) τα μαλλιά τους.
Και όπως ορθά λέει ο 29gk υπάρχει προιστορία. Εξού και το ύφος (και το δικό μου επίσης).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, l337 είπε

Αυτό έγινε και σε όλα τα υπόλοιπα forum με τον seismic (ή Γιάννης/ιος) αφού πρώτα τραβούσανε (και εγώ προσωπικά) τα μαλλιά τους.
Και όπως ορθά λέει ο 29gk υπάρχει προιστορία. Εξού και το ύφος (και το δικό μου επίσης).

Οχι οτι βεβαια θα πτοηθει ο μπαρμπα Γιαννης. Δεν θα παθει και τιποτα απλα θα παει στα επομενα θυματα φορουμ και θα συνεχισει εκει την ανουσια  ....σεντονειαδα ( κατα το Αινειαδα και σαν τον Βιργιλιο ενα πραμα ) του.

Δημοσ.

Και στο φόρουμ μας των μηχανικών, πραγματικά κούρασε. Μέχρις που τη παράτησαν τη κουβέντα.

Και με ποια λογική αφού εχεις φάει πόρτα απ'τα εξειδικευμένα φόρουμ (οσο δόκιμος ειναι ο όρος) των μηχανικών, τι μ'ανοιγεις τα ιδια τοπικ σε ινσομνια και λοιπά φόρουμ...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...