Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κάνεις, γράψε στο ίντερνετ όπου μπορείς και προσπάθησε να βγεις και στην τηλεόραση, ας είναι και σε μικρότερα κανάλια για αρχή. Το θέμα είναι να μαθευτεί αυτό και να ασχοληθούν κάποιοι. Αν όντως αξίζει θα πάρει το δρόμο του και θα προχωρήσει.

• Like 1
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ ωραία ερώτηση!!!

Γιατί είμαι σε όλα τα φόρουμ και δεν πάω εκεί που πρέπει? 

Απάντηση. Γιατί πήγα εκεί που πρέπει μίλησα με τους διευθυντές με τους καθηγητές και με ότι πιο σπουδαίο υπάρχει στην Ελλάδα.

Τους απάντησα στα πάντα. Αποτέλεσμα 0

Κατάλαβα ότι θέλουν να θάψουν την ευρεσιτεχνία και μαζί με αυτήν και εμένα. Αποφάσισα να τους ξεβρακώσω μόνος μου.

1) Γράφω εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ για να δω μέχρι πότε θα αρνούνται να κάνουν ένα δημόσιο διάλογο μαζί μου ( δεν τους φοβάμαι με φοβούνται )

2) Γράφω εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ για να δείτε εσείς που δεν ξέρετε ότι τους προκαλώ και την κάνουν. 

Γιατί δεν με καλούν σε ένα σεμινάριο να τους δώσω εξηγήσεις? 

Γιατί δεν βγαίνουν στην τηλεόραση να μου την πουν?

Γιατί διευθυντές σεισμικών βάσεων που είναι οι πλέον αρμόδιοι με πιστεύουν και δεν με πιστεύουν οι άλλοι?

Γιατί δεν κάνουν ένα πείραμα όπως έκανα εγώ για να μου αποδείξουν το αντίθετο?

Γιατί απλά την έχουν πάρει χαμπάρι ότι αυτό που έκανα είναι το θαύμα και δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι χωρίς χρηματοδότηση για έρευνα με ένα σκαπτικό και γνώσεις μέσης εκπαίδευσης τους έβαλα τα γυαλιά. Απλά ζηλεύουν.

Δεν το κάνουν γιατί απλά σε αυτόν τον τόπο το μόνο που δεν κάνουν είναι οτιδήποτε θα πάει αυτήν την χώρα μπροστά. 

Γιατι δεν τα αφήνεις όλα αυτά στην άκρη μιας και φαντάζομαι ούτε εσένα σε ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις και δεν κάνεις το εξής:

Προσέλαβε κάποιον με καλή γνώση αγγλικών (όχι σαν τον συνεργάτη σου στο βίντεο ) δεν θα κοστίσει πολύ.

Γυρίστε ενα βίντεο παρουσίασης των δυνατοτήτων κτλ της εφεύρεσης σου που θα εξηγεί με καθαρά αγγλικά και βασικούς επιστημονικούς όρους στα αγγλικά ποιός είσαι εσύ και η ομάδα σου πως προέκυψε το project σου πως δουλεύει και γιατι  συμφέρει απο άποψη κόστους αναφέροντας παραδείγματα και γενικά ποιες πληθυσμιακές ομάδες θα ωφελήσει και γενικά τους σκοπούς σου.

Και με το βίντεακι αυτό στα χέρια σου το proof of concept που έχεις και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πήγαινε σε μια σελίδα όπως το https://www.kickstarter.com/ ή  www.indiegogo.com  ή www.rockethub.com

και ζήτα απο τον κόσμο να σε χρηματοδοτήσει (επίσης πρέπει να κάνεις ενα businessplan δηλαδή πάρε εναν λογιστή να βγάλετε άκρη πόσα λεφτά θα χρειαστούν για να ξεκινήσεις μια βασική παραγωγή και πως θα μπορούσε μια επιχείρηση σαν αυτή που θες να ανοίξεις να κερδοφορίσει )

Θα το δεί όλος ο κόσμος σε όλες τις ηπείρους και δεν θα πάει χαμένο...

Πολλοί ξεκινήσανε έτσι τις δουλειές τους και έχουν πάρει λεφτά όχι αστεία (απο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ έως και εκατομμύρια δολάρια ανάλογα το project και την απήχηση του -απο project για χρήσιμα μπρελόκ μέχρι γραμμή παραγωγής για οχήματα,ρομπότ κτλ -) βάζουν όσοι πιστεύουν στην ιδέα σου απο λίγα ή και πολλά (παίρνοντας απο εσένα κάποιο αντάλλαγμα πχ έκπτωση στην εγκατάσταση κτλ) και μαζεύονται στο τέλος αρκετά γιατι μιλάμε για εκατομμύρια άτομα που θα δουν το βίντεο. 

Στην τελική δεν έχεις να χάσεις τιποτα δοκιμάζοντας το (τιποτα εκτός απο μερικά εκατοστάρια για τον τύπο που θα παρουσιάσει στα αγγλικά το δημιουργημα σου στο βίντεο που θα σηκώσεις για αυτό τον σκοπό ) 

Επίσης θα σου πρότεινα να δώσεις σε κάποιον κάνα εκατοστάρικο να βγάλει γιαπωνέζικους υπότιτλους για το βίντεο σου. 

Τον απλό κόσμο θα τον πείσεις πολύ πιο εύκολα αρκεί να λες λογικά πράματα να φαίνονται υποσχόμενα και να ειναι καλής ανάλυσης αλλά και γενικότερα καλής ποιότητας το βίντεο με καλούς μονολόγους κτλ (γιατι και απο εκει θα κρίνουν εν μέρη την φερεγγυότητα σου σαν επιχειρηματίας σου λέει αν δεν μπορεί να σηκώσει ενα σωστό βίντεάκι πως θα σηκώσει μια ολόκληρη εταιρία; πάρε ιδέες για το πως να κάνεις την παραγωγή του βίντεο σου απο άλλα βίντεο που τρέχουν στις σελίδες που ανέφερα) 

Και άσε τους δημόσιους διαλόγους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη την γνώση και τις παραστάσεις στα παράθυρα για άλλους κοίτα απλά πως θα χρηματοδοτηθεί η ιδέα σου με τα απο πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Κυριε Γιαννη, πρωτα απο ολα συγχαρητήρια για το εργο σας και ελπίζω εαν το αξιζετε να καταφερετε να δικαιωθείτε. Προσωπικα δεν βλεπω κανενα λογο στο να προσπαθειτε να πεισετε εμας, τα μελη του ινσομνια, για κατι που το έχουν εγκρινει καθηγητες μεγαλων πανεπιστημιων και οργανισμων. Ειναι δυσκολο, όπως καταλαβαινετε, να μιλησεις σε καποιον σε μια γλωσσα που δεν ξερει. Πως εγω, ενας μαθητης Λυκειου με εφεση στα οικονομικα, θα μπορέσω να καταλαβω αυτα που εσεις λετε; Θελω να καταληξω οτι η ιδεα σας δεν θα κριθει απο κανενα μελος του ινσομνια. Θα κριθει στην ερευνα και στην πραξη. Θα σας προτεινα να συνεχισετε την προσπάθεια σας, αλλα να την παρουσιάζετε στο κοινο που πρεπει. Εαν μιλησετε ελληνικά σε εναν κινεζο το πιο πιθανο να μην καταλαβει τιποτα. Δεν υπαρχει λογος λοιπον να προσπαθησετε να πεισετε το κοινο του ινσομνια. Πραγματικά, ελπιζω να δικαιωθείτε και να δουμε κατι τετοιο στην πραξη. Εν τελει, ο επιστήμονας υπάρχει για να προσφερει γνωσεις οι οποιες θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στην άνθρωπότητα. Για αυτον και μονο το λογο, θα σας προτεινα να συνεχισετε να κανετε αυτο που κανετε επειδη μονο οφελος μπορει να αποφερει. Καλη σας ημέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου seismic :rolleyes:

Εγώ δεν μπορώ να γελάσω πλέον, γελούσα μετά από τις αμέτρητες σελίδες στο adslgr πριν πας για "μπάνιο".

Καλό κουράγιο, πιθανόν να βρεις τον σπόνσορα που ψάχνεις να του πουλήσεις την φανταστική ιδέα σου. Μπορεί να σε βοηθήσει και ο φίλος σου ο Ζωγράφος, αυτός ο μεγαλειώδης "επιστήμονας".. ποτέ δεν ξέρεις :lol:

Εγώ δεν είμαι μηχανικός αλλά το βίντεο που έχει παραθέσει ο άνθρωπος γιατί είναι αστείο; Δεν δείχνει ένα πείραμα στην πράξη που φαίνεται να έχει αποτέλεσμα; Άλλο να έχει κάποιες ενστάσεις τεχνικές κάποιος, αυτό είναι πιο λογικό. Αν το παρουσίαζε μια μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού πχ την ίδια αντιμετώπιση θα είχε;

• Like 1
Δημοσ.

Η ομάδα μου αυτή την στιγμή είναι σε διαβουλεύσεις με ξένους χρηματοδότες για να αγοράσουν την πατέντα.

due diligence

ειναι η διαδικασια όπου ενας αγοραστης σε περνάει "κόσκινο" για να σου δώσει τα λεφτα που του ζητάς.από νομικό έλεγχο, έλεγχο καινοτομιας, τι έχεις δημοσιευσει κλπ ουσιαστικά αναλύει το ρίσκο της αγοράς/επένδυσής του.

Εκει βρίσκομαι τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Την διαφορά ταχύτητας/επιτάχυνσης την ξεκαθάρισες στο μυαλό σου; :mellow:

Εγώ την έχω ξεκαθαρίσει. Εσείς δεν με καταλάβατε πριν.

Πως είναι δυνατόν να μην ξέρω και να έχω βγάλει την γωνιακή επιτάχυνση και μαθηματικά που όταν ρώτησα τους πολιτικούς μηχανικούς δεν ήξεραν από αυτά που πάνε τα τέσσερα. Διάβασα έμαθα και να το αποτέλεσμα.

Αυτό το άρθρο είναι δικό μου. Διάβασε πως έβγαλα την επιτάχυνση  https://www.researchgate.net/publication/305652881_To_apolyto_antiseismiko_systema

Δημοσ.

Εγώ την έχω ξεκαθαρίσει. Εσείς δεν με καταλάβατε πριν.

Πως είναι δυνατόν να μην ξέρω και να έχω βγάλει την γωνιακή επιτάχυνση και μαθηματικά που όταν ρώτησα τους πολιτικούς μηχανικούς δεν ήξεραν από αυτά που πάνε τα τέσσερα.

...

Α την έχεις ξεκαθαρίσει ε;

Και οι άλλοι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.

Καλή φάση, αλλά πριν 17 μέρες έλεγες επικές αρλούμπες... :rolleyes:

post-185414-0-70574700-1484405103_thumb.jpg

Μην απαντήσεις βαριέμαι να συνεχίσω.

Δημοσ.

Ναι είναι ταχύτητα. Αλλά όταν αρχίσεις από μηδενική ταχύτητα και διανύσεις 7 μέτρα σε 1 sec έχεις μεγαλύτερη επιτάχυνση από το εάν από 0 ταχύτητα διανύσεις 1 μέτρο σε 1 sec. Εκεί έγινε η διαφωνία ή παρανόηση από εσάς και το κάνατε βούκινο. 

Για σεισμική βάση μιλάγαμε και θεώρησα δεδομένο ότι ξέρατε ότι οι σεισμικές βάσεις έχουν μηδενικά σημεία επιτάχυνσης στα άκρα τους. Δεν μιλάγαμε για αυτοκίνητα..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκοπός μου δεν είναι να καταρρίψω τις επιστημονικές σας θεωρίες, οι οποίες δεν με αφορούν κιόλας.

Εγώ κριτικάρω την αξιοπιστία του επιστημονικού άρθρου από τεχνικής άποψης και την αξιοπιστία του περιοδικού από την σκοπία των scientometrics.

Προφανώς το journal είναι με publication fee σαν κάτι ινδικά που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αν ήταν free of charge ακόμα και με 0.01 IF δεν θα έβγαζαν τέτοιο άρθρο με τίποτα. Αν θέλετε αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας της πατέντας και οικονομική χρηματοδότηση απαιτείται ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και journal με υψηλό IF, διαφορετικά μιλάμε για άλλη μια πατέντα που θα καταχωνιαστεί στα αρχεία των αρμόδιων εθνικών και διεθνών φορέων πατεντοποίησης.

Το που πιστεύει ο καθένας είναι άσχετο με την επιστήμη.

To επιστημονικό περιοδικό που έγραψα είναι μέσα στα 5 καλύτερα επιστημονικά περιοδικά των πολιτικών μηχανικών. Open Journal of Civil Engineering  phone.png

Scientific Research

An Academic Publisher

η δημοσίευσή μου η δημοφιλέστερη μέσα σε ένα χρόνο http://www.scirp.org/journal/HottestPaper.aspx?JournalID=788

Πείρα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και στην Αμερική. 

https://patents.google.com/patent/US9540783B2/en

ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Όταν το υποστύλωμα είναι σχεδιασμένο με πεδιλοδοκούς και ο οπλισμός του σταματάει μέσα σε αυτούς τότε είναι μοιραίο όλες οι πλάγιες φορτίσεις του σεισμού να οδηγούνται μέσο των ροπών του κόμβου πάνω στα φέροντα στοιχεία κάμπτοντας τον κορμό τους προκαλώντας την ελαστική παραμόρφωση και με την αύξηση της προσφοράς σεισμικής ενέργειας περνάνε σε ανελαστικές παραμορφώσεις. 

Η αμφίπλευρη πάκτωση των κόμβων της ανώτατης στάθμης ενός επιμήκους υποστυλώματος με το έδαφος κάτω από την βάση μέσο μηχανισμών τύπου πάκτωσης και έντασης αποτρέπει α) την ροπή ανατροπής του β) την ελαστική παραμόρφωση του κορμού των φερόντων στοιχείων γ) το αμφίπλευρο ανασήκωμα της βάσης του καθώς και των κόμβων της ανώτατης στάθμης διατηρώντας την καθετότητά του κατά την διάρκεια του σεισμού διότι εκτρέπει τις πλάγιες φορτίσεις του και της μεταφέρει μέσα από την εγκάρσια ισχυρή δομή του μέσα στο έδαφος. Η αντίθεση των δυνάμεων αφενός από το αρνητικό πρόσημο της εντάσης του μηχανισμού ως προς την ροπή ανατροπής εφαρμοζόμενη πάνω στο ανώτατο άκρο του υποστυλώματος προερχόμενη από το έδαφος και αφετέρου η αντίδραση του εδάφους ( καθώς και του άλλου μηχανισμού ) ως προς τα θλιπτικά στατικά φορτία στο αντικριστό κάτω μέρος τις βάσης του, εκτρέπουν μέσα από την εγκάρσια ισχυρή δομή του τα φορτία του σεισμού και τα μεταφέρουν μέσα στο έδαφος δηλαδή τα επιστρέφει μέσα σε αυτό από το οποίον προήλθαν. Επίσης ο τένοντας αντιδρά στον λυγισμό ο οποίος του δημιουργεί εφελκυστικές εντάσεις διότι τείνει στην επιμήκυνση του αποτρέποντας κατ αυτόν τον τρόπο την ελαστική παραμόρφωση των φερόντων στοιχείων.

Κατ αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι παραμορφωτικές ιδιομορφές του φέροντα οργανισμού που είναι τόσες πολλές όσες είναι και οι διαφόρων κατευθύνσεων μετατοπίσεις του σεισμού. Και με την κατάλληλη διαστασιολόγηση, πάκτωση όλων των άκρον,μορφοποίηση και σωστή τοποθέτηση των επιμήκη υποστυλωμάτων επί του φέροντα οργανισμού σταματάμε και τον στρεπτομεταφορικό λυγισμό των ασύμμετρων κατασκευών.

17352392_1528069340539350_4688183832885617362815_1528069580539326_19900163958389

Δημοσ.

Κι ο μπαρμπα Γιαννης ακομα συνεχιζει την φαμπρικα των φορουμ. Υποθετω οτι χρηματοδοτη ακομα δεν βρηκε αλλα συνεχιζει να γυρευει, οι υποσχεσεις του Τριανταφυλλοπουλου δεν τηρηθηκαν ( γιατι αραγε;  ), τα πανεπιστημια ανα τον κοσμο εξακολουθουν να διαπιστωνουν την αχρηστια της εφευρεσης και ελπιζω μονο να στασματησε να ξοδευει την προικα των παιδιων του για την μεγαλομανια του.

Δειτε και το παρακατω. Ειναι απο γειτονικο φορουμ, ξεκινα αργα και βασανιστικα και με ατελειωτα ανιαρα σεντονια του μπαρμπα Γιαννη, αλλα μετα απο καμμια δεκαρια σελιδες βελτιωνεται για να κορυφωθει η κωμωδια αμεσως μετα με παραπομπες πια σε ολοκληρο το ελληνικο ιντερνετ.

https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7

• Like 1
Δημοσ.

Κι ο μπαρμπα Γιαννης ακομα συνεχιζει την φαμπρικα των φορουμ. Υποθετω οτι χρηματοδοτη ακομα δεν βρηκε αλλα συνεχιζει να γυρευει, οι υποσχεσεις του Τριανταφυλλοπουλου δεν τηρηθηκαν ( γιατι αραγε;  ), τα πανεπιστημια ανα τον κοσμο εξακολουθουν να διαπιστωνουν την αχρηστια της εφευρεσης και ελπιζω μονο να στασματησε να ξοδευει την προικα των παιδιων του για την μεγαλομανια του.

Δειτε και το παρακατω. Ειναι απο γειτονικο φορουμ, ξεκινα αργα και βασανιστικα και με ατελειωτα ανιαρα σεντονια του μπαρμπα Γιαννη, αλλα μετα απο καμμια δεκαρια σελιδες βελτιωνεται για να κορυφωθει η κωμωδια αμεσως μετα με παραπομπες πια σε ολοκληρο το ελληνικο ιντερνετ.

https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7

Τους έχω γραμμένους αυτούς εκεί που δεν πιάνει η μελάνη ... 

Υπάρχουν και σοβαρά φόρουμ.. http://www.emichanikos.gr/showthread.php?15826-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CF%8D%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%82&p=50074#post50074

και χρηματοδότες βρήκα και κατασκευάζετε η πρώτη πιλοτική κατασκευή. 

Ξέρεις τι πάει να πει Πείρα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και στην Αμερική! Ταααααπα..

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=9%2C540%2C783.PN.&OS=PN%2F9%2C540%2C783&RS=PN%2F9%2C540%2C783

Αυτά που λέω έχουν μία λογική. Αντί οι αρμόδιοι φορείς του κράτους να ενδιαφερθούν κάνουν το τρελό παπί.

Αν γίνει ένας σεισμός και υπάρξουν θύματα τους καθιστώ υπεύθυνους. Άραγε τα χρήματα που δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος στα ινστιτούτα για την έρευνα πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών που πάνε αν προτάσεις σαν την δική μου απορρίπτονται? 

Πιστεύω πως κανένας μας δεν αμφισβητεί το ότι η Χώρα, αποφασίζει και ενεργεί σύμφωνα με τη βούληση τής (εκάστοτε) κυβέρνησης της.

Επίσης, πιστεύω πως κανένας μας δεν αμφισβητεί το ότι η (εκάστοτε) κυβέρνηση απηχεί τις κομματικές σκοπιμότητες τού (εκάστοτε) κυβερνώντος κόμματος.

Πέραν αυτών, είναι πλέον πανθομολογούμενο (και από τους ίδιους τους εκάστοτε κυβερνώντες) ότι η Χώρα μας (τα τελευταία επτά χρόνια) βρίσκεται “αιχμάλωτη” της βούλησης των “δανειστών” της, οι οποίοι ασκούν την πραγματική διακυβέρνηση της, χρησιμοποιώντας την εκάστοτε “Ελληνική” κυβέρνηση, ως εντολοδόχο και ενεργούμενο τους. Για τον λόγο αυτό δεν ελπίζω ότι θα λάβω βοήθεια για την ευρεσιτεχνία μου διότι πιστεύω ότι οι δανειστές δεν θέλουν η Ελλάδα να πάει μπροστά. 

Δημοσ.

Α την έχεις ξεκαθαρίσει ε;

Και οι άλλοι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.

Καλή φάση, αλλά πριν 17 μέρες έλεγες επικές αρλούμπες... :rolleyes:

attachicon.gifseis.JPG

Μην απαντήσεις βαριέμαι να συνεχίσω.

Εντάξει χρησιμοποίησε λάθος λέξη... και; άρα ειναι εντελώς ανίδεος και βλάκας ;

η σωστή λέξη ειναι "ταχύτητα" ενώ αυτός είπε την λέξη "επιτάχυνση" η περιγραφή που έδωσε όμως για το τι συμβαίνει ειναι σωστή.

είναι σαν να είπε το σημείο πήξης του νερού ειναι 100 βαθμοί κελσίου στην μια ατμόσφαιρα και όταν φτάσει εκει βράζει το νερό...

ναι οκ δεν ειναι σημείο πήξης αυτό αλλά ναι το νερό έχει ενα σημείο βρασμού και αυτό ειναι στους 100 βαθμούς κελσίου στην 1 ατμόσφαιρα οπότε που το πρόβλημα απο την στιγμή που αυτό που περιγράφει ειναι σωστό;

Δεν ξέρω και πολλά για την ιστορία απλά μου φαίνεται πολύ βλαχιά και κακή τρολλιά να την λέμε σε κάποιον επειδή κάνει λαθάκια στα semantics και να μην δίνουμε σημασία στην ουσία των όσων λέει...

Ο άνθρωπος απότι ξέρω δεν έχει κλασική παιδεία οπότε λογικό ειναι να έχει θεματάκια με ορολογίες κτλ

Το θέμα ειναι αν βγάζει νόημα το περιεχόμενο των όσων λέει όχι αν μια δασκάλα της ορθογραφίας ή ένας δάσκαλος της φυσικής του έκοβε μόρια στις λεπτομέρειες...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...