Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα σοβαρό επιστημονικό journal δεν κάνει δεκτά άρθρα με παραπομπές wikipedia και youtube στο 60% των πηγών, μην πω και καθόλου.

Το άρθρο στο researchgate δεν μου λέει κάτι, ποσταρες κάτι στο forum του RG ως εγγεγραμμένο μέλος και το παρουσιάζεις ως επιστημονικό άρθρο.

Επίσης, στο http://www.scirp.org/Journal/PaperInformation.aspx?PaperID=59888 φαίνονται και άλλα σχόλια που λένε το ίδιο πράγμα.

Και για να δούμε και κάτι άλλο για το reliability του journal που ποσταρες.

Open Journal of Civil Engineering.

http://www.scirp.org/journal/OJCE/

Google based impact factor: 65

Impact factor in reality: 0.28. https://www.researchgate.net/journal/2164-3164_Open_Journal_of_Civil_Engineering

Γελάνε και τα μπετά.

• Like 1
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανένα σοβαρό επιστημονικό journal δεν κάνει δεκτά άρθρα με παραπομπές wikipedia και youtube στο 60% των πηγών, μην πω και καθόλου.

Το άρθρο στο researchgate δεν μου λέει κάτι, ποσταρες κάτι στο forum του RG ως εγγεγραμμένο μέλος και το παρουσιάζεις ως επιστημονικό άρθρο.

Επίσης, στο http://www.scirp.org/Journal/PaperInformation.aspx?PaperID=59888 φαίνονται και άλλα σχόλια που λένε το ίδιο πράγμα.

Και για να δούμε και κάτι άλλο για το reliability του journal που ποσταρες.

Open Journal of Civil Engineering.

http://www.scirp.org/journal/OJCE/

Google based impact factor: 65

Impact factor in reality: 0.28. https://www.researchgate.net/journal/2164-3164_Open_Journal_of_Civil_Engineering

Γελάνε και τα μπετά.

Μιλάς σε τοίχο όμως κυριολεκτικά... :X

Δημοσ.

Αποφεύγεται όπως ο διάολος το λιβάνι να αναμετρηθείτε επιστημονικά μαζί μου.

Εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι επιστήμονας και δεν μπορώ να απαντήσω με επιχειρήματα.

Κανένας δεν μπορεί να διαψεύσει αυτά που λέω σε όλο τον κόσμο. 

Ναι με ένα σκαπτικό έκανα σεισμική βάση με την οποία σας έβαλα τα γυαλιά.

Τώρα αν το περιοδικό δεν μετράει για εσένα

Αν τα παγκόσμια διπλώματα δεν σου λένε τίποτα

Αν τα πειράματά μου δεν μετράνε για εσένα δεν πειράζει .... μετράνε για τους τοπ επιστήμονες του κόσμου. 

Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν αυτό που βλέπουν με τα μάτια τους
και αυτοί που πιστεύουν μέχρι εκεί που φθάνει το μυαλό τους.  
Αν το μυαλό σου δεν πιστεύει αυτό που του δείχνουν τα μάτια σου τότε κάποιο
από τα δύο όργανα υπολειτουργεί.

Τι να κάνουμε ...υπάρχουν και τα Τρόλ-ει του κατεστημένου που κάνουν δρομολόγια...

Δημοσ.

Αν και δεν τα καταλαβαίνω και πολύ καλά αυτά θα ξαναπώ μπράβο για την επιμονή και την προσπάθεια και εύχομαι να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί ο κόπος σου. Καλό θα είναι για όλους μας απ'ό,τι καταλαβαίνω!

Δημοσ.

Σκοπός μου δεν είναι να καταρρίψω τις επιστημονικές σας θεωρίες, οι οποίες δεν με αφορούν κιόλας.

Εγώ κριτικάρω την αξιοπιστία του επιστημονικού άρθρου από τεχνικής άποψης και την αξιοπιστία του περιοδικού από την σκοπία των scientometrics.

Προφανώς το journal είναι με publication fee σαν κάτι ινδικά που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αν ήταν free of charge ακόμα και με 0.01 IF δεν θα έβγαζαν τέτοιο άρθρο με τίποτα. Αν θέλετε αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας της πατέντας και οικονομική χρηματοδότηση απαιτείται ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και journal με υψηλό IF, διαφορετικά μιλάμε για άλλη μια πατέντα που θα καταχωνιαστεί στα αρχεία των αρμόδιων εθνικών και διεθνών φορέων πατεντοποίησης.

Το που πιστεύει ο καθένας είναι άσχετο με την επιστήμη.

Δημοσ.

Αν και δεν τα καταλαβαίνω και πολύ καλά αυτά θα ξαναπώ μπράβο για την επιμονή και την προσπάθεια και εύχομαι να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί ο κόπος σου. Καλό θα είναι για όλους μας απ'ό,τι καταλαβαίνω!

Δεν είναι ανάγκη να καταλάβεις φίλε μου Δεν αυτό το βίντεο στο τέλος... μιλάει μόνο του 

Δες και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που πείρα στην Αμερική. http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=9%2C540%2C783.PN.&OS=PN%2F9%2C540%2C783&RS=PN%2F9%2C540%2C783

Και διάβασε τι είναι εδώ... http://www.michanikos.gr/topic/9725-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82/

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι εκείνη την επική συζήτηση το 2008-9 που σου ασκούσε κριτική ο EvanA και ένας άλλος με κατοχυρωμένες πατέντες καθώς και δεκάδες άλλοι και τελικά το κλείδωσαν γιατί δεν έβγαινε άκρη.

Οπότε Γιάννη επειδή απλός δημοσίευσαν την εφεύρεση σου στο WIPO δεν σημάνει πως πήρες και patent grand, γι’αυτό χαλάρωσε και πρόσεξε το κόστος της διεθνούς κατοχύρωσης γιατί μέχρι να καταλάβεις πως δεν έχεις καμία ελπίδα θα έχεις ξόδεψη 25.000€ για πλάκα…

Δημοσ.

Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου seismic :rolleyes:

Εγώ δεν μπορώ να γελάσω πλέον, γελούσα μετά από τις αμέτρητες σελίδες στο adslgr πριν πας για "μπάνιο".

Καλό κουράγιο, πιθανόν να βρεις τον σπόνσορα που ψάχνεις να του πουλήσεις την φανταστική ιδέα σου. Μπορεί να σε βοηθήσει και ο φίλος σου ο Ζωγράφος, αυτός ο μεγαλειώδης "επιστήμονας".. ποτέ δεν ξέρεις :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου seismic :rolleyes:

Εγώ δεν μπορώ να γελάσω πλέον, γελούσα μετά από τις αμέτρητες σελίδες στο adslgr πριν πας για "μπάνιο".

Χαχαχα, επικές στιγμές που τον τρέλαναν όλοι και απαντούσε οτι να ναι μετά με τραγούδια και οτι ασχετο φανταστείς..... στο τέλος έπεσε και το μπανάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που δεν μπορείτε να βρείτε λάθη σε αυτά που λέω είσαστε τελειωμένοι. Επάνω μου είναι όλη η επιστήμη της αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών και από την άλλη όλο το παλαιοκομματικό ( επιστημονικό ) κατεστημένο που υπερασπίζεται 

παλαιές αντιλήψεις του 1821. 

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. 

1) Η εφεύρεση είναι 90% εμπειρία και 10% επιστήμη.

2) Αν μπορούσα να γράψω paper με τους κανόνες που έχουν θεσπίσει δεν θα είχα την εμπειρία που απέκτησα δουλεύοντας και δεν θα είχα την ιδέα αυτή. Θα ήξερα πως να γράφω αλλά δεν θα ήξερα πως να κατασκευάζω έργα. 

3) Εγώ δεν λέω ότι ξέρω... εγώ λέω ότι δεν ξέρετε τίποτα εσείς Τσάμπα τα Πανεπιστήμια τα οποία το μόνο που σας έμαθαν είναι παπαγαλία. Δεν σας έμαθαν να σκέπτεστε σας έμαθαν να ακολουθείται τον τσοπάνη. Εγώ πρόβατο δεν είμαι... ούτε καν μαύρο. 

Πιστεύω πιο πολύ σε εμένα από ότι σε εσάς όλους. Την έχω κάνει από το μαντρί! 

Δεν με νοιάζει ούτε για τα paper ούτε για την επιστήμη ούτε για το τι λένε για εμένα ούτε αν θα γίνω πλούσιος.

Με νοιάζει όμως να λύσω το πρόβλημα των κατασκευών που με την κατάρρευση που υφίστανται στον σεισμό παίρνουν  μαζί τους ανθρώπινες ζωές. 

Υπάρχουν όμως και επιστήμονες που είναι πραγματικά επιστήμονες και δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Dear Giannis,

These are very nice tests and very useful. I am not suer at what stage you are in the patent process. However, these tests can be published if you would liek to write a paper or report about the tests as I think many can benefit from your effort. I will be glad to help you in the writing, if you want, and have this effort published in a journal.

Best regards,

Khalid
Khalid M. Mosalam, PhD, PE
Professor
733 Davis Hall
Structural Engineering, Mechanics and Materials
Civil and Environmental Engineering
University of California
Berkeley, CA 94720-1710
Tel 510-643-4805
Fax 510-643-8928
e-mail: [email protected]
http://www.ce.berkeley.edu/~mosalam

Επεξ/σία από Γιαννης-ιος
Δημοσ.

Αποφεύγεται όπως ο διάολος το λιβάνι να αναμετρηθείτε επιστημονικά μαζί μου........................

Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα αφού οι γνώσεις μου γύρω από τα δομικά, κλπ φτάνουν μέχρι το να ρίξω λίγο μπετουδάκι σε καμιά γωνιά του κήπου (και ίσως και αυτό να μην το κάνω σωστά :-) ).

Αδυνατώ όμως να καταλάβω αυτή την εμμονή που έχετε να προσπαθήσετε να πείσετε εμάς τους άσχετους.

Βλέπω κατά καιρούς και εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ να κάνετε τις ίδιες συζητήσεις και μάλιστα μόλις καταλαγιάσουν οι απαντήσεις και οι ενστάσεις να ξαναμπαίνετε δυναμικά για νέο κύκλο.

Ποιός ο λόγος; Οκ, πιστεύετε στον εαυτό σας και σε αυτό που έχετε σκεφτεί. Σεβαστό και αξιοθαύμαστο. Τί όμως ακριβώς ψάχνετε να βρείτε στο "Μπλα-μπλα" του insomnia πάνω στο θέμα σας (εκτός πια αν το ζητούμενο είναι η κουβέντα για την κουβέντα, οπότε οκ).

Και για ποιον λόγο ψάχνετε κάποιον να αναμετρηθεί (δική σας λέξη) μαζί σας; Αφού έχετε, όπως φαίνεται, πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε. Γιατί δεν επικεντρώνεστε σε αυτά και να προσπάθήσετε να βρείτε την άκρη στους χώρους που πρέπει;

Ακόμα και να πείσετε εμένα (τον άσχετο) πως αυτό σας βοηθάει;

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραία ερώτηση!!!

Γιατί είμαι σε όλα τα φόρουμ και δεν πάω εκεί που πρέπει? 

Απάντηση. Γιατί πήγα εκεί που πρέπει μίλησα με τους διευθυντές με τους καθηγητές και με ότι πιο σπουδαίο υπάρχει στην Ελλάδα.

Τους απάντησα στα πάντα. Αποτέλεσμα 0

Κατάλαβα ότι θέλουν να θάψουν την ευρεσιτεχνία και μαζί με αυτήν και εμένα. Αποφάσισα να τους ξεβρακώσω μόνος μου.

1) Γράφω εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ για να δω μέχρι πότε θα αρνούνται να κάνουν ένα δημόσιο διάλογο μαζί μου ( δεν τους φοβάμαι με φοβούνται )

2) Γράφω εδώ μέσα και σε όλα τα φόρουμ για να δείτε εσείς που δεν ξέρετε ότι τους προκαλώ και την κάνουν. 

Γιατί δεν με καλούν σε ένα σεμινάριο να τους δώσω εξηγήσεις? 

Γιατί δεν βγαίνουν στην τηλεόραση να μου την πουν?

Γιατί διευθυντές σεισμικών βάσεων που είναι οι πλέον αρμόδιοι με πιστεύουν και δεν με πιστεύουν οι άλλοι?

Γιατί δεν κάνουν ένα πείραμα όπως έκανα εγώ για να μου αποδείξουν το αντίθετο?

Γιατί απλά την έχουν πάρει χαμπάρι ότι αυτό που έκανα είναι το θαύμα και δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι χωρίς χρηματοδότηση για έρευνα με ένα σκαπτικό και γνώσεις μέσης εκπαίδευσης τους έβαλα τα γυαλιά. Απλά ζηλεύουν.

Δεν το κάνουν γιατί απλά σε αυτόν τον τόπο το μόνο που δεν κάνουν είναι οτιδήποτε θα πάει αυτήν την χώρα μπροστά. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρότεινα, λοιπόν, να έρθεις σε επαφή με τον καθηγητή από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια που προθυμοποιήθηκε να σε βοηθήσει να γράψεις ένα πραγματικά επιστημονικό άρθρο και να δημοσιευτεί σε κάποια πραγματική επιθεώρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ακόμα κι αν είναι έτσι και δεν σας άκουσαν στην Ελλάδα (καθόλου παράξενο, αφού αρκετές καλές ελληνικές ιδέες "θάφτηκαν" ή πήραν άλλη "υπηκοότητα" μπροστά στα εμπόδια της γραφειοκρατίας και του τεχνικού/επιστημονικού κατεστημένου) γιατί δεν πάτε κάπου εκτός Ελλάδος;

Το να γεμίζεται σεντόνια (και να διαπληκτίζεστε) σε άσχετα φόρουμ δε νομίζω ότι προωθεί την ιδέα σας.

Εκτός πια αν το βλέπετε σαν μέσο εκτόνωσης, οπότε καλά πάει έτσι ;)

• Like 2
Δημοσ.

Θα πρότεινα, λοιπόν, να έρθεις σε επαφή με τον καθηγητή από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια που προθυμοποιήθηκε να σε βοηθήσει να γράψεις ένα πραγματικά επιστημονικό άρθρο και να δημοσιευτεί σε κάποια πραγματική επιθεώρηση.

Το έχω κάνει ήδη αυτό. Η εφεύρεση όμως θα φύγει από την Ελλάδα και μαζί με αυτή χιλιάδες θέσεις εργασίας. 

Προσπαθώ και με τον κύριο Παναγιώτη Καρύδη να πείσουμε κάποιους να το τοποθετήσουν στην πρώτη μεγάλη κατασκευή στην Ελλάδα.

Δέστε τι εργασίες χάνουν οι πολιτικοί μηχανικοί σε τέτοιους καιρούς.

1) Ο τελικός σκοπός είναι η κατασκευή των μηχανισμών από εργοστάσιο.

2) Κέντρα γύρω από σεισμόπληκτες περιοχές για την πώληση των μηχανισμών 

3) ειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης.

4) Πώληση λογισμικού και συμβουλευτικά κέντρα.

5) Συνεργασία αντιπροσώπων πολιτικών μηχανικών για την διάδοση τοποθέτηση και εκμετάλλευση της πατέντας ώστε να βγάλουν χρήματα όλοι.

6) Συνεργασία με μεγάλες εταιρείες οι οποίες κατασκευάζουν νέες ή επισκευάζουν υφιστάμενες κατασκευές σε σεισμόπληκτες χώρες. Και γενικά με μεγάλες εταιρείες οι οποίες θέλουν να ρίξουν το κατασκευαστικό κόστος και να αυξήσουν την αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών.

Μα ακόμα κι αν είναι έτσι και δεν σας άκουσαν στην Ελλάδα (καθόλου παράξενο, αφού αρκετές καλές ελληνικές ιδέες "θάφτηκαν" ή πήραν άλλη "υπηκοότητα" μπροστά στα εμπόδια της γραφειοκρατίας και του τεχνικού/επιστημονικού κατεστημένου) γιατί δεν πάτε κάπου εκτός Ελλάδος;

Το να γεμίζεται σεντόνια (και να διαπληκτίζεστε) σε άσχετα φόρουμ δε νομίζω ότι προωθεί την ιδέα σας.

Εκτός πια αν το βλέπετε σαν μέσο εκτόνωσης, οπότε καλά πάει έτσι ;)

Το βλέπω σαν μέσο διάδοσης της γνώσης μου πάνω στην έρευνα που κάνω. Χάνω πολλά χρήματα που γράφω αλλά ξεσκεπάζω νεκροθάφτες και εγώ κάποτε θα φύγω... αυτά τα γραπτά θα μείνουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...