Chrysian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας, καθώς είμαι νέα επισκέπτης και βρίσκω τις αναρτήσεις πολύ χρήσιμες.Από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα να έχει αναρτηθεί κάτι σχετικό με αυτό που με απασχολεί , αν τυχόν κάνω λάθος παρακαλώ συγχωρέστε με (και παραπέμψτε με.. ) Λοιπόν, θέλω εδώ καιρό να ξεκινήσω να πουλάω μέσω eBay και έχω ανοίξει λογαριασμο και στο PayPal για αυτό το σκοπό.Είχα λοιπόν συνδέσει το λογαριασμό του PayPal με το eBay, αλλά δεν με άφηνε να ανεβάσω κάτι προς πώληση αν δεν ήμουνα πρώτα verified user. Πήγα λοιπόν στην Eurobank και έβγαλα μια prepaid card που έχει το σήμα της visa, την συνέδεσα με το PayPal και έγινα verified. To θέμα είναι ότι, παρόλαυτα, εξακολουθεί να μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν ξεκινάω να περάσω κάποιο listing: A ttention Seller Please read. Your response is required. As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on. Australia | Austria| Belgium| Belgium French| Canada| Canada French | France | Germany| Hong Kong| India | Ireland| Italy| Malaysia | Netherlands| New Zealand | Philippines| Poland| Singapore | Spain | Switzerland | Taiwan | United Kingdom| United States| Other *If you're registered on Germany, Austria, or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click the link for the site you registered on for instructions. {e25942-216200x} Φαντάστηκα ότι θα χρειαζόταν κάποιος χρόνος έως ότου αναγνωρίσει το eBay ότι έγινα verified , αλλά έχουν περάσει μέρες κι ακόμα εμφανίζεται το μήνυμα. Έστειλα μήνυμα στο eBay αναφέροντας το πρόβλημα, αλλά καθυστερούν να μου απαντήσουν και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.Μήπως πρέπει να στείλω κάπου αλλού mail?? Αυτά τα mail τα έχουν ποτέ κάποια απάντηση?? Μήπως πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο, και που?? Εγώ χρησιμοποιώ το Αγγλικό eBay. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
japetus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω αν ισχυει ακομα, αλλα παλια για να γινεις verified το paypal σου χρέωνε το ισόποσο των 5.00 δολλαρίων στο λογαριασμό σου για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει κανονικά η συναλλαγή με την κάρτα που έχεις δηλώσει, και επρεπε να δεις τον κωδικο που συνοδευε τη χρεωση αυτη στο statement του λογαριασμου σου (ή να παρεις τηλεφωνο την τραπεζα να στο πει), και να δωσεις αυτο τον κωδικο πισω στο paypal για να γινει η επαληθευση. Τα χρηματα αυτα δεν τα εχανες, αλλα σου επιστρεφονταν στην πρωτη αγορα/πώλησή σου...
suspiria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 λιγη υπομονη θελει για να λαβεις αυτον τον κωδικο που θα σου δωσει η τραπεζα και τον συμπληρωνεις εκει που σου λεει το paypal και εισαι ετοιμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.