computeras13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας, μιας και είμαι σχετικά νέος στον κόσμο του προγραμματισμού σε επαγγελματικό επίπεδο ήθελα να κάνω μια ερώτηση περί πνευματικών δικαιωμάτων. Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παιχνίδι τύπου "ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" και να το διαθέσω σε κάποια άτομα ("σε κοινή θέα, όχι σε κλειστό κύκλο") προς πώληση. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τυχόν πνευματικά δικαιώματα κυρίως στον τίτλο της εφαρμογής (αλλιώς την ονομάζω και αλλιώς, δεν χάθηκε ο κόσμος) αλλά και στο περιεχόμενο (παρόμοια γραφικά με αυτά που υπήρχαν στο τηλεοπτικό σόου). Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου προκαταβολικά.
Tmark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Καλύτερα να ρώταγες έναν δικηγόρο Με τι τεχνολογία θα στήσεις την εφαρμογή?
Αδμιν Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Το κονσεπτ ανηκει στο ITV. Λογικα πρεπει να παρεις αδεια απο αυτους,
computeras13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ναι το ξέρω οτι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να ρωτήσω δικηγόρο, απλά είπα μήπως ξέρει κανείς κάποια βασικά τουλάχιστον. (Οι λεπτομέρειες σε δικηγόρο). Έχει κάποια σημασία η τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσω ή καθαρά εγκυκλοπαιδικά; Σε περίπτωση διαφορετικού ονόματος και γραφικών υποθέτω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, σωστά;
Tmark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγκυκλοπαιδικα ρωτάω γιατί έιμαι κι εγώ application developer..
computeras13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Την συγκεκριμένη θα την κάνω με flash για διάφορους λόγους κυρίως όσον αφορά την χρήση της αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.