matthew21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Aρκετά καλό μηχάνημα, το πήρα μέσω του Δες την ψηφιακά φέτος (στα 500 ευρώ, 400 ευρώ χορήγησε το πρόγραμμα). Βέβαια όπως το πήρα, έτσι το έδωσα στην αδερφή μου (δεν τον αλλάζω τον Hp μου ). Αρκετά σταθερός αν αναλογιστουμε οτι η αδερφή μου δεν ξέρει να χειρίζεται υπολογιστές, μπαίνει στο ιντερνετ με ληγμένο antivirus, τον έχει φορτώσει με όλα τα expansions και των τριών sims και πάει λέγοντας. Για δουλειες γραφείου-ταινιούλες-σερφάρισμα, downloading και κανένα απλό παιχνιδάκι μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δειτε κ το αντιστοιχο Compaq στον Κωτσοβολο με καλυτερο σκληρο κ πιο γρηγορο ενα 50ε πιο πανω . http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10035261 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε αυτό είχα καταλήξει κι εγώ, εάν δεν μπορούσα να παραγγείλω το Lenovo,-όχι για μένα, για ένα φίλο- με διαφορά τα 50Ε παραπάνω, τον καλύτερο πράγματι δίσκο, τη διαφορετική κάρτα γραφικών (αν και παρόμοια) και τέλος το όνομα (after sales HP στην Ελλάδα;;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε αυτό είχα καταλήξει κι εγώ, εάν δεν μπορούσα να παραγγείλω το Lenovo,-όχι για μένα, για ένα φίλο- με διαφορά τα 50Ε παραπάνω, τον καλύτερο πράγματι δίσκο, τη διαφορετική κάρτα γραφικών (αν και παρόμοια) και τέλος το όνομα (after sales HP στην Ελλάδα;;. O Lenovo έχει καλύτερες μνήμες ( DDR3 SDRAM - 1066 MHz ) , καλύτερη τιμή, HDMI και με τα 50,00 ευρώ αν θες παίρνεις έναν 320gb 2,5'' ή έναν 500gb 3,5'' σκληρό...(και σου περισσεύουν και 10,00 ευρώ ) (Όσο για το after sales δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα παράπονα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim's Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 O Lenovo έχει καλύτερες μνήμες ( DDR3 SDRAM - 1066 MHz ) , καλύτερη τιμή, HDMI και με τα 50,00 ευρώ αν θες παίρνεις έναν 320gb 2,5'' ή έναν 500gb 3,5'' σκληρό...(και σου περισσεύουν και 10,00 ευρώ )(Όσο για το after sales δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα παράπονα) Μα γιαυτό ακριβώς (αλλά και το after sales, τυχερός είσαι, δυστυχώς έχω προσωπική εμπειρία), προτίμησα το Lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια στα χαρακτηριστηκα δεν λεει οτι εχει HDMI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια στα χαρακτηριστηκα δεν λεει οτι εχει HDMI Πήγα και το είδα πριν το παραγγείλω στο electroworld και είχε HDMI. Προφανώς είναι παράλειψη στην περιγραφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanista Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Όντως ο φορητός έχει θύρα HDMI, απλά δεν ξέρω αν είναι ενεργοποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.