alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παίδες ξεφύγαμε νομίζω. NAS, Windows Server και Drobo? 120Gb data έχω που θελω να αποθηκεύσω κάπου, έστω και προσωρινά. Βέβαια γενικά πλέον τα file sizes έχουν ξεφύγει με HD content και δε μπορείς να πεις ότι γράφεις 2-3 DVD και τελειώνεις, εξού και ο προβληματισμός μου για το τι αξίζει τλκ. Όπως το βλέπω δηλαδή η καλύτερη λύση να έχεις έναν φίλο με BlueRay Recorder, να του πας 3-4 δισκάκια να στα γράψει. Άσε τον κόσμο να εκτονωθεί Για τόσα gb (έως και 1terra) και με laptop για μένα η καλύτερη λύση είναι εσωτερικοί δίσκοι με μια θήκη (όχι dock)
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όπως το βλέπω δηλαδή η καλύτερη λύση να έχεις έναν φίλο με BlueRay Recorder, να του πας 3-4 δισκάκια να στα γράψει. Αρχηγός! Για τόσα gb (έως και 1terra) και με laptop για μένα η καλύτερη λύση είναι εσωτερικοί δίσκοι με μια θήκη (όχι dock) Κέης σόλβεντ.-
million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παίδες ξεφύγαμε νομίζω. NAS, Windows Server και Drobo? 120Gb data έχω που θελω να αποθηκεύσω κάπου, έστω και προσωρινά. Βέβαια γενικά πλέον τα file sizes έχουν ξεφύγει με HD content και δε μπορείς να πεις ότι γράφεις 2-3 DVD και τελειώνεις, εξού και ο προβληματισμός μου για το τι αξίζει τλκ. Όπως το βλέπω δηλαδή η καλύτερη λύση να έχεις έναν φίλο με BlueRay Recorder, να του πας 3-4 δισκάκια να στα γράψει. Infiniti Professional Printable Bd-r Blu-ray 25GB Slim Jewel Case (5pk) - Rsbdjc ~10EUR ναι ρε μαν sorry που καταχραστηκα το θρεντ σου αλλα οπως θα διαπιστωσεις συντομα (αν δεν το εχεις διαπιστωσει ηδη) πλην καποιου τυπου nas ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πλην καποιου τυπου nas ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα 120Gb data έχω που θελω να αποθηκεύσω κάπου, έστω και προσωρινά.
million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εκτιθεσαι συνεχως,εγω απλα σε τσιγκλισα λιγο γιατι το εχεις παρει ζεστα τεσπα οτι νομιζεις
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ε δεν είσαι ψυχάκιας όταν μου το γυρνάς στο Άβαταρ, αντί να πεις "ναι μωρέ, αφού δε θέλει server farm ο cue, του φτάνει ένας external"; ...ΤΟΣΟ πολύ σε πείραξε που σε παρατσίγκλισα δλδ ρε μίλιε; Νταξ' το παίρνω πίσω.............είσαι ψυχούλα
million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πιστευεις οτι ο cue που τριγυριζει συχνα εδω μεσα δεν εχει ακουσει για τους εξωτερικους usb η δεν ξερει το scroutz?
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 (αφού σοβάρεψες) ...και λοιπόν; Τί σημαίνει αυτό; Ότι μας κάνει πλάκα; Υποθέτω ότι απλά ήθελε να μάθει και για άλλους τρόπους, που να τον ΒΟΛΕΥΟΥΝ όμως - και που τελικά δεν τον βολεύουν οι διάφοροι υπάρχοντες (home server πχ). Αλλιώς θα μπορούσαμε και να του προτείνουμε να πληρώνει 5€ κάθε μέρα έναν Πακιστανό να πηγαίνει να του κρατάει backups.
Cue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Damn! Τριγυρίζω τόσο συχνά που έχω γίνει famous με Μηνύματα ανά Ημέρα: 0.68 Substance over form, ακούς Thresh? Thanks for backing up my ass wash (pun intended).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.