Προς το περιεχόμενο

Best Value for Money χώρος αποθήκευσης.

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίδες ξεφύγαμε νομίζω. NAS, Windows Server και Drobo? :P

120Gb data έχω που θελω να αποθηκεύσω κάπου, έστω και προσωρινά.

Βέβαια γενικά πλέον τα file sizes έχουν ξεφύγει με HD content και δε μπορείς να πεις ότι γράφεις 2-3 DVD και τελειώνεις, εξού και ο προβληματισμός μου για το τι αξίζει τλκ.

Όπως το βλέπω δηλαδή η καλύτερη λύση να έχεις έναν φίλο με BlueRay Recorder, να του πας 3-4 δισκάκια να στα γράψει.

Άσε τον κόσμο να εκτονωθεί :P

Για τόσα gb (έως και 1terra) και με laptop για μένα η καλύτερη λύση είναι εσωτερικοί δίσκοι με μια θήκη (όχι dock)

Δημοσ.
Όπως το βλέπω δηλαδή η καλύτερη λύση να έχεις έναν φίλο με BlueRay Recorder, να του πας 3-4 δισκάκια να στα γράψει.

Αρχηγός! :P

Για τόσα gb (έως και 1terra) και με laptop για μένα η καλύτερη λύση είναι εσωτερικοί δίσκοι με μια θήκη (όχι dock)

Κέης σόλβεντ.-

Δημοσ.
Παίδες ξεφύγαμε νομίζω. NAS, Windows Server και Drobo? :P

Βέβαια γενικά πλέον τα file sizes έχουν ξεφύγει με HD content και δε μπορείς να πεις ότι γράφεις 2-3 DVD και τελειώνεις, εξού και ο προβληματισμός μου για το τι αξίζει τλκ.

Infiniti Professional Printable Bd-r Blu-ray 25GB Slim Jewel Case (5pk) - Rsbdjc ~10EUR

ναι ρε μαν sorry που καταχραστηκα το θρεντ σου αλλα οπως θα διαπιστωσεις συντομα (αν δεν το εχεις διαπιστωσει ηδη) πλην καποιου τυπου nas ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα

Δημοσ.
πλην καποιου τυπου nas ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα

9zakduewjmz85xtwwcac8sz.gif

Δημοσ.

ε δεν είσαι ψυχάκιας όταν μου το γυρνάς στο Άβαταρ, αντί να πεις "ναι μωρέ, αφού δε θέλει server farm ο cue, του φτάνει ένας external";

:P

...ΤΟΣΟ πολύ σε πείραξε που σε παρατσίγκλισα δλδ ρε μίλιε;

Νταξ' το παίρνω πίσω.............είσαι ψυχούλα :P

Δημοσ.

(αφού σοβάρεψες) ...και λοιπόν; Τί σημαίνει αυτό; Ότι μας κάνει πλάκα;

Υποθέτω ότι απλά ήθελε να μάθει και για άλλους τρόπους, που να τον ΒΟΛΕΥΟΥΝ όμως - και που τελικά δεν τον βολεύουν οι διάφοροι υπάρχοντες (home server πχ).

Αλλιώς θα μπορούσαμε και να του προτείνουμε να πληρώνει 5€ κάθε μέρα έναν Πακιστανό να πηγαίνει να του κρατάει backups.

Δημοσ.

Damn! Τριγυρίζω τόσο συχνά που έχω γίνει famous με

Μηνύματα ανά Ημέρα: 0.68

Substance over form, ακούς Thresh? :-D

Thanks for backing up my ass wash (pun intended). :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...