Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΗΡ J6410 πολυμηχάνημα και επισκευή του


peugos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

 

Έχω μια απορία και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με διαφωτίσει. Έχω αγοράσει ένα πολυμηχάνημα ΗΡ εδώ και 1 χρόνο και 3 μήνες. Η εγγύηση που είχε το μηχάνημα ήταν για ένα χρόνο, αλλά έλα που την προηγούμενη εβδομάδα κάτι έβγαλε ως βλάβη από μόνο του (και να φανταστείτε ότι στο μηχάνημα συμπερίφερομαι με το γάντι). Το παώ για service και μου λένε ότι όντως έχει βλάβη και θέλουν 150ευρό (όσο το αγόρασα) για να μου το επισκευάσουν (δεν το επισκευάζουν το αντικαθιστούν με ανακατασκευασμένο από το εργοστάσιο το οποίο έχει 1 έτος εγγύηση, είναι πολιτική της εταιρείας δε θα σας κουράσω με αυτό). Η απορία μου εν τέλει είναι η εξής : Είχα δει ή είχα ακούσει ότι όλα τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά προϊόντα που εισάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν υποχρεωτικά 2 χρόνια εγγύηση. Θα μπορούσε κάποιος να μου το επιβεβαιώση ή να μου το αναιρέσει εάν γνωρίζει κάτι σχετικό;

Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει κανένα μαγαζί που να μπορώ να επισκευάσω το πολυμηχάνημα ας με ενημερώσει γιατί με 150ευρό αγοράζω το καινούριο πολυμηχάνημα της ΗΡ.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι προβλημα παρουσιασζει?

Οσο αναφορα το exchange οντως ισχυει και αυτο γινεται γιατι η hp σαν εταιρεια δεν δινει ανταλλακτικα για τα φθηνα μοντελα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκεί που ακινητοποιείται ο μηχανισμός των μελανιών έχει μια βάση η οποία μετακινείται μπρος-πίσω και ελαφρά πάνω-κάτω (έχει και 2 ελατήρια έχω δει εκεί). Αυτή η βάση δεν κινείται πια και το μηχάνημα μου βγάζει σφάλμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχει σπασει γραναζι στο service station φιλε μου και δεν επισκευαζεται.

Παλαιοτερα ειχαμε κανει πατεντα και φτιαχναμε αυτα τα γραναζια σε μηχανουργειο αλλα μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα.Σε καμμια περιπτωση δεν συμφερει για ενα και μονο γραναζι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oι αντιπροσωπειες λενε οτι ισχυει για ενα χρονο.Η ευρωπαικη ενωση λεει οτι ειναι για 2 χρονια.

Υπαρχει και η αλλη λυση.Να τους πας στα δικαστηρια και να πληρωσεις και 500 ευρω σε δικηγορους για ενα μηχανημα 200 ευρω.

Ισως να πονταρουνε και εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει δίκιο ο φίλος Roger, σύμφωνα με το τηλέφωνο που έκανα στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Μου είπαν ότι το θέμα εγγύηση 2 ετών είναι Ευρωπαϊκή οδηγία και δεν έχει περάσει ακόμα ως νόμος στην Ελλάδα και κάτι άλλα νομικίστικα που ούτε τα θυμάμαι. Αν θέλω φυσικά μου είπε ότι μπορώ να το κυνηγήσω δικαστικά.........αλλά δεν λεχει κανένα νόημα.

Τελικά βρήκα ένα μαγαζί στη Στουρνάρη που ίσως το επισκευάσει. Θα το πάω σε καμιά βδομάδα και ο Θεός μαζί μου :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...