Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν μπορούμε κάπως να πληρώσουμε την EYAΘ Online? Είναι κρίμα το 2010 να μην γίνεται αυτό και να πρέπει να στηνόμαστε σε ουρές...

Δημοσ.
Παιδιά ξέρετε αν μπορούμε κάπως να πληρώσουμε την EYAΘ Online? Είναι κρίμα το 2010 να μην γίνεται αυτό και να πρέπει να στηνόμαστε σε ουρές...

Τι είναι αυτό? Νερό Θεσσαλονίκης?

Δημοσ.

Σε Alpha, eurobank, εθνικη, winbank - easypay

που κοίταξα δεν εχει πληρωμη ΔΕΥΑΘ.

έχει κάτι άσχετες, (ρόδου , καλύμνου κλπ.).

Φαίνεται στη ΔΕΥΑΘ πάνε χαλλλαραααά!!

Τουλάχιστον πας στα ΕΛΤΑ με την ταχυπληρωμή και πληρώνεις σε μηχάνημα αυτόματης πληρωμής χωρίς να περιμένεις σε ουρές..

Δημοσ.

Σιγά την ουρά που έχει η ΕΥΑΘ! Πάντως κι εγώ χθες αυτό έψαχνα απ'το winbank της Alpha και διαπίστωσα ότι δεν το είχε, ενώ είχε για το αέριο Θεσσαλονίκης και το πλήρωσα.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πάνε καλύτερα σε έναν Μ**ούτη που (νομίζω) παίρνει EYAΘ δωρεάν και έχει έναν σε όλες τις γειτονιές, δεν πιστεύω ότι θα βρεις άκρη με την ΕΥΑΘ για να πληρώσεις online.

Δημοσ.

Πληρώνω μέσω Winbank εδώ και καιρό, νερό έχω ακόμα, οφειλές δεν έχουν οι λογαριασμοί, άρα δουλεύει. Αν δεν έχετε λογαριασμό Πειραιώς/Winbank, νομίζω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το easypay.gr που παίρνει πιστωτικές/χρεωστικές από παντού.

Δημοσ.

Τελικά είχα κάνε λάθος στο expiration date άντι για mmyy είχα βάλει mm/yy και η σελίδα δεν λέει ότι έβαλα λάθος απλά βγάζει κενό, πρέπει να το διορθώσουν αυτό.

Και στο winbank οποίος θέλει να βρει ΕΥΑΘ πρέπει να γράψει Ε.Υ.Α. Θεσσαλονίκης (αν βάλεις ευαθ δεν βρίσκει) χωρίς whitespace (Ξέχασαν ένα trim).

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε καλύτερα από το eyath.gr, αν και αργεί 5-6 μέρες για να περαστεί η συναλλαγή για όσους δεν έχουν eurobank τουλάχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...