Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ CD-RW

hcivil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καινουργιο φορητο (ΑΜΙLO A) με win xp και nero 5.5 εχω το παρακατω προβλημα (σημειωνω οτι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει xp kai nero)

Γραφω σε CD-RW ενα αρχειο. Ολα ειναι οκ.

Γραφω δευτερο αρχειο. Εαν εχω τσεκαρει τις επιλογες replace files in compilation και add new files to compilation η εγγραφη γινεται κανονικα αλλα μετα εμφανιζεται το προβλημα που θα περιγραψω παρακατω. Εαν δεν τις εχω τσεκαρει ολα ειναι οκ

Γραφω τριτο αρχειο. Ολα δειχνουν κανονικα αλλα οταν μετα την εγγραφη ξαναβαζω το cd αργει παρα πολυ να το αναγνωρισει κανοντας θορυβο μαλιστα και αν τελικα το δει (δεν το βλεπει παντα δηλαδη) τοτε φαινεται μονο το πρωτο αρχειο απο αυτα που εχουν γραφτει. Το πισι σερνεται μεχρι να βγαλω το σιντι. Τρεχοντας το nero βλεπω (με την επιλογη view track) οτι ενα τα δυο πρωτα sessions ειναι κανονικα γραμμενα το τριτο εχει εκει που θα επρεπε να λεει μεγεθος ενα ερωτηματικο και δεν γραφει τις ιδιοτητες (ΙSO/JOLIET κλπ) με τις οποιες γραφτηκε.

Το περιεργο ειναι οτι δοκιμαζοντας ενα απλο cd-r οχι δηλαδη cd-rw η εγγραφη εγινε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Εγκατεστησα το nero με win2000 στο γραφειο και ολα λειτουργουν κανονικα με τα ιδια μαλιστα CD.

Επειδη τα νευρα μου εχουν γινει κουρελια και ψαχνοντας στο δικτυο (microsoft, nero κλπ) δεν εχω βρει τιποτα μπορει να βοηθησει καποιος?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...