Προς το περιεχόμενο

Ανακατεύθυνση ADSL από OTEτζή

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Είμαι φοιτητής πληροφορικής και την πόλη που είμαι δεν έχω γραμμή τηλεφώνου ενεργοποιημένη, όμως ο γείτονας (που δουλεύει στον ΟΤΕ) με κάποιο τρόπο μου έδινε ιντερνετ μέσα από το βίσμα του σπιτιού για το τηλέφωνο και πήγαινε στο router μου.

Δηλάδη είχε ενεργοποιήσει το adsl στο όνομά του για το σπίτι του και με κάποιο τρόπο το είχε αναδρομολογήσει μετά στο δικό μου σπίτι. Μετά αυτός έπαιρνε internet από το router μου με ένα καλώδιο UTP όποτε ήθελε.

Έχει κάνεις καμιά ιδέα για το πως γίνεται αυτό και αν μπορώ να μοιραστώ ίντερνετ με αυτό τον τρόπο;

Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.

δεν εκανε κατι το μαγικο.

απλα η γραμη του σπιτιου του ερχοτανε μεχρι το δικο σου σπιτι οπου υπηρχε και το μοντεμ.οποτε και εσυ ειχες ιντερνετ και αυτος και τηλεφωνο και ιντερνετ μεσω του utp.το ιδιο μπορεις να κανεις με οποιονδηποτε γειτονα.

Δημοσ.
δεν εκανε κατι το μαγικο.

απλα η γραμη του σπιτιου του ερχοτανε μεχρι το δικο σου σπιτι οπου υπηρχε και το μοντεμ.οποτε και εσυ ειχες ιντερνετ και αυτος και τηλεφωνο και ιντερνετ μεσω του utp.το ιδιο μπορεις να κανεις με οποιονδηποτε γειτονα.

Εγώ πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο όμως;:confused:

Δημοσ.
Εγώ πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο όμως;:confused:

ειναι πολυ απλο...βαζεις καταρχην φιλτρα σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες του γειτονα,εκτος απο την γραμμη που θα παρεις εσυ και θα την βαλεις πανω στο μοντεμ σου.

ε και μετα θα τραβηξεις ενα utp αν χρειαστει να το δουλεψει ο γειτονας για να μπαινει στο ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...