Προς το περιεχόμενο

my new pc! Γνώμες!

lefman07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι 250GB σκληρο δισκο;Με 15 ευρω παραπανω περνεις 1 ΤΒ...

To κουτι το εχει στο pc1 107 ευρω,ασε που θα σου σπασει τα νευρα με τα πορτακια που εχει μπροστα...

Eπισης στο pc1 εχει την καρτα 30 φθηνοτερα...

Δημοσ.

Δεν τον χρειάζομαι για αποθηκευτικό χώρο. Και δεν πρόκειται να τον γεμίσω ποτέ. Απλά τον χρειάζομαι γιατί τα 80GB που έχει ο SSD είναι λίγα για τα αρχεία που κατεβάζω. Απλά θα μένουν στο 250 αρι λίγες μέρες και μετά μεταφορά στους εξωτερικούς.

Πρέπει να αγοράσω όλο το κουτί απο e-shop ;)

Δημοσ.

Μια χαρά μηχάνημα είναι. Εγώ βέβαια θα άλλαζα το κουτί γιατί μου φαίνονται γενικά λίγο τσίρκο τα κουτιά της Thermaltake και όχι τόσο ποιοτικά. Με 10Ε λιγότερο παίρνεις το HAF932 που είναι τρομερό κουτί.

Δημοσ.

Κατα τη γνωνη μου παντα,δεν εχει σημασια καθολου αν τα εχεις αναγκη ή οχι γιατι θεμα value for money...Αν παρεις τον 250 GB 40 ευρω τοτε πληρωνεις 40/250=0,16 ευρω το ενα GB ενω με αυτον π.χ. πληρωνεις το ενα GB 0.062 ευρω...Kαι εχοντας δωσει 22-23 ευρω παραπανω σε ενα pc που θα κοστισει πανω απο 1250 ευρω...

Δημοσ.

Το έχω τσεκάρει αυτό το κουτί αλλά σκέφτηκα ότι επειδή έχει μεγάλο ανεμιστήρα στα πλάγια δεν θα γεμίζει γρήγορα σκόνες;

Δημοσ.
Το έχω τσεκάρει αυτό το κουτί αλλά σκέφτηκα ότι επειδή έχει μεγάλο ανεμιστήρα στα πλάγια δεν θα γεμίζει γρήγορα σκόνες;

Εντάξει δεν θα γεμίζει αμέσως σκόνες με ένα ανεμιστήρα παραπάνω... Τώρα εάν νιώθεις ότι θα βαριέσαι να το καθαρίζεις και ότι θα μαζεύει πολύ παραπάνω σκόνη, τότε το CM Stacker που προτάθηκε παραπάνω είναι εξίσου καλή επιλογή.

Δημοσ.
Εντάξει δεν θα γεμίζει αμέσως σκόνες με ένα ανεμιστήρα παραπάνω... Τώρα εάν νιώθεις ότι θα βαριέσαι να το καθαρίζεις και ότι θα μαζεύει πολύ παραπάνω σκόνη, τότε το CM Stacker που προτάθηκε παραπάνω είναι εξίσου καλή επιλογή.

μπορει να βαλει και φιλτρα.....!!!!

Δημοσ.

Αφου οπως ειπες θα εχεις μονο 2 δισκους ,τον SSD και εναν sata2 μπορεις κυριολεκτικα να αγορασεις οποιο κουτι θελεις.Και κυριως δεν χρειαζεται να ειναι ακριβο.

Οσο για την σκονη,αγορασε ενα blower (ενα μηχανακι φυσητηρα) που με πιεση αερα σου καθαριζει μεσα σε 1 λεπτο εντελως το PC,στο κανει καινουργιο.

Επισης σαν design και αφου ειπες θα αγορασεις απο e-shop αυτο ειναι αρκετα ομορφο και πρακτικο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809428

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...