Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Site με Forum.

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να φτιάξω ένα site που να περιεχει forum. Έχτε να μου προτείνεται κατι?

Ξέρω το vBulletin αλλα δεν θέλω να δόσω λεφτά, θα προτειμούσα κάτι δωρεάν η με μικρή χρέωση. Το site που θέλω να φτιάξω θα είναι κατι σαν το insomnia αλλα με διαφερετικη θεματολογία.

Δημοσ.

Το joomla έχει κενά ασφαλειας το οποιο μπορούν εύκολα να στο ρίξουν επίσης το vbulletin μπορείς να το βρείς και σε nulled αλλα προφανώς αυτός που το έχει σηκώσει έχει φροντίσει να κάνει το κομμάτι ( ελπίζω να με καταλαβαίνεις ) όσο για php-fusion είναι μια καλή λύση αλλα λογικά εσένα θα σε ενδιαφέρει και το Style του site οποτε σήκωσε ένα απλό forum phpbb3 και νομίζω θα είσαι ok

Δημοσ.

Το Joomla είναι CMS όχι forum engine.

Αρκετά δημοφιλή free forum engines αυτή τη στιγμή είναι τα

phpBB

Vanilla Forum

BBPress (από τους δημιουργούς του Wordpress)

SMF

Δημοσ.
Το joomla έχει κενά ασφαλειας το οποιο μπορούν εύκολα να στο ρίξουν επίσης το vbulletin μπορείς να το βρείς και σε nulled αλλα προφανώς αυτός που το έχει σηκώσει έχει φροντίσει να κάνει το κομμάτι ( ελπίζω να με καταλαβαίνεις ) όσο για php-fusion είναι μια καλή λύση αλλα λογικά εσένα θα σε ενδιαφέρει και το Style του site οποτε σήκωσε ένα απλό forum phpbb3 και νομίζω θα είσαι ok

Tα σκετα forum opvw to phpbb3 h smf δεν τα ανεφερα γιατι το παλικαρι ειπε οτι θελει site με forum οχι σκετο forum

για σκετο forum σαφος αυτα για τζαμπα

ΥΓ και γω το δικο μου σε phpbb3 to εχω

φιλικα dimsot

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθεια σας! Ξερετε το insomnia σε τι ειναι φτιαγμένο? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορώ να το παραμετροποιησω όπως θέλω. To phpBB, Vanilla Forum, BBPress, SMF μου το παρέχουν?

Δημοσ.

Μίλησε κανένας για forum engine

Και άμα είπα κάτι εγώ το είπα επειδή δεν λέει και τόσο να σηκώσει Joomla

Tα σκετα forum opvw to phpbb3 h smf δεν τα ανεφερα γιατι το παλικαρι ειπε οτι θελει site με forum οχι σκετο forum

Γιατί δεν σηκώνει ένα Drupal + Phpbb3 τότε? :-)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθεια σας! Ξερετε το insomnia σε τι ειναι φτιαγμένο? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορώ να το παραμετροποιησω όπως θέλω. To phpBB, Vanilla Forum, BBPress, SMF μου το παρέχουν?

Αυτό που χρησιμοποιεί το Insomnia είναι vBulletin Και σου παρέχονται διαφορα modules / mods και λοιπά για ότι θέλεις στην συνεχεια

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά αν ακολουθήσεις τα links θα δεις ότι του προτείνω να χρησιμοποιήσει μαζί το forum module που υποστηρίζει το joomla.

@Anti-WQZ είσαι λίγο υπερβολικός στο θέμα της ασφάλειας. Έχουμε φτιάξει ένα εδώ και τρία χρόνια σε ελβετικό site και δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από τα συνηθισμένα.

Πρότεινα το joomla πάντως για την καλύτερη δυνατότητα μορφοποίησης του site γενικότερα χωρίς εξαιρετικές γνώσεις και για την καλύτερη υποστήριξη όπως προανέφερα.

Δημοσ.
@Anti-WQZ είσαι λίγο υπερβολικός στο θέμα της ασφάλειας. Έχουμε φτιάξει ένα εδώ και τρία χρόνια σε ελβετικό site και δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από τα συνηθισμένα.

Κοίτα να σου πω κάτι επειδή γνωρίζω σχεδόν όλα τα cms που κυκλοφορούν στο LAN έχουν βγει πολλά Exploits για διαφορα CMS ένα από αυτά είναι το joomla το αν πέσει στο παιδί η σε κάποιον άλλον αυτό ποτε δεν μπορείς να το γνωρίζεις δεν θέλω να το κάνω πολύ υπερβολικό το θέμα αλλα γνωρίζω κάτι παραπάνω στα θέματα αυτά και καλο είναι να υπάρχει για καλύτερη ασφάλεια δικια του..Το άμα θέλει να βάλει joomla εγώ είμαι μαζί του είναι πολύ καλο το CMS αυτό και το χρησιμοποιώ και εγώ μέχρι σήμερα αλλα Fixed έτσι ;)

Δημοσ.

Μαλλον θα χρησιμοποιησω το phpBB. Μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο το drupal. Αξίζει να το χρησιμοποιησω μαζι με το phpbb?

Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...