Προς το περιεχόμενο

αποριες για itunes...

AntonyPath25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν την παλεύουν με το iTunes. Ήθελα απλώς να σέρνω κομμάτια και να φτιάχνω playlist κι έχω καταφύγει στο VLC.

Το γ@μώτο είναι ότι το iTunes παραμένει το default πρόγραμμα ανοίγματος .mp3 αρχείων και δεν ξέρω πώς να το ξεκάνω αυτό. Έκανα δεξί κλικ πάνω σε .mp3 και επέλεξα για το VLC "Open always with", αλλά δεν ..έπιασε. Μπορώ να το ορίσω από κάπου αλλού;

Εναλλακτικά, μπορώ να εξαφανίσω το iTunes και να μην το ξαναδώ ποτέ, στον δικό μου υπολογιστή τουλάχιστον;

Δεξί κλικ Get info και από εκεί Οpen with VLC , change all δοκίμασες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Κι εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν την παλεύουν με το iTunes. Ήθελα απλώς να σέρνω κομμάτια και να φτιάχνω playlist κι έχω καταφύγει στο VLC.

Ε, καλά ρε παιδιά, απλά δε θέλετε αυτό το πρόγραμμα. Δεν είναι ότι δε σας βολεύει, απλά κάνει μια δουλειά που δε σας ενδιαφέρει. Το iTunes είναι library, δεν είναι player.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς το pollux? Πήγα στο site τους να το αγοράσω αλλά στη φόρμα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας, μου ζητά να βάλω state/province. Το αφήνω κενό αλλά δεν το δέχεται.

Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς το pollux? Πήγα στο site τους να το αγοράσω αλλά στη φόρμα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας, μου ζητά να βάλω state/province. Το αφήνω κενό αλλά δεν το δέχεται.

Νομίζω είχα βάλει GR.

ρε παιδια λιγη βοηθεια,,,υπαρχει τροπος να κανω copy/paste τους στιχους της βιβλιοθηκης μου δηλ να τους βρω απο το νετ και με επικολληση να τους περασω στο itunes..γιατι το copy δεν εμφανιζετε οταν προσπαθω να το κανω

ok δουλεψε με cm+v

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...