atheatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Κι εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν την παλεύουν με το iTunes. Ήθελα απλώς να σέρνω κομμάτια και να φτιάχνω playlist κι έχω καταφύγει στο VLC. Το γ@μώτο είναι ότι το iTunes παραμένει το default πρόγραμμα ανοίγματος .mp3 αρχείων και δεν ξέρω πώς να το ξεκάνω αυτό. Έκανα δεξί κλικ πάνω σε .mp3 και επέλεξα για το VLC "Open always with", αλλά δεν ..έπιασε. Μπορώ να το ορίσω από κάπου αλλού; Εναλλακτικά, μπορώ να εξαφανίσω το iTunes και να μην το ξαναδώ ποτέ, στον δικό μου υπολογιστή τουλάχιστον; Δεξί κλικ Get info και από εκεί Οpen with VLC , change all δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Θενκς μαν. Δεν είχα ιδέα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κι εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν την παλεύουν με το iTunes. Ήθελα απλώς να σέρνω κομμάτια και να φτιάχνω playlist κι έχω καταφύγει στο VLC. Ε, καλά ρε παιδιά, απλά δε θέλετε αυτό το πρόγραμμα. Δεν είναι ότι δε σας βολεύει, απλά κάνει μια δουλειά που δε σας ενδιαφέρει. Το iTunes είναι library, δεν είναι player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εχω κανει update to itunes αλλα δεν μου βγαζει τα books στην αριστερη στηλη... εδω οπως θα επρεπε να ειναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Στα Preferences σου το βγάζει σωστά τσεκαρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Στα Preferences σου το βγάζει σωστά τσεκαρισμένο; ωραιος!! thx το εφτιαξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Α, δατ γουοζ ιζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς το pollux? Πήγα στο site τους να το αγοράσω αλλά στη φόρμα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας, μου ζητά να βάλω state/province. Το αφήνω κενό αλλά δεν το δέχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς το pollux? Πήγα στο site τους να το αγοράσω αλλά στη φόρμα που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας, μου ζητά να βάλω state/province. Το αφήνω κενό αλλά δεν το δέχεται. Νομίζω είχα βάλει GR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Νομίζω είχα βάλει GR. Εγώ έγραψα AT (από το Αττική!!!) και δούλεψε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicofungo Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ρε παιδια λιγη βοηθεια,,,υπαρχει τροπος να κανω copy/paste τους στιχους της βιβλιοθηκης μου δηλ να τους βρω απο το νετ και με επικολληση να τους περασω στο itunes..γιατι το copy δεν εμφανιζετε οταν προσπαθω να το κανω ok δουλεψε με cm+v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 δειτε μετα το 9:45 ( ειδικα στο 10:09!) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fuTpUhHMd24&feature=player_embedded[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.