Προς το περιεχόμενο

αποριες για itunes...

AntonyPath25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γίνεται να έχεις 2 διαφορετικές Library ταυτόχρονα στο Itunes;

Ξέρω ότι μπορείς να φτιάξεις και άλλη και να διαλέγεις όταν ανοίγεις το Itunes ποια θες να χρησιμοποιήσεις αλλά εγώ θέλω να έχω πρόσβαση 2 Libraries ταυτόχρονα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
τελικα πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για οργανωση mp3 στο itunes; ψανχω και εγω για mac.

Τι εννοείς?

Το iTunes είναι πρόγραμμα που οργανώνει την mp3 library.

Τι εννοείς?

Το iTunes είναι πρόγραμμα που οργανώνει την mp3 library.

nαι, αλλα μόνο οργανωση δεν ειναι αυτο που κανει τελικά..

εννοω ID3 tag editor.

πχ αυτα που αναφερθηκαν παραπανω όπως tuneUP και Pollux, τα έχετε δοκιμασει; οντως βοηθανε στην οργανωση της βιβλιοθηκης αυτοματα;

nαι, αλλα μόνο οργανωση δεν ειναι αυτο που κανει τελικά..

εννοω ID3 tag editor.

πχ αυτα που αναφερθηκαν παραπανω όπως tuneUP και Pollux, τα έχετε δοκιμασει; οντως βοηθανε στην οργανωση της βιβλιοθηκης αυτοματα;

Αν έχεις σωστά tags κάνει μια χαρά οργάνωση. Αν με τον όρο "οργάνωση" εννοείς χειροκίνητα copy/paste των αρχείων σε φάκελους, τότε ξέχνα το.

Για να αξιοποιηθεί το iTunes θα πρέπει να μπει ο χρήστης στη λογική του. Και η λογική του είναι να του δώσεις τα κλειδιά της μουσικής βιβλιοθήκης σου, να κάνεις drag n' drop τα mp3 σου στο πρόγραμμα, να κάνει remove πάλι από τις λίστες του προγράμματος, και να σταματήσεις να πειράζεις τα αρχεία κατευθείαν στον δίσκο. Είναι πρόγραμμα διαχείρισης της μουσικής σου, όχι απλώς αναπαραγωγής.

Όσο για tag editor, καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος φίλος, γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Αν έχεις σωστά tags κάνει μια χαρά οργάνωση. Αν με τον όρο "οργάνωση" εννοείς χειροκίνητα copy/paste των αρχείων σε φάκελους, τότε ξέχνα το.

Για να αξιοποιηθεί το iTunes θα πρέπει να μπει ο χρήστης στη λογική του. Και η λογική του είναι να του δώσεις τα κλειδιά της μουσικής βιβλιοθήκης σου, να κάνεις drag n' drop τα mp3 σου στο πρόγραμμα, να κάνει remove πάλι από τις λίστες του προγράμματος, και να σταματήσεις να πειράζεις τα αρχεία κατευθείαν στον δίσκο. Είναι πρόγραμμα διαχείρισης της μουσικής σου, όχι απλώς αναπαραγωγής.

Όσο για tag editor, καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος φίλος, γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ.

και βεβαια δεν εννοω "χειροκίνητα copy/paste των αρχείων σε φάκελους" εγω μιλησα απλως για tag editor...............!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το TuneUp και το Pollux υποτίθεται πως είναι πολύ καλά. δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά γενικά, μόνο καλά λόγια ακούγονται γι' αυτά. Κατέβασε τα και δοκίμασε τα μόνη σου :-) (έχουν και τα δύο τη δυνατότητα να κάνεις δωρεάν tag μερικά τραγούδια για να δεις πως δουλεύει το πρόγραμμα πριν το αγοράσεις).

Αγόρασα το Pollux πρόσφατα, μπορώ να πω ότι βρίσκει σχεδόν όλα τα τραγούδια (και ελληνικά) που του έχω ζητήσει...το μόνο "πρόβλημα" του είναι ότι είναι αρκετά αργό, θέλει περίπου 30-45 λεπτά για 100 tags...

Έχοντας λογαριασμό στο ελληνικό iTunes store, πώς γίνεται να αλλάζω κατάστημα για να πάρω κάτι το οποίο είναι διαθέσιμο, μόνο στο αμερικάνικο;

Εμείς ταινίες, δεν μπορούμε να νοικιάσουμε μέσω itunes;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επαναφέρω το θέμα για μια απορία.

Βάζω στο itunes ένα album το οποίο ουσιαστικά είναι μια συλλογή από κομμάτια διάφορων dj. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε τραγούδι μου το βγάζει ξεχωριστό εξώφυλλο, και όχι σαν ένα album.

Πχ όπως στο screenshot

Πως μπορώ να φαίνονται όλα τα τραγούδια με ένα εξώφυλλο; Τα τσέκαρα όλα μαζί, πάτησα get info και μετά part of a compilation αλλά τίποτα :mad:

post-29722-129063074311_thumb.jpg

Τελικώς, τη βρήκα τη λύση από ξένο φόρουμ. Την ποστάρω και εδώ μήπως τη χρειαστεί και κάποιος άλλος στο μέλλον.

It should work if you select every song in the album, and on the 'Get Info' screen, enter 'Various Artists' in the album artist box. The compilation option is unnecessary.

Κι εγώ είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που δεν την παλεύουν με το iTunes. Ήθελα απλώς να σέρνω κομμάτια και να φτιάχνω playlist κι έχω καταφύγει στο VLC.

Το γ@μώτο είναι ότι το iTunes παραμένει το default πρόγραμμα ανοίγματος .mp3 αρχείων και δεν ξέρω πώς να το ξεκάνω αυτό. Έκανα δεξί κλικ πάνω σε .mp3 και επέλεξα για το VLC "Open always with", αλλά δεν ..έπιασε. Μπορώ να το ορίσω από κάπου αλλού;

Εναλλακτικά, μπορώ να εξαφανίσω το iTunes και να μην το ξαναδώ ποτέ, στον δικό μου υπολογιστή τουλάχιστον;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...