Προς το περιεχόμενο

Απόρρητο στο ίντερνετ

r3d3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το δικαιώμα του απορρήτου για έναν χρήστη του ίντερνετ.Κατά πόσο ισχύει τελικά η προστασία προσωπικών δεδομένων ενός πολίτη στο ίντερνετ?Για παράδειγμα πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι κάποιος εργαζόμενος από την εταιρεία που μου παρέχει την υπηρεσία του διαδικτύου δεν παρακολουθεί την περιήγησή μου σε αυτό?Αν βλέπει ανά πάσα στιγμή ποιόν ιστότοπο επισκέπτομαι,πότε και για πόση διάρκεια?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει έλεγχος

Eυχαριστώ για την απάντησή σου.Απλά ένας γνωστός που δουλεύει στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας που μου παρέχει την υπηρεσία ,μου είπε σαν αστείο οτί θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και μου κακοφάνηκε αν υπήρχε περίπτωση να συμβεί.

Δημοσ.

Θεωρητικά καλύπτεσαι από την νομοθεσία για το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. Πρακτικά η ανωνυμία σου καλύπτεται από την μαζικότητα. Για να καταλάβεις διάβασε τι γράφω εδώ (για άλλο θέμα)

Δημοσ.

Αν ο παροχός σου είναι κάποια σοβαρή εταιρεία, τότε στην πολιτική ασφαλειας της θα έχει μεριμνήσει έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος εκ των έσο να δει την κίνηση των πελατών. Όμως και να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στην κίνηση σου, είναι δύσκολο να το κάνει χωρίς να γίνει αντιληπτός από την εταιρεία διότι οι περισσότερες εταιρείες που διαχειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα έχουν εγκατεστημένο στο πληροφοριακό τους σύστημα κάποιο πρόγραμμα ανάλυσης κίνησης των εργαζομένων της εταιρείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...