billektoras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Η Ε.Ε έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες. Στις επόμενες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που θα σας έρθει με τον τίτλο "ΚΑΛΟΥΝ" ή "invito" ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι. Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό σας δίσκο. Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας και γι 'αυτό πρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιο μήνυμα, μην το ανοίξετε και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε το από το CNN και η MICROSOFT το επιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό μέχρι σήμερα. Ανακαλύφθηκε προχτές το απόγευμα από τη McAfee και δεν υπάρχουν ακόμη λύσεις. Καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα VITAL INFO του HARD DISK! Κάντε αντίγραφο και στείλτε το σ ' Όλους. 2. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙ ΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!! Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps ». Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως! Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerb eautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη! Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο ο ποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ! > Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται »lifeowner«. συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος topic αλλα δεν ηξερα που παει !!!
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Η Ε.Ε έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες. Στις επόμενες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που θα σας έρθει με τον τίτλο "ΚΑΛΟΥΝ" ή "invito" ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι. Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό σας δίσκο. Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας και γι 'αυτό πρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιο μήνυμα, μην το ανοίξετε και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε το από το CNN και η MICROSOFT το επιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό μέχρι σήμερα. Ανακαλύφθηκε προχτές το απόγευμα από τη McAfee και δεν υπάρχουν ακόμη λύσεις. Καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα VITAL INFO του HARD DISK! Κάντε αντίγραφο και στείλτε το σ ' Όλους. 2. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙ ΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!! Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps ». Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως! Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerb eautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη! Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο ο ποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ! > Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται »lifeowner«. συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος topic αλλα δεν ηξερα που παει !!! Αμα μου ρθει σε λινουξ ή ΜacOS να μην το ανοιξω;Θα μου καψει τον σκληρο;**κλαψ** SSDs μπορει να καψει; Η MS&Norton βγαζουν τους ιους μην ψαρώνεις...
Street-Fighter Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Σιγα μη κάψει και το σπίτι μας ρε άραξε. Κανα link υπάρχει ή είναι μια νεα προπαγάνδα ετσι για την καλήμερα? Μπαρούφα φαίνεται πάντως. Και σιγα μη κάνουμε και σπαμ να πούμε ας προσέχουν τι ανοίγουν οι χρήστες.
billektoras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αμα μου ρθει σε λινουξ ή ΜacOS να μην το ανοιξω;Θα μου καψει τον σκληρο;**κλαψ** SSDs μπορει να καψει; καλος κακος δεν δουλευουν ολοι linux και os δυστιχος μακαρι να τα δουλευαν ολοι αλλα οχι οποτε πρεπει να ενημερωνουμε δεν ειναι κακο πιστευω !
Street-Fighter Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγω παλι σε ρώτησα κατι παλικάρι μου και δεν απάντησες. Αλλιώς το παίρνω ως προπαγάνδα.
billektoras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγω παλι σε ρώτησα κατι παλικάρι μου και δεν απάντησες.Αλλιώς το παίρνω ως προπαγάνδα. μας εστειλε ανακοινωση ο Administrator στην τραπεζα την οποια εργαζομαι και ενταξει πιστευω οτι ειναι αρκετα εγκυρη πηγη !! τωρα οπως θελει το παιρνει κανενας μπωρει να ειναι και ετσι οπως τα λες αλλα δεν νομιζω !!
disqualified Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ειναι δυνατον να πιστευεις ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα spam mail; Και μαλιστα απο τα πιο κλισε;
Tenshi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος topic αλλα δεν ηξερα που παει !!! Σε λάθος forum το έβαλες βασικά...
Street-Fighter Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 1ταπριλιάτικο ειναι το θεμα φίλε μου σοζ και ολας. Να μας ελεγες για εναν ιο όπου μπορεί να βλάψει τα αρχεία μας οκ αλλα για εναν ιο οπου θα κάψει τον σκληρό δεν νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο.
SpY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τώρα θα κυκλοφορήσει και ένας ιος που θα καίει και φαγητό στον φούρνο
billektoras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 οκ sorry παιδες παμε για αλλα αμα ειναι να σπαταλαμε τον χρονο μας για τετοια οπως λετε εχετε δικιο !!! και εγω μαζι σας και ολα καλα !!!
xhack3rjn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Άκουσες κυρία Κατίνα; Πρόσεχε! ... που μου θες και mail... Αποκλειστικό. Φωτό του ιού. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπορεί να βγει από το PC και να φάει και σας. Το PC είναι χαμένο μην προσπαθήσετε να το σώσετε.
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Kαι στη δεκαετια του 90 να μουνα να μου καψει τον σκληρο δεν θα το πιστευα!αχαχχαχαχαχα!Απο 7200 rpm θα μου τις πηγαινε στις 28000 rpm για να καει?
javavall Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Aυτός ο ιός είναι Hoax, υπάρχουν αναφορές σ'αυτόν σε όλο το google εδώ και καιρό...
xhack3rjn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Απο 7200 rpm θα μου τις πηγαινε στις 28000 rpm? Για αυτό δεν θα είχα πρόβλημα. Το δικός μου σκληρός ξέρει να παίρνει τις στροφές. :lol: Βασίλης Τερλέγκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.