Προς το περιεχόμενο

Να δηλώσει το λάπτοπ για να μην κλειδώσει??....

papanikos_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. ΕΙμαι σχετικα καινουργιος στο φορουμ και ειναι η πρώτη φορά που γραφω έχοντας απορία.. Ενας φίλος έφερε λαπτοπ απο αμερική... Ενα acer (νομιζω νετμποοκ ειναι) και του είπε κάποιος οτι εαν δεν το δηλώσει μέσα σε 15 μέρες θα κλειδώσει και θα είναι αχρηστο... Εγω πρώτη φορα ακούω κατι τέτοιο βρε παιδιά... Ειναι στα αγγλικά το λειτουργικό που έχει... Εγω του είπα οτι θα ρωτήσω, και θα του πω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο... Και αλλη μια ερώτηση: Εαν κάνει φορμάτ δε θα είναι όλα εντάξει??...

Και επισεις εάν πρέπει να το δηλώσει, που να πάει? Πάντως σίγουρα όχι στην εφορία...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τη βοήθεια..

---------- Προσθήκη στις 12:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:58 ----------

Δεν ειναι κανεις γνωστης του αντικειμένου??

Δημοσ.
Μπας και ειναι για το λειτουργικο!Να κανει ενεργοποιηση δλδ!

ε και με ενα φορματ δε θα φτιαξει?? εγω δεν εχω ακουσει ποτε κατι περι δηλωσης του αντικειμενου... δλδ του μηχανηματος!!

Δημοσ.

Δεν σου είπε για δήλωση μηχανήματος αλλά δήλωση λειτουργικού. Αν κάνεις format και βάλεις το ίδιο λειτουργικό, όσα και να κάνεις, αν όντως χρειάζεται, τη δηλωση δεν τη γλιτώνεις. Αλλά γιατί να μην κάνει; Που είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.

Δεν σου είπε για δήλωση μηχανήματος αλλά δήλωση λειτουργικού. Αν κάνεις format και βάλεις το ίδιο λειτουργικό, όσα και να κάνεις, αν όντως χρειάζεται, τη δηλωση δεν τη γλιτώνεις. Αλλά γιατί να μην κάνει; Που είναι το πρόβλημα;

ΑΡΑ: δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι hardwareικα...

οποτε αμα γινει καμια στραβη το κανει ενα φορματ, περναει αλλα windows και κανει ενεργοποιηση και ειναι ετοιμος... thanks everybody

Δημοσ.

ΑΡΑ: δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι hardwareικα...

οποτε αμα γινει καμια στραβη το κανει ενα φορματ, περναει αλλα windows και κανει ενεργοποιηση και ειναι ετοιμος... thanks everybody

Όχι.... αλλά ανα 15 μέρες (αν και νομίζω ότι είναι 30 και όχι 15) θα θέλει format :P Αλλά γιατί να μη το δηλώσει; Μέσω internet γίνεται άμεσα και γρήγορα

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από όσα διάβασα το παλικάρι χρειάζεται ενεργοποίηση-δήλωση του λειτουργικού του συστήματος.Σαφώς και δε χριεάζεται format γιατί όπως είπε φίλος παραπάνω δε το προσπερνάς με τίποτα ( εκτός σπασμένων ).

Πριν πας εφορία ( πλάκα κάνω )

Πίνακας ελέγχου ( Control Panel) -> Σύστημα ( System ) -> ενεργοποίηση των windows ( activate ) .

Χρειάζεται internet για την ενεργοποίηση και είναι έτοιμος .

Αν ακολουθήσει τη διαδρομή Πίνακας ελέγχου ( Control Panel) -> Σύστημα ( System ) θα του λέει πόσες μέρες άλλωστε χρειάζεται ακόμη για να ενεργοποιήσει τα windows.

Ελπίζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...