Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραφικων - μπορω να την επιστρεψω ;

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια XFX 8800gt και παιζοντας cod modern warfare 2 παντα μετα απο 10 λεπτα μου κολαει η εικονα και πιχελιαζει και σταματαει να κινειτε οτιδηποτε ( ο ηχος παιζει κανονικα και το Pc γενικα ) ...

το ερωτημα ειναι αυτο οφειλεται σε βλαβη της καρτας ?? οταν ριχνω πολυ τα settings δουλευει καλα ..ομως παλιοτερα μου δουλευε μια χαρα και σε full settings ...

μπορω να την επιστρεψω (ειναι μεσα στην εγγυηση ) η δεν θα την δεχτουν ? σημειωνω οτι η ψυξη ειναι καλη στον πυργο αν και η καρτα ανεβαζει αρκετη θερμοκρασια και σε Idle ) και ενοειτε εχω νεους drivers nvidia ...

επισης την ειχα παρει απο ενα eshop ..πρεπει να την επιστρεψω μονο εκει η οπουδηποτε ?

Δημοσ.

Aυτα που εμφανιζονατι λεγονται artifacts.

Εμφανιζονται συνηθως οταν η καρτα ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες ή οταν αρχιζει να φτανει στα τελευταια της.

Τρεξε ενα Furmark και πες μας θερμοκρασιες.

Αν και πιστευω οτι κατα τη διαρκεια του τεστ θα κανει το ιδιο.

Αν εχεις εγγυηση φυσικα και θα στην αλλαξουν :-)

Δημοσ.
Aυτα που εμφανιζονατι λεγονται artifacts.

Εμφανιζονται συνηθως οταν η καρτα ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες ή οταν αρχιζει να φτανει στα τελευταια της.

Τρεξε ενα Furmark και πες μας θερμοκρασιες.

Αν και πιστευω οτι κατα τη διαρκεια του τεστ θα κανει το ιδιο.

Αν εχεις εγγυηση φυσικα και θα στην αλλαξουν :-)

Εχμμμμ ...Ναι..Μακάρι .

Δημοσ.

αλλα που πρεπει να το παω .απο εκει που το πηρα η οπουδηποτε και με το serial Number να το βρουν ?? γιατι το πηρα απο ενα eshop τρεχα γυρευε ...

Δημοσ.

Στειλε τους mail και ρωτησε τους τι ακριβως πρεπει να κανεις.

Αν ειναι σωστοι επαγγελματιες τοτε θα σου πουνε να την πακεταρεις και να τους την στειλεις με εξοδα παραληπτη.

Μολις την παραλαβουν θα την ελεγξουν και θα σου στειλουν αλλη

Εχμμμμ ...Ναι..Μακάρι .

Και για ποιο λογο φιλε μου αμφιβαλεις;;

Απο την στιγμη που ειναι εντος εγγυησης δεν ευθυνεται ο χρηστης αν η καρτα παρεδωσε πνευμα.

Πρεπει να ομως να ελενξει και θερμοκρασιες γιατι μπορει μια αντικατασταση παστας να κανει ολη την δουλεια.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η καρτα δουλευει μεν αλλα οχι οπως δουλευε πριν ....θα δεχτουνε οτι εχει προβλημα ..η θα προσπαθησουν να το γλιτωσουν ?? παιζει να εχει προβλημα η μνημη της οπως μου ειπε ενας φιλος οτι μπορει ναεχει συμβει ??

Δημοσ.

Το προβλημα μπορει να ειναι οτιδηποτε ακομα και η θερμοαγωγιμη.

1)Πες μας απο που ακριβως την αγορασες.

2)Στειλε mail εξηγωντας τους την κατασταση.

3)Πες μας τι σου απαντησανε.

4)Δεν πιστευω να εχεις κανει overclocking??? :P

---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

εχω μια XFX 8800gt και παιζοντας cod modern warfare 2 παντα μετα απο 10 λεπτα μου κολαει η εικονα και πιχελιαζει και σταματαει να κινειτε οτιδηποτε ( ο ηχος παιζει κανονικα και το Pc γενικα ) ...

το ερωτημα ειναι αυτο οφειλεται σε βλαβη της καρτας ?? οταν ριχνω πολυ τα settings δουλευει καλα ..ομως παλιοτερα μου δουλευε μια χαρα και σε full settings ...

μπορω να την επιστρεψω (ειναι μεσα στην εγγυηση ) η δεν θα την δεχτουν ? σημειωνω οτι η ψυξη ειναι καλη στον πυργο αν και η καρτα ανεβαζει αρκετη θερμοκρασια και σε Idle ) και ενοειτε εχω νεους drivers nvidia ...

επισης την ειχα παρει απο ενα eshop ..πρεπει να την επιστρεψω μονο εκει η οπουδηποτε ?

Kαι τωρα που διαβασα καλυτερα το ποστ σου..

Αφου στο πεταει παντα μετα απο κανα δεκαλεπτο και σε χαμηλοτερα setings δεν το κανει.Τοτε κατα την γνωμη μου ειναι προβλημα θερμορκασιας.

Στειλε τους εσυ ενα mail.

Που ξερεις μπορει και να σου κοψουν κανα πιστωτικο ;)

Διαφορετικα μπορεις και μονος σου να αλλαξεις θερμοραγωγιμη!!

Και κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα σου θα λυθει.:-)

Δημοσ.
....θα δεχτουνε οτι εχει προβλημα ..η θα προσπαθησουν να το γλιτωσουν ??

Αν δεν επικοινωνήσεις μαζί τους δεν θα μάθεις.

παιζει να εχει προβλημα η μνημη της οπως μου ειπε ενας φιλος οτι μπορει ναεχει συμβει ??

Πολλά μπορεί να είναι.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει κλεισει απο τη στιγμη που λειτουργει η ιστοσελιδα.

KEEP CALLING!!

Στειλε και e-mail.

Παντως εαν εκλεισε δεν μπορεις να κανεις κατι...

Παντως σθ ξαναλεω οτι μπορει να χρειαζεται αλλαγη η παστα που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να τη στειλεις πισω.. :-)

Δημοσ.

Το τηλεφωνο δεν το σηκωνουν ΠΟΤΕ πρεπει να πας απο εκει!ειχα ενα HDD για αλλαγη κ μου βγαλαν την πιστη μετα απο 2 μηνες μου τον αλλαξαν!καλη τυχη!

Δημοσ.
Το τηλεφωνο δεν το σηκωνουν ΠΟΤΕ πρεπει να πας απο εκει!ειχα ενα HDD για αλλαγη κ μου βγαλαν την πιστη μετα απο 2 μηνες μου τον αλλαξαν!καλη τυχη!

αν σμπεριφέρονται έτσι... αν δεν έχουν βαρέσει κανόνι θα το κάνουν σύντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...