fcmykonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα imac 3,06 με version 10.6.2. Συνδέεται ασύρματα με ένα εκτυπωτή HP officejet 6500. Το πρόβλημα είναι πως εκτυπώνει μόνο όταν περνάω τους driver για 1η φορά. Δηλαδή περνάω driver και εκτυπώνει, μετά δεν ξαναεκτυπώνει και πρέπει να διαγράψω τον εκτυπωτή και να ξαναπεράσω driver για να εκτυπώσει. Ενώ στον ίδιο εκτυπωτή εκτυπώνουν άλλα 2 pc χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει?
thief7710 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου πηρα και εγω εναν wifi 6380 και εχω προβλημα κυριως με το σκαναρισμα.Η εκτυπωση παει καλα. Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχει προβλημα το HP studio η οπως αλλιως το λενε με το Leopard.Χθες ειδα οτι εγινε update στους drivers της hp μεσω του software update του Leopard αλλα δεν δοκιμασα να δω αν εφτιαξε το πραγμα. Οποτε σαν λυση προσωρινη σου προτινω (αν ισχυει και σε σενα αυτο) να μην χρησιμοποιεις το προγραμμα της hp αλλα τα native του MAC osx
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Πως συνδέεστε στον εκτυπωτή; με adhock ή με router;
thief7710 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εγω με usb Αλλα το δοκιμασα και με ρουτερ.Τα ιδια και εκει.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εγω με usb Αλλα το δοκιμασα και με ρουτερ.Τα ιδια και εκει. Για τι ρούτετρ μιλάμε? Θυμληθηκα τώρα ότι στις οδηγίες του Fritz μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν υποστηρίζονται πολυμηχανήματα, μόνο εκτυπωτές. Δεν το δοκίμασα ποτέ, βέβαια. άκυρο, εννοούσα τη θύρα usb του ρούτερ...
thief7710 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον μετα το update στους drivers της hp που εγραψα πιο πανω οτι εγινε προχθες εμενα μου δουλευουν ολα κανονικα (δεν δοκιμασα ακομα συνδεση μεσω ρουτερ.) Σκαν και πριντ δουλευουν κανονικα επιτελους.
fcmykonos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τελικα συνδεσα το imac με usb με το πολυμηχανημα και ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.