Προς το περιεχόμενο

Ο Bill Gates στο Twitter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία το μετέφερες το άρθρο...αλλά τσέκαρε και μία πριν το ποστάρεις!

Πλέον τον "ακολουθούν" 157.593 άτομα στις 11:53 που το τσέκαρα :)

Δημοσ.

Θα θελει μαλλον να γινει ''μασκοτ'' σαν τον jobs!Που ορισμενοι macades τον εχουν εικονισμα πανω απο το κρεβατι τους!

Δημοσ.

Χτες έκανα φόλοου τον Ντουντού και τον Ντιόγκο... σήμερα τον Μπίλ Γκάτες... ο λογαριασμός μου στο twitter έχει διχασμό προσωπικότητας

Δημοσ.

ε, δεν θα έχουμε μόνο ειδήσεις για την παγκόσμια σωτηρία ρε παιδιά... ας έχουμε κάτι ανάλαφρο.

Δημοσ.

Ένα "hello world" έγραψε ο Bill Gates και χτύπησε το twitter :-)

γιατί αποτελή είδηδη?

Γιατί να μην αποτελεί είδηση ? Είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες παγκοσμίως, όχι μόνο για τη συμβολή του πάνω στη πληροφορική αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο. Από τη κίνηση που έχει ο λογαριασμός του φαίνεται ότι είναι αρκετοί που θέλουν να ενημερώνονται για οτιδήποτε γράψει και είναι απολύτως λογικό.

Δημοσ.
Ένα "hello world" έγραψε ο Bill Gates και χτύπησε το twitter :-)

Δολιοφθορά!

Άμα γραφτεί στο insomnia να τον μπανάρετε!

:P

Δημοσ.

Βασικά το twitter είναι πάρα πολλές φορές μέσα στην ημέρα μπλοκαρισμένο! ίσως θα πρέπει να κάνουν καμιά αναβάθμιση στους server και στην σύνδεσή τους ίντερνετ λέω γω!!!

Όσον αφορά τον βασιλάκη, γιατί εμένα μου κάνει για έμμεσο διαφημιστικό της microsoft; Μπορεί να έχει φύγει από την ενεργό δράση, αλλά πάντα το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την εταιρία!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...